Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gamespot Valla süper firma bu paradox. Güzel oyunlara destek veriyor. Bi elven legacy'yi beyenmedim onun dışındakiler süpermiş. East India Company ve HOI3'ın cıkacagını yeni gördüm. Mount&blade multiplayer'ı ne zevkli olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 elven legacy kötü bir oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ne yalan söyliyeyim, uzun süre bir eşşek şakasından ibaret sandığım stalin ve uzaylılar geyiğinden sonra biraz güvenim sarsılsada... Paradox genede iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 valla elven'ı hiç oynamadım ama oyun cok bugli diyorlardı. Ne biliyim mesela homm5'i sevmiştim ama buglardan sonra nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 majesty yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dreagloth (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 majestynin hikayesi çok tırış ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ilk oyunda hikaye mi vardı ehu? dalkavuğun seslendirmesinin gazıyla gidiyorduk salt. (:P) iyi ya paradox, yeni yetme şirketlere kol kanat geriyorlar. daha büyük dağıtıcıların ilgilenmeyeceği tonla oyunu kazandırıyorlar sektöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Elfi melfi bilmem de öbür oyunların hepsi bomba. Çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Hearts of Iron III'de cıkmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 1 haftasi vardi ya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 8 ağustos çıkıyomuş lan hoi3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 multi yapalimmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 7 ağustos çıkış tarihi ve multi için kocaman post attım HoI3 başlığı altına, oraya bakınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 multi geriyo abi paradox oyunları eziyet gibi geçiyo günler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Adam gibi gelseniz oyunlara sorun olmayacak ama neyse :) Olmadı AI'a bırakırız bırakanı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Aldouz Posted Jun 12, 2009 1:38 am PT Mount and Blade - "marry the daughter of a noble whose lands you covet" Wow Paradox add romance, this sound lovely... I love this game even more... aha su yoruma koptum, elemanın avatar'ıda "tenma-chan" zaten. olay majestyde biter diyorum ben sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar