SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Eğlenceye yazmıyorum post kasamayın asdasd :P acıdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ehe komikmiş de hayvana da yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Vakit said: Satanistler civciv hoplattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yazık laahahahananahna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 önce çok güldüm sonra sinirlendim sonra tekrar güldümsonra tekrar sinirlendim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Vingthor said: önce çok güldüm sonra sinirlendim sonra tekrar güldümsonra tekrar sinirlendim falan aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 AHAHAHHAHAH çok iyi.ama ya senin civcivini öyle yapsalar güler miydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yazık lan heyvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 küfür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sonra da güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Tenekeadam said: Vakit said: Satanistler civciv hoplattı. şuna güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ya ördeğe acımadım değil de, abi komik de geldi iç hesaplaşma yaşadım bi an ya ama çok iyi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 AHAHAHAHAHAH. Ben sadece yarıldım. sinirlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hiç bişi olmaz o hayvana acıyanlar boşuna acımış HAHAHA ÇOK KOMİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lan ben konserde bile hoperlörün önünde durunca kalp ritmim bozuluyo sdf hayvanı zıplatmak için ne kadar bas verdiler acaba bir de o hayvanların kulağı ya hassassa ne biçim acımıştır kulağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 hayvanın ağırlığı fazla değildir zaten ya, yani çok büyük bişeye de gerek yok hoppidi yapmak için, ama tabi yan etkisi olmuştur güldükten sonra üzülüyo insan. Benim bu konuda bilimsel bi çalışmam vardı ardeth ilgilenirsen :P çöp konteynerine giren kedinin üstüne konteynerin kapağını kapatıp bam güm taş sopa abanıyorsun, tabi o sesten manyaklaşıyor hayvan, çıkınca boşluğa patı atıp durduk yerde zıplamıştı falan. üzerinde çalışşılabilecek bi deney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 oğlum niye yapıyosunuz bunları hayvanlara lan. zaten yiyoruz* bi de zevk için işkence etmeyin sdf *: hepsini değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yeminlen bilim için, yoksa sadist amaçlarımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kedileri sevmem. İstediğinizi yapın kedilere hiç de üzülmem. *ben değil satanist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar