Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evony (Browser)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Valla aslina bakarsan bende ondan sordum, oynayan varsa yardim almak isterim. 10 serverda bohem'de 26k prestijle takiliyorum. Oyun sadece Amerika serverlarinda var anladigim kadariyla, veya ben EU versiyonunu bulamadim. Ilk yapmaniz gereken basic ekonomi olsa gerek. Ilk 7 gun newbie protection mevcut. Kimse size saldiramiyor. Sehrin icinde ve disinda binalar dikip, uprade ederek resource income'i bir duzene koyduktan sonra oyun kendi akiyor zaten.

Benim uzun uzadiya anlatmama luzum yok zaten, oyunda Quest sistemi var. Sizi direk olarak yonlendiriyor. Ne ise yarar, ne zaman yapmak gerekir vs. Ayrica yaptiginiz binalarin cogunlukla parasini quest reward olarak geri aliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun komik olan tarafi "free forever" sloganiyla hareket etmeleri buna ragmen parayla item satmalari (uretim hizlandiran vs.) ama iyi olan tarafi bu itemlar cok pahali. Eger adam boyle bir oyunda buyuk oranda bir para harcamayi goze almiyorsa, diger browser oyunlarinin aksine, para odemeyen kisiyle aralarinda cok buyuk bir fark olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama soyle bir durum var. Zaten in-game olarak sattiklari seyler cok pahali. Yani diger browser oyunlarinda atiyorum, 5-10 dolar harcayarak baya fark yaratabiliyorsun. Ama bunda 30 dolara aldigin cent ile yanlis hatirlamiyorsam 3-5 tane daha hizli insa etme itemi alabiliyorsun. Toplamda yaptiklari fark 25 saat falan. Veya 30% inc. for 24 hours var ki baya pahaliydi.

edit : 30 dolara 6 tane 8 saat speed up alabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...