napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 baba-kız başbaşa karşılıklı rakı içmemiz benim için en güzel andır belki şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 babasıyla beraber ot içen kız gördükten sonra çok doğal geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 burda konu doğallığı değil zaten pek aslında. babamla geçirdiğim vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: baba-kız başbaşa karşılıklı rakı içmemiz benim için en güzel andır belki şu ana kadar. paylamışın için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 biz arada sevişiyoruz kendisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet, ben de geçende ilk defa babamla pizza yedim baş başa. baba ayrı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahahha off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pogodi said: evet, ben de geçende ilk defa babamla pizza yedim baş başa. baba ayrı bişey. baba pizza yer mi be ev pizzasi ayri yane anne pizzasi bole tepsi pizzasida normal pizza yemez baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pogodi said: evet, ben de geçende ilk defa babamla pizza yedim baş başa. baba ayrı bişey. hardal dökmedi ise özelliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 anlıyorum,güzel birşey aileyle vakit geçirmek ve keyif almak tabi.afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 işte ben de ilk defa pizza yediğine şahit oldum. hamburger yerken görmedim mesela hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 rakı da baba da out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 benim babam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 en son babamla votka içmiştik beraber masadan kalkarken ikimizde ağlıyoruduk sdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: benim babam öldü başlık kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 8 yıldır sigara tiryakisiyim galiba daha karşılık sigara içmedim alkolü geç çok uzattı iç diye yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şaka yaptım. allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pogodi said: işte ben de ilk defa pizza yediğine şahit oldum. hamburger yerken görmedim mesela hiç. mcdonaldsin ilk subesi felan acilmisti ole bisi belpa diye bi yerde istanbulda bole alisveris ettik annem aciktim dedi babam bakindi felan hanim bi restoran var ama bole elle yiyosun sandevic gibi seyler dedi o zaman babamin hamburger bide mc chicked yedigine sahit oldum sahsen ama cok ufaktim yane ama yane adam tam ben alkol yasina gelince alkolu birakti seker hastasi oldugundan ama soz aldim o hacca gitmeden ben evenirsem dugunumjde iccek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 baban çok iyi piyano çalıyormuş babam parmaklarını kazada kaybetti gibi bi geyik vardı ilkörtimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: şaka yaptım. allah korusun bende resleyelim dicektim sonra ula dedim çizmeye aşmayalım yapmamıltım o şakayı keşke yapsaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahah çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi Belpa diye yer vardı lan ne güzel yerdi sonra sırayla tekzen sonrada Gotzen olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu topikte verdiğim gizli mesaj şudur: bir kız çocuğu için baba çok önemli bir faktördür. kızların babalarıyla aralarının iyi olması çok önemli bişeydir. babalar anneleri döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 benim babamda rakı içmekten öldü. ama bi başbaşa içmek nasip olmadı rahmetliylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 babasıyla arası iyi olmayan kızlardan kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar