malvolyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hp pavillion marka bir laptop aldim.alirken vista cdsi verilmedi(belkide zaten verilmiyordur) herneyse.harddiskin d sinde Recovery mevcut ama nasil olur nasil kullanirim. Şu an laptopuma format atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Birde cd olmadığı için nasıl tekrar vista kuracağım? Tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Backup cd gibi bişi vermediler mi ürünün yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nerden edindin isen laptop ı, gidip media nı iste. Media nı sana teslim etmeyen görevliyide ilgili yere direk şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mediasini vermiyolar, onu sen dvd ye cekiceksin. Start -> Programs-> recovery manager -> Recovery Disc creation. Sonra o DVD ile baslattinmi kurarsin bastan. Bunun disinda Dvd ye yazmana gerek yok, bilgisayar baskarken F12 tusuna basili tut, o sana sorucak backup yapiyimmi diye. ondan sonra yes dersen, herseyi siliptemi kuruyim yoksa tamirmi ediyim diye soracak. ondan sonra istedigini yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Sen yinede git ekşi başlarına, verin mediamı şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 media media diye bağır hatta koridorlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çök tepelerine allahsızlar şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yanlız recovery yaptığında sadece c sürücüsü değil bütün sürücülere temizleniyor diye biliyorum. "d" de dosyların varsa onlarıda yedekle nolur nolmaz güme gitmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bazı laptop'larla cd/dvd vermiyorlar, recovery partisyonunu kullanarak kendi diskini yapabiliyorsun. Boot sırasında bir tuşa basıp o recovery ekranına girmen lazım sanırım. Hani disk vermediler, kullanma kılavuzu da mı yok? Kılavuzlardan birinde yazması lazım nasıl olduğu. Öyle bir şey de yoksa hakkaten ekşi başlarına bence de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 recovery dvd verilmemişse bilgisayarı ilk aldığında mutlaka hddye recoverysini yapmış olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hicbirsey yapamiyorsan da, korsan bir versiyonunu edinip laptopunun altindaki cd key ile yukleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oha alan yetkilisi bole yaparsa cemaat burda korsan cd satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 vistayi satin aldiktan sonra microsoft da dijital dagitiyor ki? onemli olan lisansinin olmasi. onun da belgesi laptopun altindaki urun anahtari.. yani korsan kopyayi orjinal key ile yuklemek gayet de yasal bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Vallahi cd verilmedi bana zaten laptopu sarip sarmalamislar paketinde.Ekmek almaya gider gibi aldim.Bekledim görevli biseyler söylesin soyledir böyledir bak sunu veriyoruz boyle yapacaksin desin diye ama adam löp diye raftan aldi bana verdi lapini topunu. C ve D diye bölümlenmis hadd ama D 12gb tamamen Recoveryden olusuyor ve ben bilgisayri alir almaz bir Recovery dvd si hazirlamadim. Simdi aklima takilan sey benim bilgisayri alir almaz Recovery dvd si hazirlamali olup olmadigim.Simdi ben Recoveryden C: yi formatlasam bilgisayari ilk aldigim güne geri dönmicekmi ? Ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hayır, elle formatlarsan dönmeyecek. Boot sırasında recovery programını başlatacaksın. Bir tuşu vardır F2 F3 gibi. Orda seçenekler arasında total recovery gibi bir şey olur, bilgisayarı aldığın günkü hale döndürür. Onun dışında da değişik recovery seçenekleri olması lazım. Paketinden kitapçık çıkmadı mı? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XITh9CF-JBs ise yariyor mu bak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reyou said: mediasini vermiyolar, onu sen dvd ye cekiceksin. Start -> Programs-> recovery manager -> Recovery Disc creation. Sonra o DVD ile baslattinmi kurarsin bastan. Bunun disinda Dvd ye yazmana gerek yok, bilgisayar baskarken F12 tusuna basili tut, o sana sorucak backup yapiyimmi diye. ondan sonra yes dersen, herseyi siliptemi kuruyim yoksa tamirmi ediyim diye soracak. ondan sonra istedigini yaparsin. reyounun dedigini yapinca HP nin bu islem icin kendi capinda birseyler hazirladigini görmüs oldum.Sanirim HP bunu hepimizden önce düsünmüs.Ben yedeklerimi aliyim bide bismillah cekiyimde yardiriyim allah ne verdiyse. Yalniz bu HP Recovery Manager in almanca olmasi beni bir miktar zora sokacak gibi.6 aydir berlindeyim ve almanca ögreniyorum,simdi elime kendimi sinayabilecegim bir firsat gecti sonunda. Ilgilenen tüm arkadaslara tesekkürlerimi sunar islemlere baslamak üzere paticikten ayrilirim.Kalin saglicaginan. edt:mesaji arka arkaya attim sanim bunun icinde birseyler yazmistim,mesji attiktan sonra buna gerek olmadigini görüp sildim.ben yaptim. edt2:daha sonrada ; Mum_Chamber said: http://www.youtube.com/watch?v=XITh9CF-JBs ise yariyor mu bak bakalim mesaji ile konuya noktayi koyanin Mum_Chamber oldugunu farkettim. Video gercekten iyi oldu ilgin icin gercekten tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Nasıl yani, toplanıp dövmuyormuyuz kasiyeri ? Nani? Nandato?! :) Umarım hallolmuştur derdin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 selamlar laptopta vista home premium var.orjinal keyi ile birlikte ama elimde dvd'si yok. ben bu key ile baska bilgisayara vista home premium yuklemek istiyorum ama 64 bit. bu key ile yapabilir miyim bunu? kısaca 32bit vista cd keyi ile 64bit vista keyi aynı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 degildir. tek istisnasi ultimate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 xp proda 4gb ram 3gb gorunuyor vista home premium 32bit yuklersem sorun cozulur sanırım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Hayır, 64-bit yüklemen lazım. XP ya da Vista farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vista 32bit lisansı ile 64bit lisansı da farklı anladıgım kadarıyla. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bekle, yenisi cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar