bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Knight title'indayim, ama saldirdigim kisi player. Simdi sonuncu saldirida su mesaj geldi; "This is the last town of your victom" Birini tamamen oyundan silmek yok, sadece farma baglamak var oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet, herkesin en az bir şehri kalıyor ne yaparsan yap. saldırmadan önce statistic kısmından kaç şehri var bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Peki şunu nasıl sabitleriz; Loyality ve population trend leri downward olamaması için nelere dikkat etmek lazım, bir türlü 2 sini upward yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Population cottage ile. Loyality icin tax rate onemli sanirim. 30'da sabitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sağol bilgi için peki harita sahda solda boş alanlar var, atıyorum %15 farm arttırıyor, oraları ele geçirmek için ne yapmamız lazım.Triviandaki gibi sadece ordumu çıkarıcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ordu basıp hero ile gondeıryosun ama bir süre sonra town hall yetmıyor, oralara sahıp olman ıcın town hall un lvl ını yukseltmen lazım. Bir de oraların lvllarına iyi bak, dalmadan önce scout gönder yüksekse mutlaka. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Peki kimler World 12 de oynuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya dun geceden berı oyun ekranına geçiş yapamıyorum. world seçimi için olan yerde kalıyor, play yazıyor tıklıyorum ama oyuna geöemiyorum. nedendir acep var mı benden aşka böle bişi yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hmm Kapalımı şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kapalı degıl de oyun ekranına gecmıyo tıklıyorum tıklıyorum. delı ettı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Evet bendede aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Oyle gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Girdim sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Benim upradeler sacma sapan saatlerde tamamlanmaya basladi. Wall'u arttiriyim dedim 43 saat diyor. Bleh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu 7 günün sonuna kadar beklediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 fenris said: bu 7 günün sonuna kadar beklediniz mi? Yok ben 5. günde town hall 5i yaparak çıktım korumadan. bingildak said: Benim upradeler sacma sapan saatlerde tamamlanmaya basladi. Wall'u arttiriyim dedim 43 saat diyor. Bleh! COnstruction u yukselterek yuzde10 azaltıyosun yapım suresını. Ama 43 saat yuzde10 düşse nolur :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 construction bende %80 de üstüne 95 politics li hero var ve çok hızlı yapıyorum buildingleri :D researchler sorun, archery 10 yapmak için 1 hafta gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Captive herolari satamiyor muyuz? :( Birde, yeni sehir'e baslamak icin dogru zaman ne zamandir? Flat alip mi baslamali? Yoksa npc town ele gecirip mi? Flatlerin leveli ne fark ediyor? ps. bende lvl 6 yaptim construction i baya rahatladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 npc şehri ele geçirmek baya zor, savunmalarından çok loyalty lerini 0a düşürmek çok zor çünkü normal oyuncu şehirlerinden farklı bir artışı var, ard arda saldırmak gerekiyor genelde. başlarda ilk şehri en azından kendin kurmak daha iyi. illerde 200-300 balista olduktan sonra saldırabilirsin npclere çok kayıp vermeden. kısa vadede yağma daha karlı başlarda şehir elegeçirmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 beyler bende oyun bozuldu ya :D bütün ekranlar birbirine filan girdi hiçbirşey yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dün bende de öyleydi, bugün düzeldi. ordu olarak ne basıyorsunuz? hani archer lar güzel, onların yanına swordsman filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oyun kaput bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bende devam edıyo, 8 yapıcam town hallu bu gece. Onun harıcınde balista basıcam ısallah 160.000 gold bulunca 120k su an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şirketi esir aldı oyun, milletten gördüm paticik de nasıl yok bunun post u derken anladım ki yaşlanma belirtileri başlamış. ağırlıklı hani server dasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 10-12 heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar