Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya arkadaşlar benim team fortress 2'm 1-2 ay öncesine kadar falan gayet kaymak gibi çalışıyordu, hiç makinayı kasmıyordu zaten makinayı kasan bir oyun değil. 2 aydır girmiyordum, 2 ay aradan sonra oynayayım biraz dedim. Şuan ekranda 4ten fazla adam olsun oyunun grafikleri hemen kasıyor oynanmaz bir hal alıyor. Bugüne kadar çok iyiydi. Hiçbir ayarında değişiklik yapmamıştım. Bütün herşeyi low'a getirdim ama gene aynı, fark yok. Noluyor yahu? Son updatelerde bi halt mı yediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ilginç, değişik serverlarda denedin mi veya belki senin makineyle alakalı bir erişim sorunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Arkadaşlar konuyla ilgili birşeyler okudum. Olay şuymuş, son zamanlarda yapılan updateler ile oyuna yeni grafik elemanları, efektleri falan eklenmiş, motoru da birazcık değişmiş. Sonuç olarak artık kasıyor benim makine. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kasmadan (ama kusmuk grafiklerle) oynamak istiyorsan hazır cfg bul bir yerlerden. hatta ben senin için buldum 10snde bi tane, http://paste.krus.dk/index.php?id=656019841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi bilgisayarlar geliştikçe optimizasyona da daha az kasar oluyorlar. arkadaşta eskiden yüksek reso orta ayarda oynardık akıcı, şimdi 640x 480 açamıyoruz tfyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar