Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 selamlar. bir arkadaş böyle bi problemi olduğunu söyledi. elinde sıkıştırılmış 4 gb'lık bir dosya var fakat bunu açamıyormuş. bikaç ihtimal sıraladım, ilki dosya çıkartılınca 4 gb'tan fazla yer kaplıyordur ve diskte okadar yer yoktur, ikinci ihtimal winrar deneme sürümü ise belki belli bi dosya boyutundan sonra kıllık çıkarıyordur, son ihtimal olarakta dosya birden fazla parçaya ayrılmıştır bi parçası eksiktir oyüzden çıkaramıyordur dedim, hiçbiri değil dedi. verdiği uyarı mesajını unutmuş şimdi söylediğinde yazarım burayada. bu sorunla ilgili bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sistem klasorunde temporary olarak kullanacak 4gb lik yer yoktur, winrar actigi dosyayi ilk once system temp e atip sonra hedeflenen yere kopyaladigi icin en basta c de o kadar yer olmasi gerek. ayrica fat32 file sistemi mevcutsada ayni sey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dosya bozuktur. risk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 FAT32 (VFAT) olan bir sistemden gecmisse, orada 4gb'den buyuk dosya tutulamiyor. Haliyle kopyalama yapistirma sirasinda bir noktada dosya bozulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Dosyayi extract etmeye calismadan winrar ile test etsin. Sonrasinda hata bulunamazsa dosyayi tutup suruklemesin. Ustune tiklayip extract desin ve konumu secsin. Ikisinin arasindaki fark su; dosyayi tutup suruklersen bi yere, arsivi once isletim sisteminin temp'ine acar, sonra ordan diger yere tasir. Ama konum secince oyle yapmiyor. Direkt o lokasyona yazmaya basliyor. Bir sorun varsa da test asamasinda cikar zaten ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 buyuk ihtimalle fat32 yuzundendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 windows'un kötü memory management'ı yüzünden işletim sistemini patlatıyordur, benim başıma çok geldi.. linux de açılır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bariz fat32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 iso dosyalarında, 720p/1080p filmlerde çok yaşıyorum aynı sorunu bende. fat32 diske çıkaramıyorsun 4gb den büyük dosyaları. keşke zamanında 1tblik diski ntfs formatlasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 rar to iso daemon to virtual cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar