aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 vasat bulanlar komediden anlamiyo demek ki. azmo gene muhtesemligini belli etmis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sen daha topigin basinda belli etmissin kusursuzlugunu kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 aquila said: vasat bulanlar komediden anlamiyo demek ki. azmo gene muhtesemligini belli etmis ama.Tam olarak ne yapmak gerekiyor sınavı vermek için ? Arog da gülmedim mesela bu + puan verir mi?How i met your mother a çok gülerim coupling yarmıştır zaten zamanında Ama olmadı tutmadı işte evet 1-2 espri vardı ama siz çok yücelttiniz filmi ha gitmek isteyene kesinlikle git derim o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 1-2 espri vardi diyosan zaten filmin 98%ini izlememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 cok eglendik tavsiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 aquila said: 1-2 espri vardi diyosan zaten filmin 98%ini izlememissin.Pardon agam senin lafının üstüne laf ettim yaptığım terbiyesizliğe bak senin beğendiğin filmi sevmedim o kadar Hayır yani filmi aslında beğenmiştim 1-2 sahneden kast ettiğim ben girdiğimde hani durmadan gülücem fln diye bekliyordum o olmadı ha güzel miydi güzeldi ama yılın komedisi değildi Hayır hala anlamıyorum bu nasıl bi zihniyet sanki forumtr de fln arog u eleştiriyorum herkes her sevdiğiniz şeyi beğenmek zorunda değil bunu bi kabullenin başta Not:Ama o çinli herif çok kraldı o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 O çinli bu aralar her dizide filimde oynuyor. Resmen yardımcı oyuncu oldu. Ama ilk defa burda soyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ben başka yerde görmedim ama sırf bu filmden bile tam not veririm adama, çok iyiydi yahu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 NoS said: Hayır hala anlamıyorum bu nasıl bi zihniyet sanki forumtr de fln arog u eleştiriyorum herkes her sevdiğiniz şeyi beğenmek zorunda değil bunu bi kabullenin başta yanlis biliyorsun, zorundasin :/ bidaha olmasin ansizin bi threadin bi kenarinda sikistirip bobreklerini aliriz. simdi ilerle kocum... ILERLE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu filmde eglenmeyenler testesteron seviyelerini kontrol ettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oldukça eğlendim, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 COK iyiydi. Baya. Tam ikinci kez izlediginde daha cok gulduren filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 başlıyalı yarım saat oldu o bebek ne yaa yerlerdeyim allah belanıı yaa super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 altıma sıçtım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 güzelmiş valla, izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eglencelik bi filmdi , yalniz stifler hayranligimdanmidir nedir bu tip genclik - yeni evlenmeye hazir gencler soz konusu oldugu zaman gozlerim hep sean william scott i ariyo. yani illaki bi grup icerisinde illa kafayi siyirmis, surekli karilari dusunen olaylari iplemeyen, herkesin aksine giden bi tip olmasi lazim, sisman eleman iyi oynamis yalniz ama sanki o tam catlakligi verememis gibi. yinede OoO 1- rain main sahnesi mukemmeldi, yuruyen merdivenlerden asagi inerken yarildim cidden 2- sisman cocugun elemani taser ladigi sahnede ictigim bira agzimdan fiskirdi, cok manyak olmus 3- cinli ile sismanin kapisma sahnesine cok iyiydi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 9/10 direk ya niye 7=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Gilean said: 9/10 direk( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 stiffler bu filme hiç uymazdı. şişman adam kusursuz bir casting örneği bence. derslere örnek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dude where's my car gibiyse söyleyin de izlemiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben gülemedim ama film mükemmeldi. Gülememe sebebimse tek başıma film izlerken kitlenip önceden gülmemeye programlanmış olmam yoksa film hakikaten imbaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mithr said: dude where's my car gibiyse söyleyin de izlemiyim :p dude where's my car, showtv oglen kusaginda verilicek bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 film süper alın yanınıza kafa bi iki eleman, ama manitayla filan gidilmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 İki hatun olarak gittik biz bugün ve acaip eğlendik,tam yazlık eğlencelik film,ilerde bi daha izlerim dvdden :) Çinli amca harikaydı hala ona gülüyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dude where's my car'dan daha güzelmiş, beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar