catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sitede steam logosu falan var steamda cm 2009 a dair bişey yok. aslında böyle bi oyun yokmuş arkadaşlar dolandırıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi 3. adıma tıklıyosun login olup. alttaki download linkine tıkla diyo orda da kocaman COMING SOON! yazıyo. bunu çözdüm de key mey daha gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 saat 1 de heralde ya türkiye saatiyle fark varsa falan . hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 "ulan i^^neler! yıllardır oyun yapıyoz, korsandan oynuyosunuz torrentten çekiyosunuz. belki insaf edersiniz diye donation butonu koyduk kimse sallamadı. alın size zorunlu bağış, yok oyun falan kapatıyoruz dükkanı" şeklinde bir açıklama bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 uyuz oldum şuan ya heyecanla beklerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oynayın ve güzelse haber verin, sataın alalım hemen pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ortada key mey yok. coming soon yazıyo kocaman sadece fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 trainingler bile 3d çok merak ediyorm hadi gari bide 3gb çekicez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hmmm dl linki gelmedi amazonda oyun 25 euro. geçmiş olsun hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 http://img38.imageshack.us/img38/8125/cm2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 pf baydı abi hadi ya bune bi yazı yazar insan siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ingiltere saatine göredir, gece 2'de de böyle olursa QQ (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bizde öyle dedik ama sitedeki saat niye geriye doğru doğru bi şekilde saydı pc nin saatine göre heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 İngiltere saatine göre download başlayacak ama Türkçe sayfada bunu düşünmemeleri kötü olmuş (muhtemelen diğer yabancı ülkeler için de aynı durum söz konusu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 site göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Muahah F5 F5 F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 site ok de, key mey yok lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 CM PATLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Bence biz TR sayfasını yapacak adamı bekliyoruz. Yatmıştır kesin, sabaha kalır. :P Eidos yetkilisi böyle bişey demiş: said: It's being worked on as we speak. We hope to bring you an update shortly. Thanks for your patience and as soon as there is some info we'll post it ASAP. Cheers. Diyor ki, büyük ihtimalle umrunuzda olmayan ama çekmek zorunda olacağınız bir bahane uydurup bugün git yarın gel diyeceğiz, paranızı da iade etmeyeceğiz, paranızla pulunuzla rezil olacaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 tr sayfasını yapcak arkadaşın babası modemin fişini çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ulan oyun wareze düşmüş bile, biz hala bişey göremedik ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bi saate kalmaz ben görücem bişeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Birazdan söyleyeceğiz dedi adam, 1 saat 15 dakika oldu hala haber yok. Ben yatıyorum valla. Bu arada Eylül yaması oyunla birlikte gelmeyecek. İndirmediyseniz buradan indirebilirsiniz. Yama içeriği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dl ediyorum şu an 956 mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ben de dl ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar