Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 arayüzü makyajlarlar, dert etmeyin. ama cm dövecek fmyi bu sene sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bencede CM bu sene daha iyi gibi. Bu rekabet bize yarıyor işte. Senelerdir aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koydu FM. Dişli bir rakip çıkması çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yok ya dövemez bu maç motoruyla, alakasız şeyler yapıyolar arada. 3d'de herkes güzel diyor ama animasyonları falan pek beğenmedim ben, gerçi zeplin cam var onla oynarız tabii. artık oyun çıkana kadar birkaç haftada maç motorunu düzeltebilirse dövebilir ama zor bence. fm09'un maç motoru bile tokatlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 En sevdiğim yanı antrenmanlar oldu, çok keyifli yapmışlar. Fm'in değiştirmesi lazım, o saçma sapan antrenmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fena değil oyun. Henüz maça çıkamadım ama futbolcularla konuşmalar, transfer özellikleri, antremanlar, duran toplar hoşuma gitti. Ancak oyuncu özellikleri konusunda, özellikle de Türkçe oynadığımdan, ciddi sıkıntı yaşıyorum. Ama maç motoru iyi olursa FM'yle yarışabilir gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi 3d maç iğrenç. tek kelimeyle iğrenç. oyunu yeni kurdum ve dedim ki hiç bişey yapmadan maça çıkayım ve maçta gerçekten hayal kırıklığına uğradım. hiç inandırıcı değil görüntüler. neyse yine fm rulz diycez fm oynıcaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 FM'nin 3d motoru inandırıcı mı? :D FM09 motoruna göre göze daha inandırıcı gelen bir motor olmuş, animasyonlar çok güzel. Hakemlerin animasyonları dahil. Ki laptop bu kadar kaldırdığından low detail oynuyorum :D Oyun beni sardı valla, duran top taktiği hazırlama olayı beni benden aldı. İçimden bi ses bu oyun oynatır kendini diyo. Duran top ve bazı dış özellikler için CM'yi, maç esnasında bağırarak taktik verme ve genel kalite için de FM'yi oynarım heralde bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 işallah dersin kötü geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dersim yarın. Öpüldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 çok sevdim ben bunu ya, çıksın bi an önce. animasyonlar cidden çok hoşuma gitti. çok tatlı yapmışlar 3dyi. pek fazla oynama şansım olmadı arkadaşım pcyi bırakmadığından ama deniycem. tek sorun kalecilerin yedikleri saçma sapan goller + mal gibi açılıp kaleye geri gitmemeleri gibi görünüyo şuan. sanıyorum full çıktığında fixlerler. çünkü bariz malca bi hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şu anda zilyon tane şey var yazılacak 3d maç ile ilgili ama neyse biraz daha oynayıp yorumu sonra yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 3d maç motoru değil de , maç motorunun geneli beni ilgilendiren. animasyonlar değil , de top fiziği ve oyuncuların yapyığı tercihler / hakem kararları vs. fm 2009da 2 maç sonunda yine 2d maç izlemeye dönmüş biri olarak konuşuyorum bu arada taktik ekranı efsane olmuş , bayadır özlediğim serbestliği vericek gibi oyun. peki taktiği oyunayansıtma durumları ne alemde? önemli olan nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Diziliş düzenleme açısından iyi gayet ama genel olarak team instructions fazlasıyla kısıtlı bence :( Ayrıca şahsen o besleme ve koşuları ayarladığım zaman ataklarda herhangi bir fark göremedim. Sıkıştırma, pres yapma olayları falan olumlu etkiliyo atak yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 o besleme geyiği servet gibi elemanlarda işe yarıyo baya ya. salak salak yerlere pas atmaya çalışacağına belirttiğin adama sakince atıyo da çok bug var oyunda. düzeltmezlerse yalan olur direk. salak salak ayaklarından top açmalar falan. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kafa vuruşları o kadar kötü ki. Yani şaka gibi kafa vuruşları. Her yerden bam güm kafa vuruyolar, sanki Alman kale oynuyolar be :D Bi de çok başarısız kafa vuruşu animasyonları da, fail ortalar falan açıyolar. Sabri'yi bile arıyor gözler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 3d motoru gercek anlamda cok basarısız, gerizekalıca pas hataları, kaleyi brakıp dolanan kaleciler, sefil oyuncuların 3 4 kisiyi calımlayıp gitmeler, umit karanın fazla iyi olması we kazım. olmamıs oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya motor değil aslında da yapay zeka çok berbat. burda diğer arkadaşların dediği gibi kafa topları iğrenç, salak salak paslar veriyor oyuncular bomboş pozisyonda (taca atıyor, kendi yarı sahasında kornere atıyor fln). bi de topta hiç gerçekçilik hissi yok adeta bir balonla oynuyorsunuz. 3d görüntüler efektler olarak yoksa daha iyi tabi fm den. ama AI sınıfta kalmış. böyle yolu çizen bir fm deneyimi de varken ayıp yani, sadece ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Evet ya böyle kimse yok kendi yarı sahamda topu kornere atıyo bi anda falan. Çok salak hareketler yapıyorlar. 3D güzel ama yapay zeka berbat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sanki yapay zeka ile maç motorunun arasında bir bağlantı sorunu var. serdar özkan gibi maç motoru. güzel şeyler yapmak istiyor ama bacakları işlevsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://cnetturkiye.com/haberler/104-Eglence-oyun/3235-Oyun-fiyatini-sen-belirle istedğin fiyata alma olayı süpermiş yahu.. alırım ben 3-4 euroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 iyiymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 alan var mı 1 cente :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu şekilde olursa üstüne para verseler almam. ha patch gelir düzeltirler falan belki ama patch le düzelcek gibi de değil yani oyundaki AI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 CM serisini oynayan kaldı mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 valla FMden çok daha güzel bir oyun olabilirdi , ama altından kalkamamışlar. ben yine de destek olarak vericem para almaya. 3 senedir SI oyuna kökten etki edicek hiçbir yenilik getirmedi. üstüne training olsun , taktik ekranı olsun iyice genelleştirdi ve serbestliği azalttı. destek vermek , istatistiki olarak adamları yüreklendirmek lazım yoksa menerjerlik türünün gidişatı iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar