Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vali'den Kot Pantolon Fırçası

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Aselsan da stajimi yaptim.. 30cm uzun sac top sakal kot ve deri ile giderdim stajima.. insanlar iki gun baktilar hepsi tabi fabrika cikisi gibiydi..ne zamanki KGS projesinde aktif olarak calismaya baslayip bilgimi gosterdim..saygiyla yaklastilar insanlar..Cunku herkes bilimle ugrasiyordu renk dil irk kiyafet anlamini yitirir boyle yerlerde..bilgi bilgidir..hodugun biri cikipta bi laf etmedi tabiki..cunku hoduk oc(orange county) ler yoktu ortamda..bu valinin yaptigi resmen gereksiz..
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

-007- said:

Vali haklı.

Her ne kadar ortamlarda fırça atan müdürlerin eksik olduğunu düşünsem de adam oraya öyle çıkarak tamamen hatalı. Valide yanlış yok.

"nutella yerim" said:

haklısın ama adam tapuda calısan sıradan bir katip degil bilim insanı,hastahanelerde kot pantolonlu top sakallı hic mi doktor gormediniz,adamın kaba guc emeginden degil zihinsel emeginden faydalanıyorsun

Bize hastaneye geçerken özellikle kumaş pantolon giymemiz ve sakal kesmemiz söyleniyo.

Ayrıca evet kot pantolonlu doktor az bulursun, istisna gibi bişeydir ve çalıştığı yerle ilgilidir. Varsa da denetimsizdir vs.

Bilim insanları kot pantolon giyebilir çünkü beyninden faydalanılıyor diye bişey yok yani.

ben bizim tıp fak. da cok goruyorum diye boyle konustum demek ki kurallar turkiyenin her yerinde farklı farklı uygulanıyor

"Bilim insanları kot pantolon giyebilir çünkü beyninden faydalanılıyor diye bişey yok yani."

su cumlenden de muhendislik ve muhendisin calısma kosulları hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmadıgını anlıyorum

Tıp fakültelerindekiler temel bilimler hocaları oluyor genelde. Onların hastaneyle işi olmaz, onlar sadece üniversitede takılır ve gayet kot mot giyer. Çünkü üniversitede hocaların kumaş pantolon giymesi gibi bir yazılı olmayan kural yok. Ama hastane hocaları farklıdır onların kot giymesi olmaz. Bunlar herkesin bilmesi gereken yazılı olmayan kurallar.

Ayrıca mühendisliğin çalışma koşulları hakkında bilgi sahibi olup olmamak bu tartışmayla alakalı bir nokta değil, siz bu bakış açısıyla arkeologların resmi toplantılara mayoyla gelmesi gerektiğini de savunursunuz. Gördüğün gibi gayet bilgiliyim çalışma koşulları hakkında.

Öyle veya böyle "sırf beyninden yararlanılıyor, çalışma koşulları şöyle böyle" diye bir insanın yazılı olmayan kuralları ihlal ederek ortama uygun olmayan kılıkta girmesini savunmak saçmalık. Evet Türkiye'de resmi toplantılara takım elbiseyle ve bakımlı gidilmesi gerekir. Bu da yazılı olmayan kural, bilmeyen eksiktir.

Dragonutopia said:

Aselsan da stajimi yaptim.. 30cm uzun sac top sakal kot ve deri ile giderdim stajima.. insanlar iki gun baktilar hepsi tabi fabrika cikisi gibiydi..ne zamanki KGS projesinde aktif olarak calismaya baslayip bilgimi gosterdim..saygiyla yaklastilar insanlar..Cunku herkes bilimle ugrasiyordu renk dil irk kiyafet anlamini yitirir boyle yerlerde..bilgi bilgidir..hodugun biri cikipta bi laf etmedi tabiki..cunku hoduk oc(orange county) ler yoktu ortamda..bu valinin yaptigi resmen gereksiz..

Çünkü orası sadece bir bilgi ve bilim ortamı değil. Resmi bir devlet toplantısı. Aselsan stajıyla nasıl karşılaştırabiliyosunuz ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...