Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Championship Manager 2010


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Türkçe olacakmış, Eidos'tan ilginç bir haraket. Herhalde Avrupa'nın (maddi olarak) en değerli liglerinden birine sahip olduğumuzdan, yoksa orijinal oyun satışları mı artıyor nedir. =o

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=63585

edit: hee yazmışlar nedeni de, Championship Manager 2010 will be fully localised into French, Italian, Spanish, Turkish and Polish allowing fans in some of football�s biggest countries to enjoy the game in their native language.

vay futbolun en büyük ülkelerindeniz ha lol, polonya da hacker kontenjanından girmiş herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

training sistemini dediğim gibi yapmışlar sonunda :

breysel çalışma ayrı, takım çalışması ayrı. harika.

duran top organiszasyonlarına bakın hele! vay vay vay.

fm örnek alsın , senelerdir dandik oyunları yapıp 3 ay bug düzeltiyorlar. kesin alırım orjinal. ultimate soccer manager'ın eski yapımcılarını aldık falan diyolardı , bariz belli training ve set pieces olaylarından.

oha , daha süper! sezon'un ortasında databse indirip o andaki durumdan itibaren oynuyoruz oyunu , gerçek datalar ile. harika! helal olsun adamlara , sadece bu basit yenilik için bile!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FM mi acayip kötü bi oyun? :D

Abi tamam borsa diil de menejerlik ciddi bi iş. Resmen meslek simülasyonu şu oyun. 8-12 yaş çocuk oyunu grafikleri olmamalı..

@tunch: 500 ayrı animasyon demek gerçekçi motor mu demek? FIFA MANAGER serisinin oyunlarında animasyonun kralı var ama gerçekçi falan değil oynanış. Yapay zeka yerlerde, vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekçi demedim ki? iddialı dedim :) ayrıca football manager veya herhangi spor oyunun ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır.

yrıca çok gerçekçi dediğin oyunda duran top varyasyonu ve traing sisteminin ne kadar kötü olduğunu ve bu oyunda ne kadar "gerçeğe yakın" olduğunu kabul etmek lazım.

oyuna süper vs demiyorum , ama getridği 3 özellik , fm'nin en zayıf olduğu yerler. bu bile bana umut veriyor , demek ki adamlar görebiliyor eksiklikleri diye. eksiği gören , pozitif yönü de görür elbet.

fm 2009da 3d maç motoru en büyük yeniliklerden biri olarak lanse edildiyse ve ben 2 maç ancak dayanabildiysem , varın siz düşünün :)

umutluyum ben açıkçası , yazık ki önyargı kötü bişey , güzel şeyleri görmek yerine 2 tane .png dosyasına laf etmekle geçiniyosunuz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Valla FM baya gerçekçi bence de.. FM'ye kapak olsun demişsin de dha gerçekçi olmadıktan sonra daha güzel gözükmesinin bi anlamı yok. Onu belirtmeye çalışmıştım :)


fm gerçekçi , ama yeterince değil.. 3d maç motoruyla oynarsan gerçek futbolla alakalı hiçbişey göremezsin odun futbolcular dışında. 2d tepeden koşan yuvarlakları izlerken de gerçekçi olmasının sebebi senin hayal gücünün devreye girmesi. dünyadaki hiçbir sahada fmnin maç motorunda oynanan futbol oynanmıyor.

"challenge gk" diyerek , 3 senedir 100lerce gol atıyoruz. hangi korner atışında duran adamlar gördün gerçek futbolda? herkes ceza sahasında hareketlidir özel taktikler dışında. vs. vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...