Bombaleyoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hepiniz mi inançsızsınız akp karşıtısınız yapmayın acı çekersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 AIIIGGGHHHHH ZINDIKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Başıma bi iş gelmeyecekse, evet ben deniz baykala tapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yerli malı mı var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 off gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yandaşlarını da al git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ne tatlı balonun var öyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bombaaaaaaaaaleeeeeeeyoooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 naber merve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya sorma, balon hiç bitmesin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 feykoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vaperon said: ya sorma, balon hiç bitmesin... :( benimki bitti şişirsene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vaperon said: ya sorma, balon hiç bitmesin... :( patlamasın diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 akp yanlisi olacagima ALLEEAHSIZ olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gkgokhan said: Başıma bi iş gelmeyecekse, evet ben deniz baykala tapıyorum. katıldım sfgdfhdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bildiğin temiz yüzlü insan dolu ya. Bırakın bizi rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OrCuN(c.c.) hepinizin belasını vericek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombaleyoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vaniLLe said: akp yanlisi olacagima ALLEEAHSIZ olurum daha iyi. senin için dua edecem sırf güzelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dostum OrÇun(C.C) nin adını her agzıma almadan önce abdest alıyorum sen bugun OrÇun(C.C) için ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 herkesin düşünce seçim özgürlüğü var o yüzden bi topluluğa girdiğinde insanların seçimleri yüzünden düşünceleri yüzünden rahatsızsan bence belli etme. çünki tepki alırsın ha bide kalkıp garbage de söylüyosan bunu sıçtın bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bombaleyoo said: vaniLLe said: akp yanlisi olacagima ALLEEAHSIZ olurum daha iyi. senin için dua edecem sırf güzelsin diye bombaleyooaoaoaonun duasından ne hayır gelir ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 OrCuN(c.c.) için bira içtim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bombaleyoo said: vaniLLe said: akp yanlisi olacagima ALLEEAHSIZ olurum daha iyi. senin için dua edecem sırf güzelsin diye ha? ne güzeli tanisiyoz mu din kardesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nileppezdel said: OrCuN(c.c.) için bira içtim bugün ben de 2 fakir dövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar