Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Merhaba, Az önce oyunda bir item aldım basede duruyordu. Sonra itemi bulamadım. Yuvarlağın içinede baktım yoktu. Kendi takımımda ki biri itemi kırabilir mi ? Bu item nasıl yok olmuş olabilir ?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 karşı takımın itemini aldıysan gem felan yuvarlagın içine atınca karşıya gidiyodu bi kere ben gemi almıştım yerden yuvarlağın içine attım karşıya gittiydi diğer itemlerde de olurmu bilmiyorum
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Yok hayır karşı takımın itemini almadım. Oyunun başı daha pt için gloves of haste almıştım. Ama bizim takımdaki bi adamla küfürleştik o bi kıllık yapmış olabilir. Ne yaptı acaba merak ettim.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 share verdiysen adam almıştır kendine.
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hayır share de vermedim kimseye :) Alıp mapte bir yere mi koydu acaba ?
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kermit said: ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off ya ne alakası var gloves of haste'i base bırakıp +15 agility vurcak bi boots of speed çaksa adam, o sırada creepler doluşsa kule düşse ne yapcan? sentinel kadar aklın yok lan.
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Pyro said: sinad said: off nub Says pro. I don't think quit anymore.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ginaly said: kermit said: ginaly said: ginaly said: share verdiysen adam almıştır kendine. nası hakimim lan konuya, teknik tabirler falan eheh. lan noob share vermesede yerdeki itemi alabilir off ya ne alakası var gloves of haste'i base bırakıp +15 agility vurcak bi boots of speed çaksa adam, o sırada creepler doluşsa kule düşse ne yapcan? sentinel kadar aklın yok lan. sende göte sürülecek akıl yok lan
demode Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 arkadasım ben cevap vereym konu sapmıs item kırma var sadece basenin içinde kırılmıyor o orkadasın alıp kırmış olabilir yada saklamış olabilir...
Öne çıkan mesajlar