Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu 2012 geliyor. 2012 ahanda geldi. Bu tarz muhabbetler nedense bana. Aha milenyum geliyor. Ahanda geldi. Tarzı muhabbetleri o kadar çok hatırlatıyor ki. Çok benzemiyorlar mı ben mi benzetiyorum acaba. (Not1:23 Aralık 2012, Babil mitolojisinde Marduk isimli gezegenin Dünya'ya yakın bir yörüngeden geçişi teorisi. Aynı zamanda Maya uygarlığının yazmış olduğu takvimin sonu. Aynı zaman da sümer mitolojisinde nibiru(Nasıl yazılıyorsa) isimli gezegenin gelişi... vsvsvs) (Not2:Aynı milenyum muhabbetleri başlar yakında. Kaçın Dünya'nın sonu geliyor. Lan salak Dünya'nın sonu geliyorsa nereye kaçıyordun. Otursana oturduğun yerde. Zaten içinde kaçabileceğin tek yerin sonu geliyor, mal!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bugün de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 uçak falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Röntçu olmasın bu ufolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Bu 2012 geliyor. 2012 ahanda geldi. Bu tarz muhabbetler nedense bana. Aha milenyum geliyor. Ahanda geldi. Tarzı muhabbetleri o kadar çok hatırlatıyor ki. Çok benzemiyorlar mı ben mi benzetiyorum acaba. (Not1:23 Aralık 2012, Babil mitolojisinde Marduk isimli gezegenin Dünya'ya yakın bir yörüngeden geçişi teorisi. Aynı zamanda Maya uygarlığının yazmış olduğu takvimin sonu. Aynı zaman da sümer mitolojisinde nibiru(Nasıl yazılıyorsa) isimli gezegenin gelişi... vsvsvs) (Not2:Aynı milenyum muhabbetleri başlar yakında. Kaçın Dünya'nın sonu geliyor. Lan salak Dünya'nın sonu geliyorsa nereye kaçıyordun. Otursana oturduğun yerde. Zaten içinde kaçabileceğin tek yerin sonu geliyor, mal!) 2012 de olasi afet birtek Günesle ilgili. 11 yil dönümünü tamamlayacak günes yine. ama bu sefer günesteki sakinlik nedeniyle daha bir etkili patlama bekliyorlar. Daha önceki en kötü günes afeti 1800 lü yillarda olmus evler falan yanmis. En azindan satelitleri götürecek kadar güclü bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 güneşi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: ekmekmusam çarpsın ki bende gördüm. aa ben onu hep ekmek susam çarpsın diye soyluodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ekmek kuran çarpsın değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Voys said: sinad said: ekmekmusam çarpsın ki bende gördüm. aa ben onu hep ekmek susam çarpsın diye soyluodum susamlı çubuk kraker çarpsın diyenleride tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Memleket nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ferrero said: ufo gördüm. buraya açıyorum çünkü nereye açarsam açayım aynı tepkiyi göreceğim. gerçekten gördüm. inanmaz idim. helal len sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ufo teğet geçmi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ufo da seni gordu mu ahsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 niye bu ufolar her seferinde 1 kişiye gösteriyor kendini Slot un mu vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: sinad said: ekmekmusam çarpsın ki bende gördüm. aa ben onu hep ekmek susam çarpsın diye soyluodum ekmek mushaf çarpsın ki o ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tam diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Eralp said: ekmek kuran çarpsın değil mi o ekmek mushaf çarpsınla aynı anlamda.zaten mushaf kuran anlamında orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 edit öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tanımlanamayan cisim'lik bi yanı kalmadı ufo'ların artık. gören "ufo gördüm" diyebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 görmek bişi deil yaw, ben 8-9 kere gördümde nooldu ehe anca gördüğünle kalıcan :P bi inip muhabbet edelim, tanışalım anlaşalım ışık tutalım yok bu uzaylılarda, anca cıv cıv uçuyorlar tepemizde. hepsi dombili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar