massosoit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 PC ye format attım,attıktan sonra tekrar kurup EU3 ü indirdim ama launch a basınca launch ekranı cıkıp kayboluyor hemen.oyun acılmıyor.steami kaldırıp EU3 ü de kaldırıp tekrar denedim ama birşey farketmedi.Nasıl giricem oyuna,deli oldum. Diğer oyunlarda sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 internetin bağlı olduğuna emin ol. bir de steam'i kaldırıp tekrar kurmak pek işe yaramaz diye tahmin ediyorum. oyunu steam üzerinden indirdikten sonra "check files" gibi bir seçenek var, onla kontrol etmeni öneririm. hata varsa gerekli dosyaları tekrar indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 go offline secenegini secip tekrar oyuna girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar