Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bitti işte sonunda. Hatta bu gün bitişinin tam 1. ayı.. Psikolojimi ancak toparlayabildim.. Birkaç fotoğrafım var paylaşmak istedim sizlerle. Gitmesi, girmesi ve özellikle de yapması bir dert. Ama ypıp geldikten sobra ben askerliğimi yaptım bitirdim demek kadar keyifli birşey olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bazukalı fotoğraf yok olmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kulak kestinmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Gözün aydın, hoş geldin, ama bazukalı foto eksik evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 pattis soyma fotoları da eksik. xD hadi geçmiş olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hocam geçmiş olsun kurtulmuşsun 1 2 ay daha keyif sürersin artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 gecmis olsun.fotolar guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 teşekkür ederim saolun hehe. kulak kesmedim şimdiden sölim. bu arada bazuka dediğiniz RPG-7 vardı elimizde, ama onunla fotoğraf çektiremedim. fotoğraf makinesi katti suretle yasak askeriyede. o yüzden fotoğrafları kaçak göçek çekiosunuz. hele makineyi nasıl içeri sokuosunuz anlatamam. o yüzden koskoca RPG-7 elinizdeyken illaki yanınızda bir komuatn oluyor. e haliyle komutan yanında da makine çıkartıp, "komutanım ben bu aleti kullanıyorum, bari fotoğrafım olsun yoksa inanmaz kimse kullandııma" diyemiosunuz. kanasla fotoğraf çekiliodum basılmıştık. şöle sölim o G3 ile 1 fotoğrafın bedeli 7 gün hapis yatmaktır. yatan arkadaşlar çok oldu. hal böyleyken herşeyin fotoğrafını çekemiosunuz. Uçaksavarlı resmim yok ben en çok ona üzülüyorum. benim resmi evraklarımda tanımım şu: - Piyade Çavuş Hudut Tim Komutanı - G3, MG3, RPG-7, A-6, Law Silahı, Susuturuculu Keskin Nişancı Silahı Kullanabilir söker takar bakımı yapar. Hakkatten hepsini de kullanmayı söküp takmayı öğrendik ve kullandık da. Ama dediğim gibi fotoğrafını çekemiosunuz işte. Silahlar kullanılmadığı zaman depoda duruyor (büyük silahlar), depocu da hemşerimdi, gel fotoğraf çek dedi ama yemedi açıkçası.. biri şikayet etse bittiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kermit said: hocam geçmiş olsun kurtulmuşsun 1 2 ay daha keyif sürersin artık heh ya benim hiç öyle şansım olmadı 2 gün sonra işe başlattılar beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya sorma, geldiğim gün hava alanından karşıladılar beni. daha arabadayken babam yarın gidip şununla görüşüosun işe beklioalr dedi. o.O bölekaldım. yaa dur bi dur, daha yeni dağdan inmişim, bırak insanı arabalara bile alışamadım dedim. sonra 2 hafta tatil yapıcam dedim. babam 1 hafta dedi. tmm dedim. o bir haftanın daha 3üncü gününde babam aradı hadi nerdesin hala napıyosun işe başlamicanmı dedi. üstüne ben de o psikoloji ile açtım ağzımı yumdum gözümü babama sağlam bi kaydım.. neyse öle işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben döndükten sonra 4 ay yatmıştım walla oyhh.. daha kötü oldu gerçi.. işe ilk başladığımda afalladım bu sefer =).. geçmiş olsun bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bizim arkadaş ocakta döndü hala yatıyo lan hıyar adam bide evli ne zaman iş güç sahibi olcan diyorum acelesi yok diyo babam askere git derken düşünseymiş diyo yaz bitsin bakarız diyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hayatımdaki en byük hata niye nitelendirdim askerden geldiğimi 1 sene sonra anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Keşke foto çektirirken gözlüğü çıkarşaymışsın be komutanım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 OY BADILCAN BADILCAN BEN ASKERE YAZILCAM BEN ASKERDEN DÖNÜNCE DOMBUL MEMELİ GARI ALCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çatışma oluyor mu oralarda ya da kaçakçılık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ginaly said: OY BADILCAN BADILCAN BEN ASKERE YAZILCAM BEN ASKERDEN DÖNÜNCE DOMBUL MEMELİ GARI ALCAM.idiot of the village ? ya da türkçesi: malmısın ? "midye dolma" said: çatışma oluyor mu oralarda ya da kaçakçılık falankaçakçılık çok fazla. mülteci vs de oluyo.. terör faaliyeti yaz aylarında oluyor. örgüt daha çok geçiş noktası olarak kullanıyor o bölgeyi. bir de BOTAŞ hattı var onu çok ciddi koruyoruz, daha geçen sene saldırı yapılmış.. karakollara ve mevzilere de saldırılar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ginaly said: OY BADILCAN BADILCAN BEN ASKERE YAZILCAM BEN ASKERDEN DÖNÜNCE DOMBUL MEMELİ GARI ALCAM. AHAHAHA LÖL geçmiş olsun kaç ay yaptın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kısa dönem <3 yırttım sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 askerden geldım bir gün bile yatmadım. ben bide geç gittiğim için yatmak yemedi, vakit ilerliyor. yas 30a gelıyor :( bide 3-5 ay yapıp ben askerlik yaptım diye suraya yazıyosunuz ya helal olsun size torbalar... şaka lan şaka geçmiş olsun umarım güzel anılarla ayrılmışsındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Geçmiş olsun. Sıra bende yaş oldu 25. Ağustosta büyük ihtimalle gidicem. Uzun dönem yapıcam tek düşündüren bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Allah yardımcın olsun mavi.. Yani bişiy de sölemek istemiyorum ama.. Kimse kimseye pek anlatmaz ama bilin en azından, uzun dönemleri çok fezi eziyorlar. Kısa dönemler direk çavuş oldukları için onlar belli miktarda koruma altında komutanlar tarafından. ancak acemiden ustaya yeni gelen uzun dönem askerin allah yardımcısı olsun. heleki benim bulunduğum yerde dehşet bir devrecilik vardı. en alt devreye artık acıyodum. bizlerde üst devreyle beraber üst devre sayıldığımız için, onların kurallarına uymak zorundaydık, yani biz de ezen taraftan devrecilik yapıyoduk. mesela sabah kalkardım, TORUUUNN GELL yapardım, gelirdi eleman yorganı eline verirdim yatağı yap derdim. gazinoya inerdim, TORUNNNN GELL, al şu parayı 3 tost 1 ayran 1 sigara, koş oş koş öldürmim çabuk oyalanma.. bi yermi kirlendi bişi mi döktüm TORRRRRRRRRUNNNN GELL LAN paspas al temizle.. vsvskaldıki ben çok yapmıodum bi de.. direk uzun dönem üst devreler aman yarabbi, öldürüyolardı dayaktan alt devreleri. alt devre uyumaz yemez içmez oturmaz tv izlemez vsvs nöbeti alt devre tutar üst devre mevzide uyur falan.. hem üst devre hem de çavuş olmak bi başka iyi ama. direk koruyu kalkanınız var üstünüzde hehe... neyse uzun dönem arkadaşlara allahtan sabır diliyorum.. zaten 15 ay.. bi de devrecilik olan yere düşerseniz aman aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 direk minion olmuş onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sparkcaster said: bazukalı fotoğraf yok olmamış :) yada 2x m16 lı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar