Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sabah yds var bn tm yim ama girim demiştim öylesine şimdi çok üşendim girsem mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben de sayısaldım almancadan ydsye girmiştim üşenmeyip. puanıma bile bakmadım galiba. ama hoş bi tecrübe falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kalk git sınava falan uğraşılmaz be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ydsye girmenin ayrı bi karizması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 girdim derim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hmm doğru lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hava atayım bari biraz sdfdg. Ben de pederin zoruyla Fransızca'dan girdim, 62.ci oldum. İlk 100e girince Yurtkur burs bağlıyormuş, normal bursun üç katı bir de fdgdfg. Kaçırmayın böyle fırsatları agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 vay anasın. bilsem biraz yds kasardım. ingilizcede pek şans yok çok kişi giriyor da almanca ve fransızca kasılabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet ya, sıfır rekabet var diğer dillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 zamanında arapçadan giricektimde yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 farsça olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ingden ilk yüze girecemde bilmemne tm bide uğraşılmaz agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ginaly said: farsça olmasın? farsça unuttum tekrar etmemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben de fr'dan girdim de sıralamaların ortak olduğunu sanıyodum?? değil mi öyle yahu tek bir dil puanına göre sıralanmıcaz mı eacıyım ben de gerçi pek lazım değil. Z planı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sayısaldan girdim ama ingilizceden ya 99 ya 100 bekliyorum asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar