Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Arkadaslar pvp server projem icin 40 50 ytl arası hosting firması arıyorum gamemaestroyu denedim ama naptıysam msn e ekledim ulasamadım yetkililere başka varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Abi niye pvp sunucusu açıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ama bu daniel'in gidişinden belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 su dk dan sonra sanmiyorumki millet kassın :) pvp serveri iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 www.tr-network.net.tr ; dgn plus'ın icinde ofis açıyoruz , makinalarımız oradan dilersen bizde o fiyatlara yakın civarlarda VPS alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 RaidenXelRu said: su dk dan sonra sanmiyorumki millet kassın :) pvp serveri iidir Ultima' nın kasmadıkça ne zevki çıkar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 O newbielikte aldığın zevki hiç bir zaman tadamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi ben nebula dısında kastıgım hıc bı yerden gıdım zevk almadım bıranonce skıller hazır olsunda action yapayım mentalitesiyle oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ohooo naptın abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bu saatten sonra kimsenin bu camiada birbirine güveni yok nebulada oynadım geçen haftaya kadar oynayanlar varsa hala bilir tak aniden item reset geldi ortalık karıştı serverı bırakanlar oldu gerekli gereksiz itemler silindi vs vs yarın öbürgün kapanmayacağı belli değil tıpkı locus quann döneminde olduğu gibi kastık 7x charlar yaptık simdi noldu nebula north nerde charlar sultanahmette yatıyo :) bence bu saattten sonra kasmak hayatlarımızı asosyalleştirmek değil de zevk için oynamalıyız bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi 7 yıl oynadım uo nebuladan sonra en zevkli uo saatlerimi adını hatırlayamadıgım bi pvp serverinda gecirdim.ki pvp serverının olmazsa olmazları var serveri renklendiren çok guzel oluyor aklıma gelenler : -spawn timer ( kesinlikle şart , mesela o dakika atıyorum shire mı cıkıyor steedmi cıkıyor, hayat durur herkez spawna akar o hayvanı alabılmek ıcın 08234871 kere olursun falan =) spawn aramazsında butun spawnların gate i olur falan) -gunluk pvp turnuvaları(gunde min 1 adet 1v1 1 adet 2v2 şart.) -ticket sistemiyle item satın alma.. -sabit bi pvp şehri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ultima online zaten doğru düzgün sunucu olmadığından oynanmıyor pek. Pvp sunucularında da kaybetme korkusu olmadığından hiç zevkli değil bence. Herşey bedavadan takılıyor herkes, kantır gibi bi oyuna dönüyor sonra. Onun yerine doğru düzgün bir sunucu açıp kalıcı olmak daha güzel olur. Düzgün sunucu açtığında her zaman bulursun oynayacak adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tabi en güzeli de o zaten de çok uzak kalmışım sphereye ya benim zamanımda 55i vardı simdi 55i yi 56b ye nasıl geçireceğimide bulamadım neyse yavaş yavaş tekrardan çözücem sphereyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 pvp diye başlarım 70 80 oyuncu kitlesine ulaştıktan sonra normal e çeviririm bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bir aralar ben de sunucu açmayı düşünüyordum. 2 arkadaş 2 ay boyunca uğraştık büssürü şey hazırladık ettik çok da eğlenceliydi hazırlaması ancak yeterince destek bulamayınca vazgeçmek zorunda kaldık. Zaten o kadar da bilgili değildim sphere konusunda :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Şahsen iyi bir sunucu açılsa yine başlarım. 2 ayda 1 senede kasarım skilleri o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vallahi ben maddi herşeyi kendim karşılıycam kararlıyım heves ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bloodless said: Şahsen iyi bir sunucu açılsa yine başlarım. 2 ayda 1 senede kasarım skilleri o derece :) Aynen. Abi sen normal aç bi 10 kişi çıkar bence burdan :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 55i yi 56 b ye çevirmem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hiç efektif olmuyor ben söyliyim. yapabilirsen baştan yapmak yapamıyorsan yapabilen birine yaptırmak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 55ide kalıcam ben karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kalamazsın :) Herkes bugları sömürür. Ne kadar 3rd party program varsa açar. Deli gibi parçalarlar birbirlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bırak kalsın da görsün ebesininkini. teotu yiyince aklı başına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 teot falan kalmadı yaw.. connector olayı yok mu ?? iris 3d clienti ile aç bi server oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar