Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif SWG Oyuncuları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar, 2 sene sonra tekrar SWG baslayacağım. Turk oyunclar olarak kimlerin hangi servarda olduğunu buraya yazarsa, ona göre bir secim yaparım hem bu arada da yeni baslayacak oyuncular için bir bilgi olacaktır diye düşündüm. Saygılar..
Mesaj tarihi:
said:
2 sene sonra tekrar SWG baslayacağım

2 sene sonra gel gibi bir trollük yapayım dedim. Neyse şaka bir yana ben Chimeradayım. Yeni başladım, çok noobum. Bir kaç kişi daha var buradan başlamak için bekleriz.
Mesaj tarihi:
bız 3 5 kısı chımeraya transferledık acc oynuyoz bu aralar pek bı keyıflı geldı acıkcası ozlemısız sanırım sw yı. nıck malum hep aynı ancak sonuna ' geldı sadness' olarak tell leyebılırsınız. bıde utanmadık kendımıze guıld bıle kurduk 3 5 kısılık, eglenıyoz ıste.
Mesaj tarihi:
nuwanda said:

abi ya yanlıs hatırlıyorsun sifreyi ya da senin account uctu, bi sure sonra siliniyodu ya accountlar

Kendi acountumu değil. Eski bir arkadaşda var acount aktif. onunla girmeyi deniyorum. Belki tanırsın adı: Reşit Darkstar
Mesaj tarihi:
benimkinde sadece sifreye bisi yazmazsan aktif olmuyor, eger sende hem username hem sifre yazmana ragmen aktif olmuyorsa tekrar bi yukle derim, bi hata var sanırım launchpadde
Mesaj tarihi:
karşılaşmısızdır buyuk ihtimalle, 1-2 senedir oynamadıgım icin herkesi ve oyunu unutmusum azıcık daha alıstım gbi bugun ama tatile gidiyorum smdi de =) neyse artık donunce ısınır oynarım biraz
  • Yeni Oluştur...