bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Aradim ama bulamadim.. Oynayan arkadaslar var mi? Basit, civilization varimsi, bulabildigim en iyi browser oyunu. www.evony.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dingildak pardon bingildak çok sevdim oyunu büyüksün grafikler ve arabirim dehşet biraz tüyo salla bakalım neler yapıcaz ilk etaplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Valla aslina bakarsan bende ondan sordum, oynayan varsa yardim almak isterim. 10 serverda bohem'de 26k prestijle takiliyorum. Oyun sadece Amerika serverlarinda var anladigim kadariyla, veya ben EU versiyonunu bulamadim. Ilk yapmaniz gereken basic ekonomi olsa gerek. Ilk 7 gun newbie protection mevcut. Kimse size saldiramiyor. Sehrin icinde ve disinda binalar dikip, uprade ederek resource income'i bir duzene koyduktan sonra oyun kendi akiyor zaten. Benim uzun uzadiya anlatmama luzum yok zaten, oyunda Quest sistemi var. Sizi direk olarak yonlendiriyor. Ne ise yarar, ne zaman yapmak gerekir vs. Ayrica yaptiginiz binalarin cogunlukla parasini quest reward olarak geri aliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Oyunun komik olan tarafi "free forever" sloganiyla hareket etmeleri buna ragmen parayla item satmalari (uretim hizlandiran vs.) ama iyi olan tarafi bu itemlar cok pahali. Eger adam boyle bir oyunda buyuk oranda bir para harcamayi goze almiyorsa, diger browser oyunlarinin aksine, para odemeyen kisiyle aralarinda cok buyuk bir fark olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet questlerde güzelmiş birşey sorucam - bir çok item aldım ben amulet falan kullandım 1 tane hero da bu itemi kullanabilirsin falan diyor hero nerede :D ve o itemleri nasıl kullnıyorum ? üzerine falan gelince kullan vb birşey demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Inn, ve feasting hall gerekiyor hero icin. Bir tanesinden sehre mayor yapiyorsun. "My Items" listesinde butun esyalara tikladiginda, 2. bir menu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hmmm tamam oyun sardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Tonla oynayan turk var yanlis bilmiyorsam HUN claninin altinda hepsi turk oyuncu bende ordayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 WTB alliance invite. Nick : dominus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben bir allainca girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 beni de dun opeceklerdi teleport bastim :S alliancedanda ciktim duzgun alliance bulmak zor, hunlardan mesaj beklemekteyim halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Oyun Heroes of Might and Magic + Travian karması. Bence süper :). Çok zevk aldım. 10. dünyada Drakkahn ismiyle takılıyorum. 3 günde baya sardı, şunun gibi bişi yapamadı 3do kapanmadan nalet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 31k'a cikti prestij. Bu arada ben fark etmemistim ilk 2 hafta, haritada size yakin olan ormandir, batakliktir fln saldirip ele gecirebiliyorsunuz. Inanilmaz % olarak bonus veriyor. Ama dikkat edin, ben mal gibi level 10 a saldirdim 1000 tane adamimi citir citir yedi atlilar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 |Joker| said: şunun gibi bişi yapamadı 3do kapanmadan nalet olsun :D heroes dünyasının bu tarz oyunu geliyor, homam5 e benzeyecek, web üstünden java uygulaması gibi olacaktı sanırım, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bir gazla register oldum World 12'e, netekim sanirim o flash uygulamasi bir sunucuyla native connection kuruyor. Eh sanirim proxy destegi yok oyunda.. Dolayisi ile patladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 World 3, drea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 KillerLord said: - bir çok item aldım ben amulet falan kullandım 1 tane Geç de olsa cevap vereyim, yeni başlayacaklara ipucu olsun; amulet, portrenin altında, my items içinde, chest kısmında. Item a bir kere tıklayınca, random birşeyler kazanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu arada: sol üst tarafta, claim seçeneği var. İlk register için newbie package, daha sonra town hall 3 olunca package for lords alabilirsiniz. Gerisi için 30$ harcamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Deli gibi ordu basiyorum ama uretim suresi 5 kere research yapmama ragmen 40 saat - 50 saat falan. Ayni sekilde bina upradeleri 12-15 saate yukseldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Böyle kazanıyorlar işte :) . Yükseldikçe daha muhtaç oluyosun para ile birşeyler almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dreagloth said: Bu arada: sol üst tarafta, claim seçeneği var. İlk register için newbie package, daha sonra town hall 3 olunca package for lords alabilirsiniz. Gerisi için 30$ harcamak lazım. evet bunlardan oldukça item aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Evet ama soyle bir durum var. Zaten in-game olarak sattiklari seyler cok pahali. Yani diger browser oyunlarinda atiyorum, 5-10 dolar harcayarak baya fark yaratabiliyorsun. Ama bunda 30 dolara aldigin cent ile yanlis hatirlamiyorsam 3-5 tane daha hizli insa etme itemi alabiliyorsun. Toplamda yaptiklari fark 25 saat falan. Veya 30% inc. for 24 hours var ki baya pahaliydi. edit : 30 dolara 6 tane 8 saat speed up alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oha iyiymiş o parayı veren delidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kesinlikle. Ondan parayla cok fark yaratilamiyor diye bu oyuna basladim :) Tabii vardir yine psikopatlar yuzlerce dolar yaratip hardcore takilanlar ama sayilarinin 10-20'i gecicegini dusunmuyorum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bnede basladım world 12 deyim sinadian sehrin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar