kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şimdi karakter seçme ekranında sol altta addons seçeneği olması lazım gelirken bende yok bunun sebebi ne olabilir bi arkadaş yardımcı olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 addons klasörünü bir hata ile ismini değiştirmiş olabilirsin, içini boşaltmış olabilirsin bnm aklıma gelen bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sorun devam ederse, wtf ve interface in yedeklerini aldıkdan sonra sil, addonları sıfırdan kurmayı denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yok aga denedik onu olmadı repair ettim yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bi kontrol et bakalım "World of WarcraftInterfaceAddOns" mevcutmu Aynen varsa "WTF" ve "WDB" klasörlerini silip dene (addon+interface ayarlarının resetlenmesine sebeb olacakdır önemli bi addon profili felan varsa silmeden önce yedeklemeni öneririm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 addonlar oyun içinde çalışıyorda, AddonControlPanel diye bi addon olacakti oyun sırasında addonları kontrol etmeni saglayan onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 huun said: Bi kontrol et bakalım "World of WarcraftInterfaceAddOns" mevcutmu Aynen varsa "WTF" ve "WDB" klasörlerini silip dene (addon+interface ayarlarının resetlenmesine sebeb olacakdır önemli bi addon profili felan varsa silmeden önce yedeklemeni öneririm) oha, içtim içmedim değil ama şu yukarda yazanları diyecek akdar da içmedim içemedim. amam mantıkllı görünüyor. aynen bunları yaop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Interface ve Addons klasörlerini adekste kendime manuel yaratıyorum ve çalışıyor. Çok darlanırsan sen de manuel oluştur onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 beyler dediğiniz herbişiyi denedik ı ıh olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 said: If the button doesn't appear on the WoW interface, it's because the mods aren't installed correctly, (or alternatively, none installed at all). ► First - Make sure you only have one copy of WoW installed, and your addons are in the correct directory. It has happened before that people have had two copies installed, and just been putting their addons into the wrong one! :) ► Second - Make sure you are unzipping/uncompressing your addons. WinZip, WinRar and StuffIt (for Mac) are three common unzipping programs. ● WinZIP users: You MUST make sure the option to "Use Folder Names" is CHECKED or it will just extract the files and not make the proper folders as per the mod Authors structured directory paths. ► Third - Make sure that you aren't installing addons while WoW is running. WoW doesn't register addon changes until you logout and then back in, so save yourself some frustration and install while logged out and WoW is not running. Log in to check them, log back out as necessary to fix things. ► Fourth - Check the "Load Out of Date Addons" button on your Addons screen (when you install them properly, or if you already have some installed). ● If using the Windows VISTA system, there are peculiarities with needing to have Administrator privileges, and have all of the folders "visible." Check the Tech Support Forum for more info, there are threads there to help sort out how Vista and WoW interact. One recommendation given is to move the entire World of Warcraft folder to someplace other than C:Program Files. Vista has security features where it doesn't allow programs to make changes to files inside the Program Files folder (unless they run as administrator). ● For Mac Users, check spelling. Make sure the AddOns folder is named and matches exactly the capital letters and spelling to be: AddOns (The "O" is a capital letter and not the number zero "0") After that... ■ THE MOST COMMON ERROR is that the unzipper program embedded them into an extra folder layer. :) If you have any questions about whether your addons are embedded one folder too deep, post a path for the .toc file of each addon CORRECT EXAMPLE: C: Program Files World of Warcraft Interface AddOns MODFolder ModName.toc < --- would be a correct pathing INCORRECT EXAMPLE: C: Program Files World of Warcraft Interface AddOns MODFolder1.23.456 MODFolder ModName.toc < --- is NOT correct, and the addons will not load properly. There should only be one path-step between the AddOns step and the .toc step, and it should be the name of the addon (most usually). Look very very closely at the directory structure, make sure that the addons folder is in the proper place. If you have any questions about whether your addons are embedded one folder too deep, post a path for the .toc file of each addon. problemini çözmende yardımcı olabilecek bunu bulabildim inşallah işine yarar. **WoW u daha önceden wow launcher üzerinden repair ettiysen inferface klasörünün adı otomatik olarak değişebiliyor bu yüzdende klasör ismi değiştiğinden addonları kayıt edemiyor birde bunu kontrol etmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aga sildim tekrar yüklşedim oyunu yine yok ı ıh delirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oyunu sil, sonra wow klasöründe kalanları manuel sil. tekrar yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sildik denedik bi daha sil dersen kalbimiz dayanmaz patch yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 AddOns dogru yazılı oldugundan eminmisin benimde olmustu büyük küçük harf duyarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 curse den acc yarat curse clienti indir ordan addonlarını arattır program düzeltir senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 evet aynı sorun benim bi arkta da oldu,şu curse'un programıyla düzeltti o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 of cok saolun arkadaslar, halloldu sonunda addon problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 oha düz wow bölümüymüş vayak sandım dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cons gel biz 3li7 bölümümüzde takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bundan sonra Addon başlığını kullanırsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 addons başlığının amacı neydi ben anlamadım. burda teknik bi sorundan bahsediyoruz sayın gm bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar