Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo için hosting


Daniel

Öne çıkan mesajlar

Bu saatten sonra kimsenin bu camiada birbirine güveni yok nebulada oynadım geçen haftaya kadar oynayanlar varsa hala bilir tak aniden item reset geldi ortalık karıştı serverı bırakanlar oldu gerekli gereksiz itemler silindi vs vs yarın öbürgün kapanmayacağı belli değil tıpkı locus quann döneminde olduğu gibi kastık 7x charlar yaptık simdi noldu nebula north nerde charlar sultanahmette yatıyo :) bence bu saattten sonra kasmak hayatlarımızı asosyalleştirmek değil de zevk için oynamalıyız bu oyunu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi 7 yıl oynadım uo nebuladan sonra en zevkli uo saatlerimi adını hatırlayamadıgım bi pvp serverinda gecirdim.ki pvp serverının olmazsa olmazları var serveri renklendiren çok guzel oluyor aklıma gelenler :
-spawn timer ( kesinlikle şart , mesela o dakika atıyorum shire mı cıkıyor steedmi cıkıyor, hayat durur herkez spawna akar o hayvanı alabılmek ıcın 08234871 kere olursun falan =) spawn aramazsında butun spawnların gate i olur falan)
-gunluk pvp turnuvaları(gunde min 1 adet 1v1 1 adet 2v2 şart.)
-ticket sistemiyle item satın alma..
-sabit bi pvp şehri falan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima online zaten doğru düzgün sunucu olmadığından oynanmıyor pek. Pvp sunucularında da kaybetme korkusu olmadığından hiç zevkli değil bence. Herşey bedavadan takılıyor herkes, kantır gibi bi oyuna dönüyor sonra. Onun yerine doğru düzgün bir sunucu açıp kalıcı olmak daha güzel olur. Düzgün sunucu açtığında her zaman bulursun oynayacak adamı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...