laacivert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bugün hatta daha demin adam beni kakaladı olamaz demi bole bişe ponriad dagger, dirk ne güzel demi tam uykudan kalktıydım hehe. bıraktım bende oyunu napak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 türkçe konuş kardeş[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hani bi Laf var Anladıysam Arab oLuyum diyee Onu nerelerde Kullanıyoduk :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 konuşsa bişiler anlatıcak gibi bi havası var..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laacivert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 zaten size degil anlayanlara yolladik hehehe herkezin beyni zökmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Peeh kazıklamışlar adamı , harbi ha Dirk koyup Poinard diye satiyorlar. Bakmadan tıklayınca Poniard diye Dirki satın almış anlaşılan. Moktan bir durum .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laacivert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 teşekkürler kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu oyun daha cok can yakar dikkatli olunmazsa yani bi de o parayi geri kazanmak saatlerce farm yapmak demek...insan bayiyo dikkatli olun trade lerde flm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kraaz isimli arkadaşın bu topic i açanın dekoderi oluyor sanırım. sagolasın kraaz anladık şimdi:)[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bende yapiyorum arada bugun 250k + bronze set e manti set aldim adamla 350 + bronze set e anlaşmiştik ya neyse p:[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Maşallah çinlileri aratmıyosun bakıyorum :p botunda var.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Valla ne yalan soliyim botu 1m a sattim oyun icinde :) Gördüğüm türke bedava veriyorum :D char lvl 21 manti seti elven takilari mainguanche elinde :P mithril almaya gittim adamlar 2.5m cekti ben 2 sanmiştim vs. Abi kullanmıyorsaniz bile satin botu. :D Millet direk canli örnegini gördüğü icin :P nası caliştiğini dwarven villagede bilmeyen kalmamiştir zaten lol[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bot' da yaparim kariyerde orkidim var en zor gunumde lay lay...[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bizim orda bi laf vardır zikilmiş dötün hesabı olmaz... aman diyelim çinlilere dikkat bu arada alabilirsen bi comp bow 3 4 gunde lirein keserek rahatça yaparsın 700k elven villiage deki lirein questini almayıda unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi laflarla az daha dikkat.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben de 2 gun icinde daha borcunu odemedigim gastra bow u ve manticore shirt i kaybettim ama yikilmadim... bi cinli caldi gasrta bow u diger i 5 taksitle gasrta bow satti :) baska biri de manticore shirt+2 satti gerci hala parasini vermedim yani yani toplam 1,3 milliyon gitti ve lvl 33 elinde dirk wooden armor dolastim durdum ,sona crumaya gittim lvl 37 oldum gasrta bow aldim ciktim yola 2 gunde 600k yaptim :)) quest yapinca baya para oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lrein questi baya iyi oluyor hoş sen lvl 37 olmuşsun lirein'den daha iyi moblar kesebilirsin ama lvl18 den 26'ya kadar lirein kesmenizi öneririm. questi aldığınız zaman düşen shard lardan 30a alıyorsunuz boylece arrow parası çıkmış oluyor yani arrowlara hiç para harcamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ol Mahumlar süper seti silahi tam olanlara tavsiye birde bildigim kadariyla ol mahum commander lari kesip siyah ziynetleri toplayip verdiğinizde ilerde bir quest daha aciliyormuş. 20-28 arasina commander tavsiye değil ama :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bu quest leri ben hiç görmedim nerde bunlar =D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lirein quest ni elven villiage de sehrin ortasındaki buyuk ağacın altında duran rizraell adlı npc den alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Şu başlığı okuyunca Lineage'i bıraktığıma bir kez daha şükrettim![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 niye qui?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lirien quest i lvl kac onuda sorayim =) sanırım 18[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yep 18 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Popeye, 05 Haziran 2004 17:34 tarihinde demiş ki: niye qui? B@B Th3 K@nK'lar asabımı bozuyor :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar