kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 lan utku seline kız diemezsin 1 2 ise antalyadya gelicen sen pazartesi BU LAFI UNUTMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: gökalp, patideki kızlara yavşama. QESLAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kermit said: lan utku seline kız diemezsin 1 2 ise antalyadya gelicen sen pazartesi BU LAFI UNUTMA sarı şahinle gel, sosyetik lara bebesi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Skyfire said: utopia ya dansöz diyorsun yani AHAHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Skyfire said: utopia said: Skyfire said: utopia ya dansöz diyorsun yani seni rakı masama meze yaparım sayın münasebetsiz. ben sadece uyardım.sayın hanımefendi.ben demedim bi$ey peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: Skyfire said: utopia ya dansöz diyorsun yani AHAHAHAHHAHAHAHHAHA neye güldün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 utopia said: peki. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 kermit said: RaidenXelRu said: Skyfire said: utopia ya dansöz diyorsun yani AHAHAHAHHAHAHAHHAHA neye güldün ? bırak hacı uğraşmaya değmez. E sosyoekonomik sınıfının fakir espiri anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 half life nöbetim tuttu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: E sosyoekonomik sınıfının fakir espiri anlayışı. Yada tam tersi, bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: kermit said: RaidenXelRu said: Skyfire said: utopia ya dansöz diyorsun yani AHAHAHAHHAHAHAHHAHA neye güldün ? bırak hacı uğraşmaya değmez. E sosyoekonomik sınıfının fakir espiri anlayışı. sky ın dedıgıne veya klibe guldum ne fark eder? atarlanmak niye? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 burtonesk said: iğrençmiş ama sana yakışabilir. of bu çok ağırmış yalnız. sdfadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: kermit said: ev telefomnunu ver hemen velilerinle görüşücem borçdan dolayı kapalı :( velim yok ben veliyim memnun oldum kendine hemen birkaç veli edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 nesi bu kadar enteresan ya http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/images/ency/fullsize/9057.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://mypantystore.com/userpics/Pink_skull_thong_x3bapmop.jpg http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/4c/4/AAAADEvpBoQAAAAAAExIew.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 tanga güzelmiş nerde satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ne yazsam ne desem boş , ben burdaki insancıklara "tasarım" hakkında ne dusunduklerini sordum , anlamı veya ifade ettigi seyler hakkında bisey sormadım.zira icinizden herhangi biri beni %5 tanıyormudur ki benim hayatım , hayata bakış açım veyahut davranışlarım hakkında fikir sahibi?.dedigim gibi ordaki "A" sizi ilgilendirmez , sizi ilgilendiren A harfinin o şekilde o tasarıma yakısıp yakısmadıgıdır.tamam garbage a acmamın sebebi buydu zatende , bu kadarda boku cıkartılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ginaly said: burtonesk said: iğrençmiş ama sana yakışabilir. ASUDGAJSFGASK sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ardeth said: nesi bu kadar enteresan ya http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/images/ency/fullsize/9057.jpg şu 5 sayfadaki en mantıklı soru bu herhalde :) tşk ediyorum. ölümü en guzel temsil eden sembol kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: ginaly said: burtonesk said: iğrençmiş ama sana yakışabilir. ASUDGAJSFGASK sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır. karıya yazdığım için gülüyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Dövme nereye yaptırdığına bağlı olarak güzel/iğrenç olabilir bence. Ama ilerde mesela yaş ilerlesikçe hayata bakışın değiştikçe belki soğuyabilir/bıkabilirsin. Ama tasarım olarak orta diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır. bıraaaagghh!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 RaidenXelRu said: ginaly said: burtonesk said: iğrençmiş ama sana yakışabilir. ASUDGAJSFGASK sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır. La ben şu forumu takip ettim edeli ginaly yi über mizah anlayışı olan adam olarak tanımışımdır. Ayıp etme şimdi. Yazıyorum sana ginaly. Slm nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok iğrenç olmuş hayatta yaptırma derim , kuru kafa böleyse yapma yani :D http://www.lovehatetattoos.com/index.html buraya gir bak , miami ink deki adamlar , nekadar sağlam dövme yapiyorlar bence çok üst düzey bi yeteneğin yoksa kafandaki olayı adama söle o çizsin sana güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 -007- said: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar