Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KAL mezunu patiler

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bugün gittim inanılmaz değişmiş kapılar falan, duvarlar vs ama bir çok hoca gitmiş, Apo,Filiz Ayaz hocamız,Tespit.vs vs
Birde mezunlar derneği yeni bir sürü çıkartmış bir adet s-shirt aldım gerçi kredi kartının geçmemesi biraz kötü oldu,sonra sakızdan yemeğimi alıp çamlıkta yemek yedim birkaç yatlıyla konuştum ve inanılmaz birşey öğrendim bu sene okulda erkekten çok kız yatlı varmış neyse nostajik bir gündü her mezun patinin gitmesi umuduyla
Mesaj tarihi:
Goarth said:

Bugün gittim inanılmaz değişmiş kapılar falan, duvarlar vs ama bir çok hoca gitmiş, Apo,Filiz Ayaz hocamız,Tespit.vs vs
Birde mezunlar derneği yeni bir sürü çıkartmış bir adet s-shirt aldım gerçi kredi kartının geçmemesi biraz kötü oldu,sonra sakızdan yemeğimi alıp çamlıkta yemek yedim birkaç yatlıyla konuştum ve inanılmaz birşey öğrendim bu sene okulda erkekten çok kız yatlı varmış neyse nostajik bir gündü her mezun patinin gitmesi umuduyla

cidden nasıl girdin o kadar?

biz 2005 mezunlarını kapıdan 1 metre bile içeri zor sokuyorlar :S
Mesaj tarihi:
o 1 metrede de,

-hop arkadaşım nereye?
+abi ben 200X mezunuyum, bahtışen hocayı görmeye geldim
-bahtışen hanım yok
+yurdanur hocayı göreydim
-konferansa XX anadolu lisesine gitti
+eh ama, hocalar da mı yok?
-okul 1 saat önce dağıldı kimseyi bulamazsın (saat 13.30 bu esnada)
+(pes eder halde) çamlık koklasak?
-yarın gel istersen tekrardan..
Mesaj tarihi:
Hocalarla görüşmek için arayıp gidersen alıyolardır belki biz dersteyken giren çok olurdu. Olmadı duvardan atla gir yani, dışarı atsınlar bi daha gir. Osman Nuri'ye de bağırırsın mezunum ulan benim okulum burası tabi giricem diye :D
Mesaj tarihi:
200x in xi baya bi önemli ama

özellikle 2005 mezunlarından bir sene boyunca karanlık odaklar diye bahseden bi müdür var okulda :p

bi de tespit okuldaydı ya, bu sene başı gördüm yani.
Mesaj tarihi:
valla okula sağlam torpille girdim oradayken Orhan hocayla karşılaştım soktu içeri :) daha önce de bir kaç kere girdim ders saatleri dışında pek sorun yaşamadım vakıfa geldim diyip girdim işte t-shirt alacam falan diye gerçi çok önemli birşeyi unuttum osman nurinin saç rengi ne acaba şuan
Mesaj tarihi:
naraso said:

200x in xi baya bi önemli ama

özellikle 2005 mezunlarından bir sene boyunca karanlık odaklar diye bahseden bi müdür var okulda :p

bi de tespit okuldaydı ya, bu sene başı gördüm yani.

o zaman ben bir karanlık odağım :D
Mesaj tarihi:
filiz ayaz ve erol ayaz çoğu eski hoca gibi marmnara kolejine geçtiler erol hoca müdür yardımcılığı ypıyor yine

ben okula gittiğimde direk "osman nuri ekize" geldim diyorum o yokza "o zaman nermin hocayı göreceim" diyorum birinden biri mutlaka oluyor

gidip biraz sohbet edip çamlığa geçiyorum.. okulumu özledim lan.. insan ayda her ay en az bir kere rüyasında lisesini görür mü ya..

o değilde bir gün saçı sakalı öğrenci işi kesip lacivert ceket gri pantalon gravat (lise gravatlarım duruyor okul armalı) yapıp sabahtan okula gireceğim lise öğrencisi gibi.. mizacım pek değişmedi kaldı ki şu anda lise 3-4 olan çoğu öğrenci benden kart gözüküyor ehe

ya da daha önce yaptğığm gibi "stajyer öğretmenim ben" diye de girebilirim.. tarih dersleri çok uygun bana

öğrenci kılığında kula girecek bir babayiğit daha çıkarsa yaparım bu arada ceket de var pantalon da yeter ki adam olsun
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

filiz ayaz ve erol ayaz çoğu eski hoca gibi marmnara kolejine geçtiler erol hoca müdür yardımcılığı ypıyor yine

ben okula gittiğimde direk "osman nuri ekize" geldim diyorum o yokza "o zaman nermin hocayı göreceim" diyorum birinden biri mutlaka oluyor

gidip biraz sohbet edip çamlığa geçiyorum.. okulumu özledim lan.. insan ayda her ay en az bir kere rüyasında lisesini görür mü ya..

o değilde bir gün saçı sakalı öğrenci işi kesip lacivert ceket gri pantalon gravat (lise gravatlarım duruyor okul armalı) yapıp sabahtan okula gireceğim lise öğrencisi gibi.. mizacım pek değişmedi kaldı ki şu anda lise 3-4 olan çoğu öğrenci benden kart gözüküyor ehe

ya da daha önce yaptğığm gibi "stajyer öğretmenim ben" diye de girebilirim.. tarih dersleri çok uygun bana

öğrenci kılığında kula girecek bir babayiğit daha çıkarsa yaparım bu arada ceket de var pantalon da yeter ki adam olsun

yanlış hatırlamıyorsam Bahtişen veya Yurdanur Hoca seni iyi tanıyorlardı kapıda görünce seni, nasıl bir açıklama yapacaksın :) gerçi güzel proje yapılabilir ama bu 4.sınıflar çok ufak gösteriyor
Mesaj tarihi:
artık bir şekilde algıoda yanılgıya başvurcağım herhalde günün o saatinde eski bir mezunun öğrenci kılığında içeri girmesini beklemyiorlardır.. ha tanırlarsa "eke meke" derim gider bi çaylarını içerim fena mı olur :P
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

abi nermin gitti ki okuldan :D

ceketide artık kimse giymiyo gibi polar varken:P
  • Yeni Oluştur...