olitere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Biraz uzun ama okuyun sizin de başınıza gelebilir Öncelikle 21 yaşında olduğumu ve sosyal hayatımın yok denecek kadar az olduğunu, istanbul'da doğup büyümeme rağmen avrupa yakasının hiç bir yerini bilmediğimi belirteyim. Dün çalışmadığım ve işim olmadığı için gidiyim bir kaç yer öğreniyim diye bir arkadaşımla beraber Avrupa yakasına doğru yola çıktık. Dolmabahçe, yıldız parkı derken zar zor taksime gittik. Başka arkadaşların takıldığını bildiğim riddim barı bulduk ama ne yazık ki damsız almıyorlarmış. Bu arada biraz alkol almanın mahoşluğuyla Karaköye "yüksek kaldırım" diye tabir edildiğini bir taksici sayesinde öğrendiğimiz yere doğru gitmeye karar verdik.Sözde çapkınlık yapıcaz Yüksek kaldırımda yürümeye başlayalı 5 dk olmadan tipinden ne iş için orda dikildiği net anlaşılan bi adamla konuştuk ve anlaştık. Taksiyle mekana doğru gidiyoruz taksici adamın ne iş yaptığını biliyor aralarında muhabbet dönüyor baya.O civarın taksisiydi heralde.Geldiğimiz yerin dışarıdan gazino görünümlü olduğunu ama o iş için kullandıklarını söylüyor bizim adam. Cumartesi akşamı olmasına rağmen içerde çok az adam var neyse oturduk önce kola söyledi bizim adam kolalar geldi arkasından da 3 tane kız geldi masaya arkadaşımla ben 2 kola 2 bira, gelen kızlarda sözde şarap falan içiyor.Oturalı 5 dk olmadan Bizi karaköyden getiren adam 2 kişinin ücreti olan 120 tl yi beni dürterek istiyor.Çıkarıp 150 veriyorum bozuğu olmadığından para üstünü getirmek için kalkıyor gidiş o gidiş. Masaya tepsiyle sıgara getiriliyor kızlar birer tane kapıyor ama açmıyorlar bile maksat hesap kabarsın sonra kızlarla muhabbet başladı.Arkadaş kızla konuşurken sadece konsomatris yaptıklarını o işin olmadığını söyledi. O arada kızlar bi durgunlaştı sonra biz "vay be nasılda kazıklandık" muhabbeti yaparken hesap istememişken hesap geldi 550 tl. Sonra itiraz edip dolandırıldığımızı söylediğimiz de adam menü ve fiyat tabelelerını gözümüze sokup durdu. O sırada yaşlıca bir herif geldi buranın gazino olduğunu trilyon versek bişey olmayacağını falan söyledi durdu.Biz dayak yemeye hazırlanırken,adam nekadar var diye sordu ben 150 yi kaptırdığımı arkadaş da 50 tl olduğunu cüzdanları açıp göstererek söyledik.Dayak yemediğimize şükrederek arkadaşın cebinde sakladığı 20 tl ile evin yolunu bulmaya çalışıyoruz saat 24:15 civarı ve şişliden ümraniye'ye gitmemiz gerekiyor. Gece tarifesinin farkında olmadan taksiye bindik sonradan farkettik tabi, adamla deli gibi pazarlık etttik ama saygı duymaktan başka bişey yapmadı ve bizi metrebüs durağına bıraktı 15 tl tuttu.Metrebüse kaçak olarak ve kalabalıkdan dolayı zor zor bindik. Üsküdar!da inip son 5 tl ile münübüse bindik. Biz mi çok saftık Adam mı çok çakaldı anlayamadım.Ama iyi şirket kurdukları belli. Benim düşüncem adam gerçekten bu işi yapıyordu ama bizim gibi safları görüp anlaşmalı gazinoyla fazlasıyla yolmak daha karlı geldiği için tutturabildiğine bu şekilde geçiriyordu. Diyeceğim o ki bizim gibi gün yüzü görmemiş işinde, okulunda adamların elinden tutun bi yol yordam gösterin. Bara bile giremedik.Nereye gidilir nasıl davranılır söyleyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 öğreneceğiniz çok şey var genç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahaahah efsane ya, acik sozluluk budur. Abi adamin adi ustunde zaten, guvenende hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oralara gidilir mi be ne midesiz adamlarmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 120 liraya 2 hatun zombilerdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 seyyapicam diye gidip seyyapilmissiniz o bomba olmus baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 adam cok cakal degil siz cok safsınız abi kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ya şimdi, siz layığınızı bulmuşsunuz zaten. Bildiğin para karşılığı sex için çıkmışsınız yola. Açık ifadesi bu bunun. İyi olmuş. Kendin demişsin, otur sosyalleş, arkadaş çevre edin, kızlarla iletişim falan kurmayı öğren :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "Benim düşüncem adam gerçekten bu işi yapıyordu ama bizim gibi safları görüp anlaşmalı gazinoyla fazlasıyla yolmak daha karlı geldiği için tutturabildiğine bu şekilde geçiriyordu." said: abii ahahahah istanbul'da yaşıyorsun, ve hala o adam gerçekten o işi yapıyordu diyorsun yuh ahahah senin gibi günde kaç tane götürüyodur Allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ee normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 gülmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arkadaslar devlete guvenin,devletimizin istihdam ettigi kerhanelere gidin en guvenlisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 karaköy... aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arkadaş ben de dışarı çıkmıyorum da sende saf mısın nelere inanmışın yani. QQ GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Abi bu numaraları yutan hala varmı ya?lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 zürafaaaaa zürafaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Right_hand_rule_simple.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 haahahah vay saflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yazık lan asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahah nası istanbullusun la sen of kıyamam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi adam HİÇ dışarı çıkmamış.dışarı çıkmam falan değil yani.doğmuş ve o yaşına kadar evde kalmış sadfsğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yalnız dolandırıldım denmez buna. direkt yolunmuşsun sen. bak daha böle olaylar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi 21 yasina gelmisim tamam keraneye gitmemissin bilmemnede abicim gazetede mi okumassin bole pavyona goturulp 1500 lia hesap gelen turistleride mi okumassin ahahaha abi gene 550 lira hic bisiymis ya 2 bira 2 kola kizlarda sarap felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi hiç mi böyle hikayeler duymadınız, illa ki herkesin böyle kafalanmış bi arkadaşı vardır. mesela benim bi arkadaş, iki kişi böyle bi dolandırıcının tuzağına düşmüş, sonra da kaçmışlar gazinodan arkalarında bodyguardlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar