sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Tipik bir beyin yıkama örneği. 1943 tarihli bir çizgi film.Tabii ki yasaklanmış.Ama o dönemlerde amerikadaki ırkçılığı çok güzel yansıtıyor. http://www.youtube.com/watch?v=jUpJ5a968u0&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cok fazla var bole cizgifilm, ozellikle warnerbross'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 korku filmi gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 başını izledim sadece bol bol stereotip kullanmış ama ırkçılık denir mi emin olamadım açıkçası ingilizcelerini çok anlamadığım için de olabilir belki arada çok imalı sözler geçiyordur evet devamını da izliyorum sterotipi abartmış biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 son sahneyi izlemeden karar vermemek lazımmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben bayıldım şahsen. Özellikle müzikler ve dialoglar ile zenci olarak verimesi beyaz bir masal karakterinin (Özellikle beyazlığı Snow white derecesinde vurgulanan). Tabii sonuda baya klişelerden ayrılıyor. Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar