paramecium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Selam, Benim OGS 2 defa hızlı geçiş yapmam neticesinde tam düzgün okuma yapamadığından kapatılmış. Ziraat bankasına 10TL'lik borcu ödedim ama 'sizin karayollarına da borcunuz gözüküyor, gidip ödeyin ve bana öyle gelin' dedi. Şimdi bu karayolları denen yer nerelerde mevcut? Bana FSM köprüsü, Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte sağda kalan bina tarif edildi. Fakat sırf bunun için köprü mü geçmek zorundayım ben :) Oradan geriye dönüş yok malum :P Çamlıca gişeleri falan bu işlem için yeterli mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aman ne yaparsan yap ama 2. köprüden geçmeye yeltenme :) Bakım çalışması sebebiyle trafik iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Selam, Süper ötesi diyebiliyorum sadece :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Derdine derman değil sanırım bu saatten sonra ama; Araca kayıtlı OGS cihazı olduktan sonra ceza kesilmeden, normal geçiş ücreti veriliyor değil mi? Sende sanırım daha farklı bir durum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Selam, Cizhazımız hastaymış sanırım. Ama git karayollarına görün dediler : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben de merak edip baktım da bu sayfada, sayfanın yarısından sonraki ilk tabloya göre Çamlıca'da varmış OGS'ye bakan bir yer. Ancak FSM dışındaki yerlerin tamamı yalnızca test için bakıyormuş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Selam, Ben para da ödeyecekmişim o kaçak sayılan geçişler için. Onu her halde Çamlıca gişelerinde ödeyebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Cihazı kendi arabanın plakasıyla aldıysan otomatik düşüyor olmaları lazımdı, bana öyle olmuştu zamanında. Kameradan ceza kesmeden önce plaka üzerine kayıtlı OGS var mı diye sorguluyorlar, varsa ve arıza olduysa boşuna ceza kesmeyip hesabından düşüyorlar. Onun gidip gösterme limitini de 15 kere diye biliyordum, uygulamalar değişti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Selam, OGS özelleştirilsin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 peki diyelim a aracında ogs var o ogsyi b aracında kullanırsak ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Selam, Ben biliyorum, ben biliyorum... pişti! :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ya ek bilgi olsun,aracınızda 2 ogs bulundurmayın biri torpido da olsa bile adsfs bazen eskisini okuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Redogski said: peki diyelim a aracında ogs var o ogsyi b aracında kullanırsak ne olur? Okuduğu sürece sorun olmuyor. Tek sorun okumazsa b aracının plakasına kayıtlı ogs yoksa ceza gelir. (para'nın başına niye böyle ceza diye ekşidiler anlamadım ama, belki sadece normal geçiş ücretini istiyorlardır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Selam, Büyük bir irade beni bu tamir sürecinde FSM'e çekmek istiyor :P Birisi düzgün açıklama yapabilse gam yemiycem. Karayollarına gidene kadar herşey muamma : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar