Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 fena film değildi.ama çok daha iyi olabilirmiş devam filmi gelir gibi ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kötüydü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gellidus said: son 1 sene içerisinde izlediğim en kötü filmler kategorisine sokuyorum.. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 atlaya atlaya 20 dakikada izledim ve çok kötü olduğuna karar verdim... kendimi izlemiş sayıyorum bu dandik filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Tokasra said: gellidus said: son 1 sene içerisinde izlediğim en kötü filmler kategorisine sokuyorum.. budur bu düşünce avatar the alst airbender'ı izledikten sonra değişecek mi aynı mı kalacak mrak ediyorum.. bu sene razzieleri kim alıcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 last airbender alır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Çok dandik bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ben izledim geçen gün, gayet güzeldi. Süperdi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mitolojiden hoşlanan sever bu filmi.İlgilenen ya da.Ama benim mitoloji kutoloji işim olmaz diyosan zevk almazsın.Efektler güzeldi.Hades abinin çat diye alevli dumanlı öyle ortama girmelerine bayıldım:) Bi de medusa çok güzeldi yüz olarak, hoş olmuş. Zaten direk medusa sahnelerini beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bence güzeldi, zevk aldım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hadesin ortama dalma sahnesi iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 çok hızlı gelişti olaylar çok çabuk bitti film. 2 film fln olsaymış keşke. krakenle daha çok savaşsalarmış fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yeni izledim , mitolojinin içine etmişler film'de. athena ve hermes yerine temsili item koymuşlar ^^ . Kharon'da çok komikti lan sesli güldüm ama mitoloji'yi çok seven biri olaraktan,pek mitolojik film yapılmadığını düşünürsek (şu abazalıkta) gayet güzel geldi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 film kotu degilmis ki, mitolojiyi bastan yazmasalarmis daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar