Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vali'den Kot Pantolon Fırçası

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

devletin valisi o toplantının yöneticisi ise kurallara uymayan biri oldumu toplantıdan kovabilir. Bunda bu kadar garip bir şey yok yahu... Asıl eşşeklik o toplantıya o kıyafetle giden adam. Vali haklı olarak devlet memurumusun diye soruyor, adam hayır özel firmadanım dese bir şey yapamayacak, ama kendi çalışanı olduğunu görünce azarlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

devletin valisi o toplantının yöneticisi ise kurallara uymayan biri oldumu toplantıdan kovabilir. Bunda bu kadar garip bir şey yok yahu... Asıl eşşeklik o toplantıya o kıyafetle giden adam. Vali haklı olarak devlet memurumusun diye soruyor, adam hayır özel firmadanım dese bir şey yapamayacak, ama kendi çalışanı olduğunu görünce azarlıyor.

kimse kimseyi bir yerden kovamaz,kovma eylemi otoriteye karşı gelene otorite tarafından yapılır,o adam orada otorite degil en fazla dilekçe yazar sikayet eder o kadar,tabi agam paşam modunda herkes o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

millet uzaya çıkıo biz hala kot pantalonla karşıma çıkmassın derdindeyiz yazık.ne zaman aşılcak bunlar acaba gayette şık eleman kravat kot pantalon top sakal nedir dertleri o adam orda kumaş pantalon giyse ne olur giymese ne olur kerameti toplasan 20 kişi bile yok salonda,saygı takım elbise giymeklemi oluyo garip...neyse çok uzattım.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Sakin olun lan.

Turgut özal şortla asker selamlamıştı.

kötü bir uygulama örnek olarak kullanılamaz.

top sakala bir itirazım yok. yeterli bakımlı olsun sakalı. ama resmi sayılabilecek bir toplantıya kot pantolon katılması bir insanın bencede kabul edilemez. ayrıca 5 karış sakallı o yeni bakanada ayrıca uyuzum. insan bir traş olur. başka bir bakan daha var ayrıca aynı şekilde 3 günlük sakalla dolaşan. rezalet bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

thedevourer said:

saygı takım elbise giymeklemi oluyo garip...neyse çok uzattım.

saygı değil
kurallar açık.
memursan kurallar belli.
ahada şöyle

said:
Erkekler;
Elbiseler temiz, düzgün, ütülü ve sade; ayakkabılar kapalı, temiz ve boyalı giyilir.
Sandalet veya atkılı ayakkabı giyilmez.
Bina içinde ve görev mahallinde baş daima açık bulundurulur.
Kulak ortasından aşağıda favori bırakılmaz. Saçlar, kulağı kapatmayacak biçimde ve normal duruşta enseden gömlek yakasını aşmayacak şekilde uzatılabilir, temiz bakımlı ve taranmış olur.
Hergün sakal tıraşı olunur ve sakal bırakılmaz.
Bıyık tabii olarak bırakılır, uzunluğu üst dudak boyunu geçemez. Üstten alınmaz, yanlar üst dudak hizasında olur, alt uçları dudak hizasından kesilir.
Kravat takılır, kravatı örtecek şekilde balıkçı yaka veya benzeri süveterler giyilmez.
Hizmet gereğine uygun olarak verilmişse tek tip elbise giyilir.
Bina içinde gömleksiz, kravatsız ve çorapsız dolaşılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

ne demek kimse kimseyi kovamaz, bu kadar saf olmayın lütfen. Benim patronum da beni bir toplantıdan kovabilir kovar. Vali o toplantının yöneticisi veya amiri ise gayette rahat kovabilir. Ardından hakkında işlem de başlatabilir. Ne dilekçesi ne şikayeti?

sen anlamadın heralde
nutella diyoki
o vali kovamaz diyo
o vali
o
çünki niye o vali türbanlı kızın içeri girmesine izin vermiş ayrımcılık yapıyo diyo
Sosyal ağlarda paylaş

farklı acılardan bakınca herkes bir cok şey soyleyebilir bir çok yere cekilebilir bu konuyu,ben sunu sorucam o vali orda bunu demese valiye "senin vali olarak gorevin kot pantolonlu ve top sakallı adamları toplantılarda barındırmamakdı ama bunu yapmadın" diyerek hakkında şikayette bulunabilecek bulunmaya hakkı olan bir merci var mı
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

o apayrı bir konu, eğer o türbanlı kız çıkıp sunum yapacaksa veya devlet mmuruysa valinin onu da kovması gerek. Ben bu durumda valinin o mühendis memura yaptığında bir gariplik göremiyorum. Hoş mu, değil belki ama o vali orada otorite işte.

ya kaç tane memur gördünüz türbanlı ?
o kızın memurlukla veya devletle bi alakası yok gibi
bence o kız basın
basına da karışılıyomu kılık kıyafet olayında bilemem.
onlar için kural varmı bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

farklı acılardan bakınca herkes bir cok şey soyleyebilir bir çok yere cekilebilir bu konuyu,ben sunu sorucam o vali orda bunu demese valiye "senin vali olarak gorevin kot pantolonlu ve top sakallı adamları toplantılarda barındırmamakdı ama bunu yapmadın" diyerek hakkında şikayette bulunabilecek bulunmaya hakkı olan bir merci var mı

başbakanlığa şikayet edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

o apayrı bir konu, eğer o türbanlı kız çıkıp sunum yapacaksa veya devlet mmuruysa valinin onu da kovması gerek. Ben bu durumda valinin o mühendis memura yaptığında bir gariplik göremiyorum. Hoş mu, değil belki ama o vali orada otorite işte.

haklısın ama adam tapuda calısan sıradan bir katip degil bilim insanı,hastahanelerde kot pantolonlu top sakallı hic mi doktor gormediniz,adamın kaba guc emeginden degil zihinsel emeginden faydalanıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

"nutella yerim" said:

başbakanlığa şikayet edebilirsin.

eminim basbakanlık da geregi neyse yapar
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde böyle toplantılara katılacak insanlara verilmiş bir kart falan olur üstünde medya, görevli memur vs yazar. yapılması gereken bunun girişte kontrol edilip memur kartıyla gelenlerden kıyafet yönetmeliğine uymayanları atmaktır. ama türkiyede önce içeri alınır sonra kovulur böyle kahveye gider gibi kurul toplantısı yapılırsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...