Tyronian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Merhaba Arkadaşlar, 2 sene sonra tekrar SWG baslayacağım. Turk oyunclar olarak kimlerin hangi servarda olduğunu buraya yazarsa, ona göre bir secim yaparım hem bu arada da yeni baslayacak oyuncular için bir bilgi olacaktır diye düşündüm. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 said: 2 sene sonra tekrar SWG baslayacağım 2 sene sonra gel gibi bir trollük yapayım dedim. Neyse şaka bir yana ben Chimeradayım. Yeni başladım, çok noobum. Bir kaç kişi daha var buradan başlamak için bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Tesekkurler , nickin nedir oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hehe 2 Seneden sonra olacak orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahah hadi bakalım ben de 1 aylıgına actırdım. oth'mobast, chimeradaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cd den kurdum. launchpad i açtım. şifre ve passwordu girince sign olmuyor. Nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi ya yanlıs hatırlıyorsun sifreyi ya da senin account uctu, bi sure sonra siliniyodu ya accountlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bız 3 5 kısı chımeraya transferledık acc oynuyoz bu aralar pek bı keyıflı geldı acıkcası ozlemısız sanırım sw yı. nıck malum hep aynı ancak sonuna ' geldı sadness' olarak tell leyebılırsınız. bıde utanmadık kendımıze guıld bıle kurduk 3 5 kısılık, eglenıyoz ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nuwanda said: abi ya yanlıs hatırlıyorsun sifreyi ya da senin account uctu, bi sure sonra siliniyodu ya accountlar Kendi acountumu değil. Eski bir arkadaşda var acount aktif. onunla girmeyi deniyorum. Belki tanırsın adı: Reşit Darkstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 biliyorum tabii resiti sign in dediginde bi hata veriyo mu yoksa direk launchpad mi kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sign in. aktif olmuyor. tıklayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 benimkinde sadece sifreye bisi yazmazsan aktif olmuyor, eger sende hem username hem sifre yazmana ragmen aktif olmuyorsa tekrar bi yukle derim, bi hata var sanırım launchpadde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Oth'mobast, çok tanıdık bir isim, eskiden de Chim. de miydin, belki karşılaşmışız dır benim charl. ların isimleri Osskta tyronian ve Igoki Tyronian'dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 karşılaşmısızdır buyuk ihtimalle, 1-2 senedir oynamadıgım icin herkesi ve oyunu unutmusum azıcık daha alıstım gbi bugun ama tatile gidiyorum smdi de =) neyse artık donunce ısınır oynarım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Nick : Gladmir Schroding, Niyazi KalpKiran (nick ime laf yok hayt! ) Genelde niyazi ile oynuyorum :) Chiemara dayız 3 5 kişi bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hehe Niyazi KalpKıran güzel isim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Selamalar ben de chimera da açtım. nick: kreon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 miniik ismim oynayan varsa msj atsın şimdi açtım trader munit asddsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende geliyorum patchler bitsin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bi allahn kulu yokmu türk amerika serverine geçeym bari kmseyi bulamadm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Igoki ve ya Osskta adi ile Chimaera dayım. Bir tell atmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Anron Anron- Emrek chimeradayim bende arkadaşların gazıyla geri döndüm hayırlısı ha ayrıca emudayımda oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 o kadar oynuyoruz diye mesaj atmıssınız simdiye kadar bi alanteyi bide anronu gördüm baska kimse yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ahah isyan ediş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Heey burdayım bende :D Igoki Osskta Erlis Chimaera serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar