Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne hilesi ya yaw speed fln yokki , dual saber backstab instant kill sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Asteroth said: CoD4'e bir giriyorsun, millet haritaların en ince detayını ezberlemiş bile çoktan. Hadi bu oynamayan adamın eksikliği, her oyunda var desen, adam takır takır frag alıyor, upgrade'ini, uçağını, bokunu püsürünü salıyor ortama, iyice ezilmeye başlıyorsun. He valla kendimi bir an amerikan ordusu karşısındaki ırak askeri gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ya ne bf si zuaaaaaaa cod4 te bilen farmlar diyor bf de uçak kullanan godmode gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abicim BF'de en gr@L aracın bile 2 vuruşu var, ötesi yok. Uçak olan bölümde 3 tane sabit AA'in yanında 1 tane de AA araç var, üstüne 2 tarafta da uçak var, spawn olduğun anda binebiliyorsun. Ne 50 tane kill gerekiyor uçak kullanmak için, ne başka bir şey. CoD4'te helikopter gelince kafanın üstüne, helikopteri mi vurmaya uğraşacaksın, helikopteri vurmaya çalışırken seni avlayan adamı mı vurmaya uğraşacaksın yoksa hepsini sallayıp HQ adamların elindeyken kendini bir duvar kenarına mı atacaksın? Eyvallah, CoD4 acaip hareketli bir oyun, heyecandı aksiyondu bir saniye durmuyorsun da, şehir yıkıntısı içinde oynadığın zaman oyunu, yaşadığın en büyük aksiyon vurulmadan -dağa taşa da olsa- bir şarjör boşaltabilmek oluyor. Aksiyonu heyecanı bilen ve noobları bıçaklayarak masturbasyon yapan adam yaşıyor. Hayır işin komiği oynanmasın da demiyorum, daha önce de oynandı LAN partilerde bu oyun, ben de eğlenerek oynamışımdır hep frag olsam da. Benim kızdığım şey iki kişinin "Eöö bayar BF2" deyip, tam da BF2'nin bayacağı sebeplerin yaşanacağı CoD4'e geçilmesi. Siz BF2 bilmiyorsanız, biz de CoD4 bilmiyoruz, nedir ki bu "Ben ezilmek istemiyorum, siz ezilin" mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Seni bıçakladıktan sonra tuvalete falan gittim emre zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben bıçaklanmadım oyunda, ilk oyunun 10. dakikasında çıktım zaten doğup uçak/helikoptere ölmekten bıktığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ilk 10 dakikada ben herkesi 5er defa bıçaklamıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 BENİ es geçecek kadar beceriksiz bir adammışsın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne diyon hacı bf2 yi cod4 ten fazla oynamışımdır ben. bf2 deki bi helikopteri patlatmak 2 kat daha zor cod4 teki chopperı indirmekten ayrıca. makinalıyla sıkıyorsun iniyor. bf2 de gidicen mal gibi boy hedefi olucan helikopterin karşısında o seni vurmıycak giderken roket denk gelicek bir daha aynısını yapıcanda patlıycak yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 harbi cod4 te heavy class ı alıp tek şarjör boşalttığında gg helikopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kaede said: ne diyon hacı bf2 yi cod4 ten fazla oynamışımdır ben. bf2 deki bi helikopteri patlatmak 2 kat daha zor cod4 teki chopperı indirmekten ayrıca. makinalıyla sıkıyorsun iniyor. bf2 de gidicen mal gibi boy hedefi olucan helikopterin karşısında o seni vurmıycak giderken roket denk gelicek bir daha aynısını yapıcanda patlıycak yok artık ali sami Abicim her sabit AA'in 2 tane füzesi var oyunda, AA araçlarda 4 tane var. 2 füzeyi koyduğun hiçbir alet yaşayamıyor diyorum oyunda. BF2'de mal gibi boy hedefi olucan dediğin nedir? Rambo triplerine girip binanın tepesine çıkıyorsan elinde Anti-Tank kitiyle o kadarını bilemiyorum tabii de, helikopterin menzilinin 2-3 katı menzili var AA'lerin, sinek gibi indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ya yetemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abi başından beri söylediklerim zaten yetememem üzerine, o konuda herhangi bir tartışma yok. Ama hakikaten sinirlendim yani BF2'nin resmen es geçilmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 BF2'de çok yanlış haritada başladık bence; bütün oynama isteğimi aldı o harita benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abi girdik oyuna, Gökçen tank almış bizim basede, bilmemkim uçak almış diğer basede spawn oluyoruz, füze yağıyor, kurşun yağıyor. Farma bağlamışlar resmen, direkt çıktım bakmayıp. Ayrıca BF2'den daha çok nefret ettiğim oyun da olmayabilir, oynamam yani ben o oyunu hiçbir platformda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 üstteki mesaja +1 millet direk helikoptere sarılmış, yetemiyorum "iki füze" sallamaya, farm mahsülü oluyoruz sonra da. daha mantıklı bir haritada oynasaydık, hani belki açık alan daha az olsaydı veya takımlarda pr0lar eşit dağılsaydı falan fistan işte, öğrenseydik önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bf2 ucak helicopter ucurabileni eglendirme oyunu.. dier turlu bi araca hakim degilseniz oyundan zevk almaniz imkansiz.. cod4 de farmladıkca daha cok farmlama olayı war.. ama bu seferki oyunda dengesizlik olmadı gecen hatırlıyorum biz level 5 6 iken arda 20 falan dı.. ki tek basına degildi vardı boyle bi surru adam..bu sefer herkes 7-11 aralıgındaydı bi arda açı 15 ti en son levelları kontrol ettigimde.. HQ olsun deathmatch olsun ciddi savas kafasıyla oynarsan cok eglenceliler.. su koseyi tutayım sunu yapayım falan gibi.. ben hep oyle oynadım hurraaa rush dedigim zamanda oyunu bilen adama farm oldum sdf =)).. ki gecen lan party de bi hq wardı hatırlayanlar warsa gemide 245-100 den 245-250 kazanmıstık =)) efsane def yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 screwy said: su koseyi tutayım sunu yapayım falan gibi.. yılların soteciliğini mantığa oturttu adam ya git pis soteci beyler sote yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 savasta hersey mubahtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sikrüviye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Spark mulgear çok üzüldü gelmediğine. Gelseydi de bi boyunun ölçüsünü alsaydım dedi. CoD4te tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Saeros said: screwy said: su koseyi tutayım sunu yapayım falan gibi.. yılların soteciliğini mantığa oturttu adam ya git pis soteci beyler sote yok savaş bu arkadaşım, ela ela. hele cod4 de bir ara delicesine pusu attım ki <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kaede said: ne diyon hacı bf2 yi cod4 ten fazla oynamışımdır ben. bf2 deki bi helikopteri patlatmak 2 kat daha zor cod4 teki chopperı indirmekten ayrıca. makinalıyla sıkıyorsun iniyor. bf2 de gidicen mal gibi boy hedefi olucan helikopterin karşısında o seni vurmıycak giderken roket denk gelicek bir daha aynısını yapıcanda patlıycak yok artık ali sami evet burası bole, tankı tek seferde patlatan fuzeyle (roket değil bakın cok yavas giden sabit taretten atılan fuze) helikopteri vuruyosun helikopter patlamıyo, tank topuyla helikopteri vuruyosun yine patlamıyo, abuk sabuk bi alet bf2deki helikopter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Allah patch diye birseyi yaratti da, netkafeler bunlardan habersiz oldugundan boyle sikintilar cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 MADBOY said: Allah patch diye birseyi yaratti da, netkafeler bunlardan habersiz oldugundan boyle sikintilar cekiyoruz. evet beyler patch farz her oyunda.Bknz:starcraftın patchsiz psi-storm u(aman allah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar