Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aylardır dönmediğim eve ve odama aylar önce bırakılmış lokum kurtlanıp güveye dönüşmüş. biri suyuma kaçmış, suyu içtim, güveyi yedim.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve büyük değil, küçük olan güvelerden. ufak kelebek.
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 teşekkür ederim. pek tadını alamadım. tadını almak için en az bir avuç yenilmesi şart.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oof. odama girip duruyolar bu itler. deliriyorum ya. kafamin etrafinda''akilli ol len ehehe'' dercesine daireler ciziyolar. güve galiba onlar da. igrencler lan. nefret ediyorum. allaeah hepsinin belasini versin. ha bi de afiyet koysun evet.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 böyle killisindan mi yidin? hayir de lütfen......
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Al eline sivrisinek ilacı tarzı birşey sık kafalarına. Fazla güçlü olanlarından alma senin de sonun kötü olur :D .
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: böyle killisindan mi yidin? hayir de lütfen...... böle bakınca tatlı lan ama uçuyo pezevenk ve böcek. acımam görürsem! dsfds
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 NESI SIRIN LAN!!! uykusuz kaldim kac gece bu itler yüzünden. ha bi de bu mallar suya düsüyodu, ellesmiyodum. sabah bi kalkiyodum hala yasiyolar. böyle de canavar hayvanlar.
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 uçan kakalak daha mı iyi bunlar en azından üzerine sürmüyorlar sağ sol yapii mallar.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kafasına terlikle vursan sümügü cıkar mı bunun
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi daha düsünün.. gece koynunuzda killi birsey hissederseniz, bilin ki o güvedir. essolessekler ya yorgani bi aciyom icinden cikiyolar. neyse ki tel cektik pencerenin önüne. ama kücük geldi pencereye. yine giriyolar delik bulup. ühü itler ya.
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve yerine sıçan gelse daha mı iyi?
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 standart bir kıza göre fazla sakin davranıyorsun sayet bunu yatagında gordu mu mahalleyi inletecek cıglıklar atacak cok kız tanıyorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "nutella yerim" said: standart bir kıza göre fazla sakin davranıyorsun sayet bunu yatagında gordu mu mahalleyi inletecek cıglıklar atacak cok kız tanıyorum eheh benim gözüm dönüyo. en kalin kitabi alip kafasina geciriyorum pezevengin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güveye pezeveng dedigine göre cok genis bir hayalgucun var
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çok şeker bişey bunlar ya. her türlü haşarattan nefret ederim de bunları öldürmeye kıyamıyorum ben, iki avucumla hapsedip pencereden dışarı salıyorum hep. ama böyle tuhaf bi dokuları var, elinde sim gibi, pudra gibi gıcık bişey bırakıyo dokununca ondan nefret ediyorum. ama öldürsem daha beter bulaşıcak etrafa, o yüzden yakalayıp dışarı salmak daha iyi bence.
Öne çıkan mesajlar