|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 20.000 altın istiyomuş ben olucaktım ama gold yok. Taxı %50 yaptım bu sefer loyalty dusmeye basladı. 1 hafta da strese bagladı oyun. Dertsiz başa dert. ben ram alıyım da wow uma devam edıyım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Tax i %30 da tutup, cottage bas, 7-8 tane, birini max level yap. Paranın sorun olmaması lazım Knight için, quest leri yaptıysan aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Şu an cottage a verdım kendımı... 5 cottage ım var hepsı 4. lvl. devamlı onları upgrade edıyorum. bu arada şehirler harici food lumber yerlerine falan saldırıyorum ve alıyorum ama bunlar idle olarak duruyor, tıpkı şehir kurabileceğim yer gibi. Yine Knight oldugumda mı işlemeye başlayacağım bunları? Yoksa başka bişi mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Town Hall a bak orda valley sekmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dreagloth said: tabi ne yapmıyoruz, üsttekini quote, evet tamam tamam orayı bılıyorum da işletmeye açamıyorum. Idle diyor ve sadece view diyor. View yapınca da reinforcement ya da abandon var. Reinforcement a basınca da asker yollama ekranı cıkıyor. Worker mı gondermem lazım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hayır otomatik resource artıyor işte yüzdelere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hangi ara başladın da hemen saldırıyorsun sağa sola, ya da bende sorun var, saldıramıyorum flat lere falan. 7 gün geçmeden ya da townhall lvl 5 olmadan saldıramıcam diye düşünüyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ben lvl5 town hall yapmadan şehir kuramıcamı sanarak 5. lvl i yaptım. Knight gerekiyomuş kurmak ıcın ama napalım bekliyorum goldun dolmasını. Şu an herkese açık hedefim ama Turks isminde bir alliance dayım. listede 39. sıradayız. 30 kişi var. O yüzden biraz daha rahatım :)). Boş alanlara saldırıp production rate kasmaya çalışıyorum. edit: başlayalı 5 gün oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gold o kadar sorun değil oyunda, 15-20dk arayla oyuna bakabilicek durumdaysanız ve food üretiminiz iyiyse tax oranını %100 yapın ve 15dk da bir conforting(disaster relief) yapın, 15dkda kaybettiğiniz loyaltyden fazlasını kazandırıyor. Ayrıca oyun başında olmadığınız zaman en iyi getiri sağlıyan tax %50 tabi eğer %50 yaptığınızda idle population kalıcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dreagloth said: World 3, dreagöremedim seni. öyle bi oyuncu yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Server 3 müşüm çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yaw chain hauberk of beowulf mu ne diye bi item ım vardı. inn den hero kiralıyacağıma onu kullandım; lvl 16 hero geldi. hayvan gibi para yiyor :S. ii yapmadım galiba. :P naapsam şimdi? bunu yollayıp düşük lvl mı kiralasam; yoksa dişimi sıkıp idare mi etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bende lvl9 hero aldım, 10'Un oralarında şu an. çok fazla yemiyo ama 16 lvl sağlam baya :). Attack ı da iyiyse, yanına da koy 300er tane swman, archer ve cavalry. Kendi parasını kazansın :D. Gelişmeden lvl 15 civarı hero olması zarar ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Benim lvl 10 180 g yiyor, 16 yı düşünemedim. Gerçi vergiyi %100 yapıp veriyorum kırbacı halka, acımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dreagloth said: Birde üsttekini quote lamasak di mi :) Bende acımıyorum, ama sora loyalty için food verip loyalty alıyorum. 500k food oldu, 8k/hour rate var. Lumber 12k/hour dolaylarında ama en çok lumber gidiyo, bence lumberı sıkı tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dreagloth said: Benim lvl 10 180 g yiyor, 16 yı düşünemedim. 320 yiyor. |Joker| said: bende lvl9 hero aldım, 10'Un oralarında şu an. çok fazla yemiyo ama 16 lvl sağlam baya :). Attack ı da iyiyse, yanına da koy 300er tane swman, archer ve cavalry. Kendi parasını kazansın :D. Gelişmeden lvl 15 civarı hero olması zarar ama tabi. daha başlardayım ya, barracks bile yapmadım daha. festhall u kurup aldığım ilk hero :P. pol 69, att 32, int 33. iyi mi bu? not: mod şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 mayor yapabilirsin, int biraz düşük ama şimdilik yapıcağın researchlerin süresi zaten kısa olucağı için sorun yaratmaz. 69pol se baya getiri sağlar mayor yaparsan. lumber en çok ihtiyacınız olan şey gerçekten ben şu anda bonuslarla beraber 150k/s civarında tutuyorum düzenli savunma ve ordu kurmama anca yetiyor. yanlız ilerde food çok büyük önem kazanıyor 10k-20k bir ordu saatte 100k-200k arası food tüketiyor rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 20k ordu yapmakta çok kastırmaz mı abi, 3 4 şehir olmalı minimum bunun için, hatta 1 şehri tamamen farma ayırmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 2 şehir var bende şimdiden var o ordu populationda 40k, 2. şehir sadece savunma+üretim üstüne kurulu başkent karma. zaten asker yapmak çok uzun süren birşey, 1 asker üretene kadar onun masrafından fazlasını kazanıyorsunuz oyunda belli bir üretim seviyesinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kovdum lvl 16 yı. statları ona yakın bi lvl 5 buldum, rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ya scouting i bi türlü beceremedim. başlardayım info 3 mü ne. bi spy mı göndermek lazım, bi sürü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sehreyse cok flate felansa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Gönderdiğin şehrin lvl ıda informatics den büyük olmamalı, sağlıklı rapor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 133 intli hero cektim torbadan politici 19 ahahaha 5 holy water olsa redistrubute edicemde hepsi mi daitiliyo yoksa saece senin sonradan eklediklerin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 40 prestije yaklastim, 15 prestijli bi tip durmadan valleylerimi aliyordu. Uyardim durmadi. Girdim sehrine. 100k gold, 100lerce k materyalini aldim. Ama sehri ele geciremedim, oyle bir olay yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar