Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abi adam öldürdükçe daha iyi silah, daha iyi accessory, daha iyi skill alabileceğin oyunu CS'yle veya BF2'yle bir tutamazsınız, onu demeye çalışıyorum. Bak mesela CS'de ekipman standarttır, iki takımda farklı olan tek şey 2 tane silah yani, o da dengelenmiş, benzer özellikli silahlar var iki tarafta da. BF2'de de hakeza sende tank varsa karşıda da tank var, sende helikopter varsa karşıda da var, vurulunca da düşüp ölüyorsun. CoD4'e bir giriyorsun, millet haritaların en ince detayını ezberlemiş bile çoktan. Hadi bu oynamayan adamın eksikliği, her oyunda var desen, adam takır takır frag alıyor, upgrade'ini, uçağını, bokunu püsürünü salıyor ortama, iyice ezilmeye başlıyorsun. Üstüne şansa bala adamı vurdun diyelim, yüzünde bir zafer ifadesiyle, gözünden akan bir damla sevinç gözyaşıyla tab'a basıp "Kills : 1"i görüp kendinle gurur duyacağın sırada o da ne, vurduğun yere düşmüş olan adam ölmemiş, skill almış, yerden saydırıyor sana, düşüp ölüyorsun. FUUUUUUUUU- durumu yani tam olarak, ondan sonra da "BF2 çok bayık yeaaa" oluyor. Sensin bayık anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 qqqqqqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 CRY ME A RIVEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 her cod'da soyluyoruz last stand alınmasın martyrdooma lınmasın diye ama bazı MALLAR! hala alıyo. daha iyi silah ıcınse, oyunun basındada osunundada bastan berı acık olan mp5'i veya ak47'i kullnıyosun zaten yahu. konusuruz bi daha airstrike atmak falan hep yasak olur bitek uav acık olur zevkli zevkli oynarız, cunku cod4 bf2den cok daha yuskektempolu bi oyun, lan paritye daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cod4 zevklide bf2 deki zevki vermez keza cod2 beş basar 4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mindfuck oldu şu son mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Helcaraxe said: cod4 zevklide bf2 deki zevki vermez keza cod2 beş basar 4 e Hatta dur quote yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bf de roketten lateral kosarak kactim.. cok iyi lateral kosarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende saga sola feyk verdim helikopterle sonra agaca girdim :/ basketbolmu sandımda fake veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 killzone 2 oynayın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Masquerade said: killzone 2 oynayın. (tu) parazit gibi girdin araya abi ya ne killzone 2 si BF2, Cod 2 gördünüzmü herşeyin 2. cisi güzel dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Helcaraxe said: Masquerade said: killzone 2 oynayın. (tu) parazit gibi girdin araya abi ya ne killzone 2 si BF2, Cod 2 gördünüzmü herşeyin 2. cisi güzel dfsd mesajda çelişki var. fdhfdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sanki 2 dakkada 2 tane combo vermişim mesajlarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 CoD 4 te sürekli ölen, acemi adam olsan dahi (Bkz. Ben) genede kendini oynatan, hızlı ve hareketli bir yapı var. BF2 için ise çok adam (haritalar büyük) ve kordinasyon daha gerekli (atla jipe, elemanları al yanını, Squad işini ayarla vs.). Ayrıca orda da Squad meselesini çözüp top desteği vs. alan grup işi götürüyordu ki bir oyunda Xunn bu işleri çözmüştü, oyuna başlar başlamaz ölüp duruyordum artık ne kullanıyorsa. CoD 4 te o kadar hızlı ölmüyordum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Abi kafanızın üstünde helikopterle duruyoduk biz, artillery değildi o ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Helcaraxe said: cod4 zevklide bf2 deki zevki vermez keza cod2 beş basar 4 e Bu adama ilk defa hakverdim anlayın nasıl bir oyun cod2 ! CoD 2 de S&D oynasaydık biraz sabırlı olup anlardınız cod2 nin hala turnuvası yapılırken cod4ün yok nedense cod dediğin 2. dünya savaşıdır lazerler uçaklar helikopterler değil abi. Ayrıca bir dahaki sefer cod2 oynıyalım sd. CoD2 dedik o kadar sıçtınızki oyunun içine sis atmayın diyoruz bazı einsteinlar heryere sis atıyordu!Atmasalar zevkli olaiblirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu arada cod4'de newbielerin farm olduğu doğrudur. ben zaten kötü bir fpsciyim ama tf2 ya da cs'de eğlenebiliyorum gayet, efsane fraglar yapmasam da ama cod4'e ilk login olduğumda tabiri caizse ağzıma sıçtılar. elbet harita bilgisi, game knowledge vs adamın bana üstünlüğü olacak ama herif bu sayede vurdukça topuyla tüfeğiyle, ağır sanayii ile geliyor cüneyt abinin dediği gibi. e ben nasıl öğrenicem lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 cod4 de bi olay yokki 10 yaşında cocuk bile yüksek fraglere gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bu adama hak vermeye devam ediyorum tamam yeter artık sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sen gerizekalısın argümanın da hatalı demek istiyorum ama haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kim o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 helcarexasdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok öyle oldugundan degil öyle argümanlar öne sürülmüş filan canım çekti dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi fps de noob olmak mümkünmü yani şimdi..çok süper oynamassın ama noob olunmaz yani , git intihar et ozaman dfsdfd ha şöle de bişi var 0 kill 26 death halinlede zevk alıyorsan sorun yok dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Diyen adamda jedida bildiğin hileyle adam kesip mutlu olan bir adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar