Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Evet arkadaşlar, askere kadar yapacak birşeyim yok. Bende dedim bir şekilde değerlendireyim bu vaktimi Olayı öm den anlatıyorum, çünkü burdan konuşmak sakıncalı olabilir ama genel hatlarıyla ben wow dahilinde sizin istemediğiniz keyif almadığınız işleri yapıcam bunun karşılığında birşeyler alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 level 1-50 kaça kasarsın? fsdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 özel mesaj =) ama fazla değil öyle. yani ' oha supermıs kastıralım lan' dıyebılecegınız meblaglar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Suark said: ben wow dahilinde sizin istemediğiniz keyif almadığınız işleri yapıcam bunun karşılığında birşeyler alıcam. ahahaha mükemmel reklam yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vericem alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bunun WoW EULA'ya göre illegal olduğunu biliyorsunuz umarım. Başlığı "WoW Powerleveling Hizmeti" diye değişirip, Pazar Alanı'na taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 para karşılığı olmayabilir =) UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar