kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Böjeek said: bu arada yapılan iyilik bence söylenince bi kıymeti kalmıyo. postum dalga amaçlı değildi. eleştiri amaçlıydı. yaptıysan bir iyilik sana kalsın. gelip burda afişe etmen pek hoş değil.Hatta bonus olarak şöyle diyim = adam yapılan iyiliği afişe etmiyor sadece duygularını paylaşıyor , ne niyetle söylediğini sende biliyorsunda aslında işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o zaman senin karnın aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu sitede baya komik insanlar var 4 sene oldu hala dumurdan dumura koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu duygusallığa hiç gerek yok. Bizim sokakta bi adam var 2 bacağıda yok adam hergün o koltuk değneğiyle koca yokuşu inip çıkıp kalem satıyor. Daha bikere arabamda yada yanımda bozuk olmadığından hiç kalem filan almadım, hergün selamımı veririm güleryüzle cevap verir. Afedersinde insan para kazanmak istesin bi şekilde kazanır. Biz 2 ayağımızla yokuş çıkmaya üşeniyoruz diyelim, adamın bacakları yok tüm gün inip çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: o adamında yürümeye mecali var. yürümeye mecali olmayan insalarda var. o adamında allaha şükretmesi gerek. böyle hayat mı geçer lan. Tamam şükür falan filanda aman amca iş arıyo benim işim var ohh ne güzel diyipte kıç devirmemek lazım. evet katılıyorum o zaman dünyada kimse sorun yaratmasın kendine yani.kör sağır dilsiz kolsuz bacaksız sağır adam şükretsin haline yaşıyo hiç olmassa. olay ibretlik şükretmesi falan gerekir de herkesin sorunu kendine.ben de dudağımda uçuk izi kaldı diye sorun ettim.ama daha büyük 50 bin tane derdim var onları sorun etmedim mesala. Herkesin sorunu kendine büyük arkadaş.şükredin falan biyere kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=87moKQeDaME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 konunun allahla ilgisini kuramadım ben ama olsun. evet elde avuctakiindeğerini bilmek tadını cıkartmak lazım, ama bunu bizden beterleride var diye değil, zevkli olduğu ıcın yapmak lazim. senden beteri varsa elindekine sevineceğine git onunla paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 paylaştığındada anlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu bocekmidir nedir nasil bi karin agrisiymis arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 böyle bişi benim başımada geldiydi antalyada cafenin önünde oturmuşuz arkadaşla çayımızı içiyoz sigara felan muhabbet ediyoz öğle saati adamın biri yolda pat düştü yere sara krizine girmiş adam gittik yardımcı olduk felan bu elemanda o sıcağın altında anketmiydi neydi bişi yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Cuce said: konunun allahla ilgisini kuramadım ben ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Resmen "mangal" gibi yürek varmış. Ve senin geleceğini gördüm abi. 60'lı yaşlarda busun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ne bu simdi komik mi olmaya calistin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Cuce said: konunun allahla ilgisini kuramadım ben ama olsun. evet elde avuctakiindeğerini bilmek tadını cıkartmak lazım, ama bunu bizden beterleride var diye değil, zevkli olduğu ıcın yapmak lazim. senden beteri varsa elindekine sevineceğine git onunla paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Tamam abi , allah yoktur diyelim kapatalım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mangalcim hastamisin, isi allaha bagliyacagina Force'a bagla daha az tepki alirsin, gorende musluman ulke forumuna yaziyorsun sanacak. Provoke etme milleti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Law said: Cuce said: konunun allahla ilgisini kuramadım ben ama olsun. adam inanıyorsa senin bi baglantı kurmana gerek yok zaten o ona kalmış birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 RaidenXelRu said: Law said: Cuce said: konunun allahla ilgisini kuramadım ben ama olsun. adam inanıyorsa senin bi baglantı kurmana gerek yok zaten o ona kalmış birşey. Konunun allah ile ilgisi: Mangal muhtemelen inancli bir arkadasimiz, ve eli ayagi tutmasi, veya karninin tok sirtinin pek olmasindan dolayi allaha sukran duyuyor. Kendini sansli hissediyor, boyle durumda inanan kisiler allaha sukur seklinde sukran sunarlar.Ayridca dinlere inanmayan turklerinde "allaha sukur, insallah" tarzi kelimeleri kullandigi gorulmustur (misal ben). Bu sekilde yerlesmis dile,boyle bir baglanti var. ( Turkiye'de 26 sene yasadigimdan biraz anlarim bu islerden yardimci olayim dedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Müslümanlık inancına göre, Allah'ın değerlendirme kıstası (ya da bir şeyin iyilik kötülük kıstası) varlığa yokluğa, hastalığa sağlığa göre değil. Müslümanlığa göre, bir kimse son derece varlık içinde olup, rahat içinde olup hiç de yerinde olmak istenmeyecek bir halde pek tabii olabilir. Çok fakir ve hasta bir insan ise Allah katında çok daha makbul bir konumda olabilir. Benim dünya görüşümce insanlar arasındaki üstünlük, o kimsenin ne kadar erdemli, Allah'ın razı olacağı şekilde yaşadığına göre değerlendirilir. Bu durumda en fakir, hasta veya materyalist bir akılca herhangi bir şekilde kötü durumda olan bir insan da Allah'a şükredebilir ve en zengin bir kimseden çok daha iyi bir durumda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu fetullahda olmasa ne bulucaktınınz koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım > feto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazım rulez. bu kadar destekliyorum hiç dikkate almıyorsun beni KAZIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar