streamon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 arkadaslar son 2-3 yildir paylasimda avrupalilar japonlar amerikaililar cosmus durumda ve bu sayede pek cok program cikmakta ...ve biz turk milleti olatak 64-128 k lari dordugumuz icin isvecle yarisircasina (100 mbit) bizde variz die bagiriyoruz ve sizlerin daha cok hangi p2p yi kullandiginizi merak ediyorum ne kadar veriim aliyosunuz kac saat acik kaliyo gunde kac film kac gb bunlari tartsialim dedim dc++ emule ..kazaa .. kazaa lite ... ovenet ... xantorrent.azureus ... ve diger torrentler hangisi ..???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 DC ++ bi de bunu deneyebilirsin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yo ben zati 6 aydan beri dc++ kullaniyorum yaklasik 140 gb dl ettim :D sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 memnun değilsin o zaman? sorduğuna göre[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Azureus yani torent[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 en iyi verimi kazaa ve dc++ da alıyorum dc++ da aynı servera bir daha giremezsen sıçıosun (mesela serverı favorites a eklememişsen ve adını unutursan) emule de herşeyi bulabiliyorum o açıdan süper ama hızı hiç tatmin edici değil + 1 gün birşey çekemediğim bile oluyor. ancak popüler olmayan filmleri bile bulabiliyorsun soulseek var mp3 için kullanıyorum.memnunum özellikle mp3 de albüm olarak çekmek çok işe yarıyor , nedense öbür programlara göre daha fazla mp3 var.acaip underground bilinmeyen grupları bile bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bittorent iyidir, www.suprnova.org'dan linke tıklıyorsun, direk kullanıcılardan bulup çekmeye başlıyor. kazaa (kazaa lite k++) daha çok, hızlı dosyaya ihtiyacım varsa kullanıyorum. edonkey (emule plus) kazaa'dan daha iyi arama imkanı var, buna karşın queue olayı yüzünden kazaa'dan yavaş. ben şu an emule plus kullanıyorum. istediğim herşey bulunuyor maşallah.. nazar değmesin[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 soulseek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ayrıca şu tip topicler var: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=71200 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49473 emule, kazaa, bittorrent kullanıyorum, mirc ve dc++ olayı da var ama denemedim daha.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Kazaa ve Bittorent kullanıyorum. İdare ediyorum yetiyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 dc++[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mldonkey.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dc++ da bişi yapamıom ya sıkıcı.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar