Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Merhaba, Az önce oyunda bir item aldım basede duruyordu. Sonra itemi bulamadım. Yuvarlağın içinede baktım yoktu. Kendi takımımda ki biri itemi kırabilir mi ? Bu item nasıl yok olmuş olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 karşı takımın itemini aldıysan gem felan yuvarlagın içine atınca karşıya gidiyodu bi kere ben gemi almıştım yerden yuvarlağın içine attım karşıya gittiydi diğer itemlerde de olurmu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Yok hayır karşı takımın itemini almadım. Oyunun başı daha pt için gloves of haste almıştım. Ama bizim takımdaki bi adamla küfürleştik o bi kıllık yapmış olabilir. Ne yaptı acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 share verdiysen adam almıştır kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hayır share de vermedim kimseye :) Alıp mapte bir yere mi koydu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 off nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sinad said: off nub Says pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 prolar çarpışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kermit said: ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off ya ne alakası var gloves of haste'i base bırakıp +15 agility vurcak bi boots of speed çaksa adam, o sırada creepler doluşsa kule düşse ne yapcan? sentinel kadar aklın yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Pyro said: sinad said: off nub Says pro. I don't think quit anymore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fdgdfgfghgfhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ginaly said: kermit said: ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off ya ne alakası var gloves of haste'i base bırakıp +15 agility vurcak bi boots of speed çaksa adam, o sırada creepler doluşsa kule düşse ne yapcan? sentinel kadar aklın yok lan. sende göte sürülecek akıl yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arkadasım ben cevap vereym konu sapmıs item kırma var sadece basenin içinde kırılmıyor o orkadasın alıp kırmış olabilir yada saklamış olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar