dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Moda da bi dondurmacı var ismini unuttum ali usta mıydı salih baba mıydı neydi kuyruk oluyor sürekli çokzel dondurması var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ali usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu topigemi yazdim bilmiyorum dikilinin roma dondurmacisi vardir, ustune tanimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigpen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 arkadaşlar yaşar usta avrupa yakasına 2.şubesini açmış YAZ VE KIŞ AÇIK OLACAKMIŞ adresi:4.levent konaklar mah. akçam sok. no:17/F beşiktaş tel:0212 325 38 64 NOT:SABANCI İKİZ KULELERİN YANINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigpen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hala yemediyseniz dondurmasından hayatta yaşadım demeyin Bella said: Bella said: hala gidemedim şu dondurmacıya, resmen şu topik açıldığından beri gidicem gidicem diyorum. kavunlu mu mükemmeldi hangisiydi mükemmel olan? hahah yıl 2011 oldu ben hala gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 "roket adam" said: akçayda da altınolukta da meydanda vardar dondurmacıları. çok kral dondurma yaparlar allasen. moda'da dondurmadan ziyade waffle yenir aganzi. vardar ne ya tam arkak sokaktaki esnaf dondurmacısı tatavanın kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yeniköy'de mua var. sahibi italyan bi bayan. dondurma ustası da italyan bi eleman. kışın da açık. tatlar enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 gelato mu yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bigpen said: hala yemediyseniz dondurmasından hayatta yaşadım demeyin Bella said: Bella said: hala gidemedim şu dondurmacıya, resmen şu topik açıldığından beri gidicem gidicem diyorum. kavunlu mu mükemmeldi hangisiydi mükemmel olan? hahah yıl 2011 oldu ben hala gidemedim. 2012 olcak hala gidemedim ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Vedat Milör üstadın gidip yediği yer mi burası ? Anadolu yakasında olmayaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bu yaşar usta yazın büyükada'da mini bir bisikletli arabayla dolaşıp dondurma satan adam mı acaba. tabii 10 senedir gitmedim büyükadaya belki artık gitmiyordur. onun dışında ali usta 3 kere pislik dolayısıyla kapatılmış bir yer. bundan 4-5 sene önce bi arkadaş dondurma almak için gitti, biz de yanındayız. o da ne, bildiğin hamamböceği dondurmaların arasında dolaşıyo, bi 5-10 saniye dolandı sonra bir delikten girdi kayboldu. ama bizim arkadaş midesiz olduğu için hamamböceğini görmesine rağmen yine de aldı dondurmayı. bu herif dondurmayı yerken, diğer arkadaşla benim midemiz kalktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Batı Ataşehir Kent Çarşı'ya da şube açmışlar, duyurulur. 2. katta köşede, Cafe Bistro mu ne var onun orda. Bugün yedim süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar