Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aylardır dönmediğim eve ve odama aylar önce bırakılmış lokum kurtlanıp güveye dönüşmüş. biri suyuma kaçmış, suyu içtim, güveyi yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve büyük değil, küçük olan güvelerden. ufak kelebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vitamin olur iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 teşekkür ederim. pek tadını alamadım. tadını almak için en az bir avuç yenilmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tunca said: afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oof. odama girip duruyolar bu itler. deliriyorum ya. kafamin etrafinda''akilli ol len ehehe'' dercesine daireler ciziyolar. güve galiba onlar da. igrencler lan. nefret ediyorum. allaeah hepsinin belasini versin. ha bi de afiyet koysun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 böyle killisindan mi yidin? hayir de lütfen...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Al eline sivrisinek ilacı tarzı birşey sık kafalarına. Fazla güçlü olanlarından alma senin de sonun kötü olur :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha çok şirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: böyle killisindan mi yidin? hayir de lütfen...... böle bakınca tatlı lan ama uçuyo pezevenk ve böcek. acımam görürsem! dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha şirin birşeymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 beslenirki bu fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 NESI SIRIN LAN!!! uykusuz kaldim kac gece bu itler yüzünden. ha bi de bu mallar suya düsüyodu, ellesmiyodum. sabah bi kalkiyodum hala yasiyolar. böyle de canavar hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha al besle, süpermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 uçan kakalak daha mı iyi bunlar en azından üzerine sürmüyorlar sağ sol yapii mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kafasına terlikle vursan sümügü cıkar mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi daha düsünün.. gece koynunuzda killi birsey hissederseniz, bilin ki o güvedir. essolessekler ya yorgani bi aciyom icinden cikiyolar. neyse ki tel cektik pencerenin önüne. ama kücük geldi pencereye. yine giriyolar delik bulup. ühü itler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güve yerine sıçan gelse daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 standart bir kıza göre fazla sakin davranıyorsun sayet bunu yatagında gordu mu mahalleyi inletecek cıglıklar atacak cok kız tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Spit or Swallow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "nutella yerim" said: standart bir kıza göre fazla sakin davranıyorsun sayet bunu yatagında gordu mu mahalleyi inletecek cıglıklar atacak cok kız tanıyorum eheh benim gözüm dönüyo. en kalin kitabi alip kafasina geciriyorum pezevengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 güveye pezeveng dedigine göre cok genis bir hayalgucun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çok şeker bişey bunlar ya. her türlü haşarattan nefret ederim de bunları öldürmeye kıyamıyorum ben, iki avucumla hapsedip pencereden dışarı salıyorum hep. ama böyle tuhaf bi dokuları var, elinde sim gibi, pudra gibi gıcık bişey bırakıyo dokununca ondan nefret ediyorum. ama öldürsem daha beter bulaşıcak etrafa, o yüzden yakalayıp dışarı salmak daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar