Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 guided arrowa gelene kadar hepsine 1 vercen mesela. multiye falan 1 den fazla vermicektin. ilerde all skill itemler gelince 3-5 lvl olup iş yapıyodu çünküsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 javazon kasıyorum. su an icin passive&magic ten crit, penetrate, pierce, dodge, avoid, evade e 1 er puan verdim, gerisiyle javelin den lightning e abandım. fury ve charged full, şu sıralar synergy leri kasıyorum şu guide ı kullanıyorum http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/370600/48179 da synergy lerin etkisi pek fazla değil gibi(lightning fury için %1), bunlardan biri yerine pierce e yüklensem, 20 olmasa bile bi 10-15 filan yapsam pierce şansı artsa lightning fury için çok daha faydalı olmaz mı? ///edit: şöyle bir guide daha buldum http://www.baronsbazaar.invisionzone.com/index.php?showtopic=40 burda pierce i 1 skill e bırakmayın demiş mesela. gerçi valkyrie filan da olsun demiş bu. işe yarar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 senin asıl dmg'ın lightning fury deil ki bosslarda. charged strike. o da %10 alıyor sinerjiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yani 1. guide daki gibi full sinerji mi abanıyim, yoksa Lightning bolt tan filan biraz daha kısıp pierce e fazladan birkaç skill vermem faydalı olur mu? Bu arada Valkyrie filan işe yarayan bişeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yok hayır. Passive and magic bölümünde hepsine 1 ver yeter. o yüzdeler gelen bonus skiller ile %50lere felan çıkıyor. Bowazon olsan daya pierce diyebilirdim ama lüzumu yok cidden. 5 sinerjinin 5ini de fulle işte 99 olana kadar :D edit: valkyre ummadık yerde pulluyor tanklıyor falan :D hele ki hell'de canlı kanlı kalmak istiyosan en iyi dostların decoy ve valkyre 1 yeter ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/370600.html bu siteyi öneririm çoğu guide için onun harici smiter'da str ve dex kaça kadar versem yeter? enigma falan muhtemelen yapamam yani ona göre bi str tavsiye etseniz hoş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ailenizin noobu shadowun bitmek bilmeyen karakter denemeleri vol bilmemkaçyüzküsür: Assassin denemeye karar verdim. Martialarts oynuycam. Dragon Claw ile Dragon Tail arasında kaldım. Dragon Claw buildi çok daha güçlü gibi, ama kalkan kullanamıyo çift claw kullanmak gerekiyomuş. Dragon's Tail biraz daha güçsüz ama splash damage olayında daha iyi sanırım, ayrıca kalkan kullanabiliyo. Claw buildi ile hayatta kalmam mümkünmüdür? Pek bi glass cannon gibi duruyo. Yoksa Tail mi daha iyidir? Bu buildler için skill tavsiyesi pls. (Diğer yandan martialarts ı boşverip te trapsin mi oynasam diye düşünmüyo değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sırf talon mu kuıllnıcaksın? combo almıycakmısın hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Elbette alıcam. Ama eğer claw buildinde claw mastery ye ve weapon block a fazladan birkaç puan vermek gerekirken tail buildinde farklılıklar var filan. O yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ha ok, ben en son baktığımda claw passğiveleri maxlayınca kalkkanla aynı block'u veriyodu, üstüne claw daha cok skill veriyo tabi. AOE'yi zaten combodan sağlıycaksın. Asıl sorun istediği kadar def stacklesin blcoak stacklesin assasin hellde meleeye giremiyo, indiriyolar. üstüne combolardan life leechde gelmiyo. ben denemiştim bikez ama cok yorucu oluyo hell, vur kac vur kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 biraz guide kurcaladım da... dragon's claw daha basit ve daha bi "slash slash slash" modunda bişeye benziyo. shadow discipline e daha fazla abanmak gerekeceği için combolara fazla skill vermek mümkün olmuycak gibi gözüküyo(tiger tiger tiger claw) tabii hayvani damage konusu filan olayın güzel bir artısı. dragon's tail de o kadar tırt bişey değil sanki. combolara ve phoenix in synergy lerine verme imkanım olunca gayet güzel damage verebilir aslında.tabii bununla iyi damage yapmak için birden fazla charge-up combo biriktirmek lazım gibi. ama hala kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi işkence olur o build. her moba tek tek vurmak. Çok küçük range olduğu için de hell'de falan sen 1 mob kesene kadar senin canına okurlar. Ha tabi öncesinden imba item set falan hazırlamışsan bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Dragon's Claw la manyak boss kesilirmiş gibi geliyo bana. +1400% dmg gibi şeyler görüyorum guide larda ağzımın suyu akıyo. Ama evet moblarla hiç uğraşılmaz. Anca böyle sürekli oynadığın party filan olucak, peşlerine takılıcaksın onlar etrafı temizlerken sen de special leri, immune ları, bossları filan pıt pıt pıt indiriceksin aradan. Dragon's Tail le sağlam vurmak için ne kadar charge-up varsa biriktirmek lazım, ama onun da hem kalkan hem area effect sayesinde mob sorunu pek yok işte. Aslında immune sorunu da olmaz, 3 çeşit elemental+physical vuruyo kendisi. Elbet biri tutar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 MF run için sorc ötesi yok malesef. Yani itemsız da iş yapabilen bi class bu konuda. Yoksa enigmayi falan giydirdikten sonra her class mf run ceker np. Pindle run tercihi yaparsanız javazon çok iyidir kalite itemla yine tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 javazon pierce 5 lightning fury -20 valk - 20 charged - 20 lightning strike - 20 preqlere 1 er puan. skilleri maxlama/dağıtma sırasıyla yazdım. 30 dan once charged a en cok 3 puan verin ve biriktirin. javazon buildi bundan ibaret. oyle level 1 valk ile hellde boss tanklamak diye bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Dur bakalım kuzene. Hybrid zon kastırıyorum. strafe/lf bakalım nası bişi çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İtemsiz cok iyi bisey cikmaz ama hell falan soloda rahatlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Olivies said: İtemsiz cok iyi bisey cikmaz ama hell falan soloda rahatlar fln Oldu oldu. Skiller Lightning fury 20 Charged strike 20 Strafe 20 Pasive skiller 1 er tane Valky 20 Item olarakta thunderstroke ve titan bow windforce kalkan spirit ve stormshield andy helm 2 skill amazon runeword gorerider rare gloves ravenfrost thunder belt atma amulet Nefis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tabi itemli oldu bu. Itemsiz zorlanıyordu. Özellikle bow a geçince. İyi bow şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oha windforce gz. iyi düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ya yeni thread açmaya üşendimn şimdi laptop fln değil adam gibi bi pc de oynuyorum 3dfx modu açık perspective'ı açtığımda duvarlar fln bi garip oluyor resmen grafikler sapıtıyor nette bi çözümünü bulamadım,kimsenin başına geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aluriel said: oha windforce gz. iyi düşmüş. Saolasin serhat. Kuzene dustu pindleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Berigzebaar in guidelari harasslamak isterdim de kendisine ulasamiyorum suan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bende var msn adresi ama kullanıyor mu hala bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 deadknight d3 platformu icin ugrasiyodu diye hatirliyorum msnden gelince sorarim tekrar eski sinerji olusabilir d3 un kaliteye gore - ki saglam olur- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar