Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyalı Portlandlılar

sabonis

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Konu dağılmasın o zaman,Sabonis blog'unla ilgili diyeceğim, bilgi birikimin var.Konuya hakimsin yazabiliyorsun fakat yazıların daha çok makale gibi.Çoğu uzun

Tek paragraflık ilgi çekici yazılar bence daha ilgi çekici olur, ya da ne bileyim Bosh'un rap albümü çıkıyor.Eğlenceli birşeyler yaz NBA ile ilgili sırf saha içi kalmasın.

Bir de artık NBA ülkede çok yaygın, kemik kitle zaten çoğu şeyi biliyor.Draft analizi, NCAA yıldız adayları ,eski NBA yıldızlarının ne yaptıkları gibi ekler gayet ilgi çekici olur.

Kolaya kaçmak gibi geliyor bazılarına fakat bazen bir resim,altına bir cümle ile gündemi tutarsın.

BUnlardan bahsetmiştim, kendi açımdan beni tatmin eden postlar var blogunda son zamanlarda.

Federer konusunda, Tenis blogu olmasın tabii ki yazdığın bir NBA blogu fakat farklı sporlardan güncel bir şekilde yorum yaparak birkaç kelimeyle birşeyler belirtmen artı bir anektod.

Önyargımı açarsak, NBA kitlesi tarafından zaten bilinen şeylerin tekrar tekrar sunulması bloglarda çok rastlanıyor.Bu tarz analizleri ESPN'den falan okuyabiliyoruz.

Kendi cümlelerinle bunları açıklaman güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel blog olmuş sabocan, google reader sağolsun bütün yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum. güncellemeler de sürekli o da çok güzel. bakma milletin iki satır yaz geç dediğine, üşeniyo onlar ama okuyanı olur illa :)
Televizyona da çıkmışın hem sırtın yere gelmez artık :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
The_Delucian said:

yok yaw net sense var internetteki bilenen girilen global oyun/spor/eglence zart zurt işle alakasız siteleri blokluyo bu bloklayan yazılımın bi database i var oraya girmissin sanırım, o yuzden acılmıyor artık :)

hadi ya. iyiymiş =)

çok da hit almıyorum gerçi ama sevinmedim desem yalan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
abi site çok güzel. realgm den daha sık giriyorum artık. bağımlılık yarattı falan da;

Saat 9`u 5 geçe
Atam Dolmabahçe`de
Gözlerini kapamış
Bütün dünya ağlamış

Doktor doktor kalksana
Lambaları yaksana
Atam elden gidiyor
Çaresine baksana

Uzun uzun kavaklar
Dökülüyor yapraklar
Ben atama doymadım
Doysun kara topraklar

bu ne be abicim? 23 Nisan'da da "Sevinin küçükler, övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsun." falan bekliyorum artık. Koyduğun resim yetermiş aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
nba yada basketbol için yapılan bloglardaki en buyuk sorun gunluk maclar için guncelleme yapılamaması bence. sabo bunu guzel yapıo. en basından beri takip ediorm blogunu, daha bi gun gormedim guncellemediğini. en kotu ihtimalle ufak bişiler yazıp bugun işim vardı cok yazamadım k. bakmayın yazıyo. takdir ediorm kendisin. uslubu falanda gayet hoş. okuması baya zevkli oluo. videolar falanda guzel oluo. bole devam sabo :D
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler arkadaşlar güzel düşünceleriniz için. bir hayli zaman alıyor ama çok zevk alıyorum yazarken. insanlar da okuyunca daha da gaz alıyorum yazmak için.

meşhur ve basketbolun aceto'su olmama daha uzun bir yol olduğunu düşünüyorum. henüz çok da fazla kişi bilmiyor blog'u. ama daha 5 ay olduğu için fena gitmiyor diye düşünüyorum. umarım daha da artar okuyan sayısı ileride.

bu arada okuduğunuz yazılara 3-5 yorum bırakırsanız sevinirim. giren sayısını görüyorum ama tepki olarak yorum almak daha da güzel oluyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...