Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Character Guides

Olivies

Öne çıkan mesajlar

javazon kasıyorum.

su an icin passive&magic ten
crit, penetrate, pierce, dodge, avoid, evade e 1 er puan verdim, gerisiyle javelin den lightning e abandım. fury ve charged full, şu sıralar synergy leri kasıyorum

şu guide ı kullanıyorum
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/370600/48179

da synergy lerin etkisi pek fazla değil gibi(lightning fury için %1), bunlardan biri yerine pierce e yüklensem, 20 olmasa bile bi 10-15 filan yapsam pierce şansı artsa lightning fury için çok daha faydalı olmaz mı?

///edit:
şöyle bir guide daha buldum
http://www.baronsbazaar.invisionzone.com/index.php?showtopic=40

burda pierce i 1 skill e bırakmayın demiş mesela.
gerçi valkyrie filan da olsun demiş bu. işe yarar mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır.
Passive and magic bölümünde hepsine 1 ver yeter. o yüzdeler gelen bonus skiller ile %50lere felan çıkıyor.
Bowazon olsan daya pierce diyebilirdim ama lüzumu yok cidden.
5 sinerjinin 5ini de fulle işte 99 olana kadar :D

edit: valkyre ummadık yerde pulluyor tanklıyor falan :D
hele ki hell'de canlı kanlı kalmak istiyosan en iyi dostların decoy ve valkyre
1 yeter ama :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ailenizin noobu shadowun bitmek bilmeyen karakter denemeleri vol bilmemkaçyüzküsür:

Assassin denemeye karar verdim.
Martialarts oynuycam.

Dragon Claw ile Dragon Tail arasında kaldım.
Dragon Claw buildi çok daha güçlü gibi, ama kalkan kullanamıyo çift claw kullanmak gerekiyomuş.
Dragon's Tail biraz daha güçsüz ama splash damage olayında daha iyi sanırım, ayrıca kalkan kullanabiliyo.

Claw buildi ile hayatta kalmam mümkünmüdür? Pek bi glass cannon gibi duruyo.

Yoksa Tail mi daha iyidir?

Bu buildler için skill tavsiyesi pls.

(Diğer yandan martialarts ı boşverip te trapsin mi oynasam diye düşünmüyo değilim)
Sosyal ağlarda paylaş

ha ok, ben en son baktığımda claw passğiveleri maxlayınca kalkkanla aynı block'u veriyodu, üstüne claw daha cok skill veriyo tabi. AOE'yi zaten combodan sağlıycaksın. Asıl sorun istediği kadar def stacklesin blcoak stacklesin assasin hellde meleeye giremiyo, indiriyolar. üstüne combolardan life leechde gelmiyo.

ben denemiştim bikez ama cok yorucu oluyo hell, vur kac vur kac.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz guide kurcaladım da...

dragon's claw daha basit ve daha bi "slash slash slash" modunda bişeye benziyo. shadow discipline e daha fazla abanmak gerekeceği için combolara fazla skill vermek mümkün olmuycak gibi gözüküyo(tiger tiger tiger claw)
tabii hayvani damage konusu filan olayın güzel bir artısı.

dragon's tail de o kadar tırt bişey değil sanki. combolara ve phoenix in synergy lerine verme imkanım olunca gayet güzel damage verebilir aslında.tabii bununla iyi damage yapmak için birden fazla charge-up combo biriktirmek lazım gibi.

ama hala kararsızım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon's Claw la manyak boss kesilirmiş gibi geliyo bana. +1400% dmg gibi şeyler görüyorum guide larda ağzımın suyu akıyo.
Ama evet moblarla hiç uğraşılmaz. Anca böyle sürekli oynadığın party filan olucak, peşlerine takılıcaksın onlar etrafı temizlerken sen de special leri, immune ları, bossları filan pıt pıt pıt indiriceksin aradan.

Dragon's Tail le sağlam vurmak için ne kadar charge-up varsa biriktirmek lazım, ama onun da hem kalkan hem area effect sayesinde mob sorunu pek yok işte. Aslında immune sorunu da olmaz, 3 çeşit elemental+physical vuruyo kendisi. Elbet biri tutar:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Olivies said:

İtemsiz cok iyi bisey cikmaz ama hell falan soloda rahatlar fln

Oldu oldu. Skiller
Lightning fury 20
Charged strike 20
Strafe 20
Pasive skiller 1 er tane
Valky 20

Item olarakta