Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben kesin gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu arada karışıklık olmasın vs. diye en başta paralar bana verilecek herkesden alıcam liste çıkarıp kim geldi vs. falan ondan sonra menü dışında birşeyler yenilir içilirse direk parası o anda verilecek karışıklık olmasın geçen seferki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abi evet onu diyecektim, girişte toplansın paralar herkesten, sonra bir sürü karışıklık oluyor. Kim ne yiyip içiyorsa ekstradan onlara da dikkat etsin, fazladan borç çıkıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yengeçe o kadar adam sığmazsınız abi. herkez yesin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 her şey peşin mantığı için ne kadar mutlu olduğumu belirtsem az=) erken gelebilirim belki ben, gelirsem ararım birilerini; saat 7den itibaren beni aramaktan da çekinmeyiniz=) 0537 364 38 74 - Yiğit Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben yokum istanbulda olmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 O nakit mantığıda benden çıktı=) geçen sefer sinirim bozulmuştu yok ödedim ödemedin olayına. Neyse aynen zaug gibi benide arayıbilirsiniz ama arayınca kim olduğunuzu söyleyin kaparım suratınıza!=P Bende erken gidiceğumdur. Yengeçte yemek istiyenler gelebilir ben orda olucam yemek için her şekil =) sahiplerini 2 yıldır tanıyorum onlarıda görmüş olurum bi de bira çakarım TEL ZOMG 0555 513 67 02 Efe Gelecekler Zaugna Custodem Cüce Screwy Lancelion MADBOY Apis Chastice mulgear6 Holy (oley) Griswold xunn Helcaraxe(ses çıkmadı) Kaede Viktor Spidee(doğumgünüymüş hediye alın gelin ) Banshee Madcow Killer Axedice Asteroth Sufi SenariouS Bulldog (possible +2) Finkel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bu yengeç dene yeri daha öncede duydum, nerede ora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya benim gelememe durumum var çanakkaleye götürülmek isteniyorum zorla ve gitmemek için verdigim lan parti argümanı da pek geçerli olmadı gibi çalışmalara devam edip emrivaki yoluna gitçem dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Gelmezsen darılırım. Yengeç adekse çok yakın 2 sokak yanda o (basketbol) yazan yerin sağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Basketbol değil, Basket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sağ salim evime ulaştım uyudum kalktım kahvaltı yaptım tostumu yedim bekliyorum. Şöyle 7 gibi falan yemek için buluşalım. Viktor ben bide gelirse senarious efendi maltepe taraflarından gelicez hartkor geymırlar mouse klavye rahatına düşkünler pijama falan getirmeyi unutmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 çizgili olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 olur olur bende çizgili beyaz pijama ve atlet ile oynıycam zaten. kavun sigara rakı birde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Abi ne pijaması ne atleti? Çıplak gelmiyor muyuz? Orada mı soyunmayı planlıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 o gecenin ilerleyen saatlerinde ahmet go yu verdikten sonra olur. o torment dövmesinden öpecem onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kaede said: Kadro efsane. Hayatta bir kere gelir bu şans kaçırmayın yalana bak! Ben yokum bi kere. Ne oynancak şimdi bi söyleyin bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tf2 cod bf dota (wow) metin 2 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Dota ve WoW oynanmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 metin 2. oh sh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asteroth said: Dota ve WoW oynanmasın lütfen. wow tamam da, neden dota yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tf2 cod4 bf flatout banko olur herkes oynar deli eğlendirir dota oynayan bi grup çıkar ama çok dönmez, bütünlük bozulmaz bi ara jedi academy kesin oynanır eğlendirir gene deneysel takılanlar olur coh falan oynarlar 3-4 grup left4dead oynanır baya zevkli olur cs oynanır gene biri güneşin tek elini sürekli meşgul ederse (olmadı ben tanklarım güneşi asdafasd) güzel olur be aktifim sende gel fenrisi de kandırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Lancelion said: Asteroth said: Dota ve WoW oynanmasın lütfen. wow tamam da, neden dota yok ? Acaip bayıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kaede said: cs oynanır gene biri güneşin tek elini sürekli meşgul ederse (olmadı ben tanklarım güneşi asdafasd) Güneş'i tanklamak ne abi, tek kurşuna bakıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar