Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Merhabalar.. Aramızda wowu win7de oynayan var mı acaba ? Varsa izlenimlerini, görüşlerini ve yaşadığı sorunları paylaşabilirse çok sevinirim. Oyun içi genel performansa etkisinide ele alırsanız harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hic bi problem yasayacagini zannetmiyorum , uyumluluk bakımından gelmiş geçmiş en iyi windows olucak lakin.98 programlarını bile sorunsuz calıstırıyormus beta haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 2-3 aydır Windows 7 kullanıyorum ve şu ana kadar kusursuz diyebilirim. Vista zamanında karşılaştığım en can sıkıcı sorun, kamerayı 180 derece çevirince yaşanan takılmalardı. Windows 7'yle beraber bu sorun ortadan kalktı. Ayrıca ufak miktarlarda da olsa fps artışı gözlemledim (laptop kullanıyorum bu arada), eskiden makinayı süründüren 1. derece gölge efektini 25men raidler dışında her yerde açıyorum ve 30fps'nin altına düşmedim daha. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 windows 7'de vista gibi en az 1 gb ram istiyo mu? benim laptopta 1gb ram var da, taktırmam lazım sanırım 1 gb daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 1gb daha taktırırsan çok rahatlarsın. 25 men yapmıyorsan pek sorun olmaz gibime geliyor ama Dalaran'da 2gb olmasına rağmen inliyor makinam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dalaran bilgisayar katili yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bende 3gb ram var yine de dalaranda ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 win 7 default 700 mb ram yiyor, bende 4 gb ram var wow calısırken genelde toplam ram kullnımı 2.5 gb civarı oluyor uzerine cıktıgını gormedim. mayıs ayının 5 inden beri her tur 25 men raid dahil yaptım, win Xp den daha hızlı ve sorunsuz diyebilirim, ben RC versiyonunu kullanıyorum ve henuz bir sorun yasamadım, eger toplam memoryniz 1 gb ise tavsiye etmem en az 2-2.5 gb oneririm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Nerden elde edebiliriz peki win7 programını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Todesengel said: Bende 3gb ram var yine de dalaranda ağlıyorum. Abi dalaranı ve wintergraspı dizayn eden developerların kafasına ben... :p Adamlar aylardır bir çare bulamadı en sonunda wintergraspa 100 player limiti koydular ptrde. Niye şöyle orgrimmar gibi silvermoon gibi rahat, geniş, ferah bir şehir yapmazsınız ki expansionla serverdaki bütün online level 80 oyuncuların takılcağı yeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ozii_x said: Nerden elde edebiliriz peki win7 programını ? böylede aşşağılanmaz ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 64 bit versionunda wow çalışır mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pekaziz configi ne laptopunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 4gb ram var. vista varken dalaranda sanki daha kotu performans alıyodum. gene takılma olmuyodu gerci ama suan daha iyi performans alıyorum. genel olarak cok bir farkını hissetmedim ama genel isletim sistemi olarak baktıgımızda win 7 daha performanslı oyunda da bir sorun cıkartmadıgına gore win 7 onerebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 DasDa said: 64 bit versionunda wow çalışır mı acep. evet win 7 64-bit kullanıyorum sorun çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 huun said: pekaziz configi ne laptopunun? İşlemci Cinsi :AMD Turion 64 X2 İşlemci Hızı ( MHZ) :TL-60 (2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport) Ön Bellek :1 MB Bellek (MB) :2.048 MB (2X.1024 MB) 667 Mhz DDR2 RAM Maksimum Bellek ( MB) :4096-Mb DDR2 667Mhz Sabit Disk ( GB) :200 GB 4200 RPM S-ATA Ekran Kartı :ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express Ekran Boyu ( Inch) :15.4" Ekran Tipi :TFT WXGA Ekran Çözünürlüğü :1280 dpi x 800 dpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ms'in sitesinde varmış zaten ufak bir program. indireyim bakalım ben de bi win7. sağol bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bilgiler için teşekkürler bende indirip test etmeden önce wow ile bir uyumsuzluk yaşanıp yaşanmadığını merak ediyordum iyi oldu kullananları görmek. Gerçi ben vista ile bir sorun yaşamıyorum ama yinede merak işte win7 release edilmeden önce biraz bakmak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 4gb ram ve 64bit Windows 7 ile hiçbi sorun yaşamadan oynadım. İçin rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 64bit w7 kullanıyorum. Yasadigim tek sorun ms artisi oldu. XP de 200 ms civarinda oynarken w7 ile 350 ms ve üstü almaya başladım. Bunun sebebi tam olarak w7 de diyemiyorum ama yaklasik 2-3 aydir bu sorunum var. ayrica w7 gün saymaya başladı. sanırım 9 gün içinde patlayacak ya da öyle birşey olacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Evet ya o patlamayı nası engelliycez? Ben de win7de wow oynuyorum baya memnunum işletim sistemimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Beta kullanıyosunuz muhtemelen. RC'sini kurun, o Haziran 2010'a kadar sorunsuz kullanılabilecek. Hazirandan temmuza kadar da 2 saatte bir uyarı verip kapancak. RC'si elinizde yoksa http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx burdan indirebilirsiniz. Burda şu anki sürüm RC sürümü. Bu arada bilmeyen varsa, hangi sürümün kurulu olduğunu görmek için en kısa yol masaüstünde sağ alt köşeye bakmak. Mesela Win7 RC şöyle gözüküyo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ben rc diye indirmistim rc resmi olarak cıkmadan bir 5 gun once ( onceden sızdı dediler filan) 7068 versiyonu. ama ün filan saymıyor benimki. nerden bakıyosunuz kac gun kaldıgına filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bilgisayar özelliklerine girince (Control PanelSystem) aşağıda "Windows activation" kısmı var, orda yazıyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar