Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dürüst ol!!!!1!1!11bir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Skyfire said:

utopia said:

Skyfire said:

utopia ya dansöz diyorsun yani

seni rakı masama meze yaparım sayın münasebetsiz.

ben sadece uyardım.sayın hanımefendi.ben demedim bi$ey

peki.
Mesaj tarihi:
kermit said:

RaidenXelRu said:

Skyfire said:

AHAHAHAHHAHAHAHHAHA

neye güldün ?

bırak hacı uğraşmaya değmez.
E sosyoekonomik sınıfının fakir espiri anlayışı.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

kermit said:

RaidenXelRu said:

Skyfire said:

AHAHAHAHHAHAHAHHAHA

neye güldün ?

bırak hacı uğraşmaya değmez.
E sosyoekonomik sınıfının fakir espiri anlayışı.

sky ın dedıgıne veya klibe guldum ne fark eder? atarlanmak niye?
^_^

Mesaj tarihi:
ne yazsam ne desem boş , ben burdaki insancıklara "tasarım" hakkında ne dusunduklerini sordum , anlamı veya ifade ettigi seyler hakkında bisey sormadım.zira icinizden herhangi biri beni %5 tanıyormudur ki benim hayatım , hayata bakış açım veyahut davranışlarım hakkında fikir sahibi?.dedigim gibi ordaki "A" sizi ilgilendirmez , sizi ilgilendiren A harfinin o şekilde o tasarıma yakısıp yakısmadıgıdır.tamam garbage a acmamın sebebi buydu zatende , bu kadarda boku cıkartılmaz.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

burtonesk said:

iğrençmiş ama sana yakışabilir.

ASUDGAJSFGASK

sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

nesi bu kadar enteresan ya

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/images/ency/fullsize/9057.jpg

şu 5 sayfadaki en mantıklı soru bu herhalde :) tşk ediyorum.
ölümü en guzel temsil eden sembol kanımca.
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

ginaly said:

burtonesk said:

ASUDGAJSFGASK

sana diyecek laf bulamıyorum zaten ginaly bukadar ilkokul seviyesinde ve ucuz bi espriye gulmus bi adam olarak bana kalkıpta fakir espri anlayışın var demen zaten ayrı komedi, lakin eminimki 007 nin linkledigi klibin komik ve saçma oldugunu dusunuyoruzdur bicogumuz.neye guldugumde ortadadır.

karıya yazdığım için gülüyom ben.
Mesaj tarihi:
Dövme nereye yaptırdığına bağlı olarak güzel/iğrenç olabilir bence.

Ama ilerde mesela yaş ilerlesikçe hayata bakışın değiştikçe belki soğuyabilir/bıkabilirsin.

Ama tasarım olarak orta diyebilirim.
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

bıraaaagghh!!1
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

ginaly said:

burtonesk said:

ASUDGAJSFGASK

La ben şu forumu takip ettim edeli ginaly yi über mizah anlayışı olan adam olarak tanımışımdır. Ayıp etme şimdi.

Yazıyorum sana ginaly. Slm nbr?
Mesaj tarihi:
çok iğrenç olmuş hayatta yaptırma derim , kuru kafa böleyse yapma yani :D

http://www.lovehatetattoos.com/index.html

buraya gir bak , miami ink deki adamlar , nekadar sağlam dövme yapiyorlar bence çok üst düzey bi yeteneğin yoksa kafandaki olayı adama söle o çizsin sana güzel güzel
  • Yeni Oluştur...