kazma47 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Server nie yok :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ip adresi kısmına : 77.92.148.16 yaz gerisi aynı; server şu anda açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Su an gateway linki çalısmıyor mu bende mi bi sorun var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 körün istediği bir göz Allah verdi iki göz arıyordum bunu patacikte karşıma çıktı süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Abi kimsecikler yok oyunda birde geçen bişi gördüm kafama takıldı 2 tane lvl 1 gördüm hell de oysa normal de ancientler 20 nm de 40 hell de 60 istemiyormu?Nasıl bişidir bu bide servera gelin ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 classic travi dahil rushlayip lod'a convert edince oluyor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 su durumda olabilir oyun da 20 lik olursa onalt köyde beklerlerse 20 lik rushcunun yaninda olursa onlarda nmye gecerler nmde de ayni bu durum var ama normalda baal agidemezler 20 olup bidaaa ancientslerin kesilmesi gerekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Kendercik said: classic travi dahil rushlayip lod'a convert edince oluyor oyle alakasi yok bunla. lvl 20 bi karakter ancients ve baal keserken diger level 1 ler harrogathta beklerse gecerler nightmare e. ayni şekilde lvl 40 birisi ancients ve baal keserken yine bekleyerek geçerler helle. bildiğin hf rush iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 gater da olur, benim söylediğim de olur. Nasıl alakası yok yani? Yapılamaz bir şey söylemişim gibi muamele neden görüyorum? edit: ayrıca benim bildiğim hf run, classic karakter rushlayarak yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 muamele falan yok yanlış anlamışsın. bu serverdakiler öyle classic travincal dhail falan rushlanip geçme değil. benim anlattiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Heh, anladım. Çok uğraşıyor musun peki hf yapmakla sabırla? Nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok kolay da artik oynamiyorum ben ya bu aralar. bi ara girip mali mülkü dagiticam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Benim de öyle bir düşüncem var bir süredir, özllikle mod, drop rate vb. taleplerinden dolayı. Bende de kullandığım dışında pek değerli bir şey olmasa da forum üzerinden yarışma, heyecan ve geyik yaratacak bir şeyler yapalım da sadece o anda şanslı olan onlinea gitmesin. Heyecan olursa insanların oynama aşkı da artar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Unhandled Exception: (c0000005)? (4 yada 5. sayfada falan ss i alınıp konulmuş bu hatanın bi arkadaş tarafından) paticik gatewayini seçip battle nete bağlanmaya çalışırken bu sorunu yaşayan, daha sonra çözen ve nasıl çözüldüğünü anlatmak isteyen var mı acaba ? not: oyun we patchler düzgün yüklenmiş, firewall falan da kapalı durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 selam diablo indiriyorum bitince yazcam kimse var mı serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 serverdayım gelen varsa bekliyim 10 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gelin oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 time limit ne ya? oyunum kapandı rare vardı yerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arkadaslar bende katılmak istiyorum ama bu konunun ilk sayfasındaki gateway linki çalışmıyor.gate'i indirebilecegim bi link lutfen.(çalışıyor fakat operada çalışmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 arkadaslar create account da oluşturmaya çalıştığım acc. bulunmamaktadir demekte. bir onay olayi varmi? bole bi acc. olmadigi icinde servera giremiyorum.yardim ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pati accountun ile aynı olması gerekiyo account name ama oynayan kalmadı artık söyliym baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deradler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 oynayan sorun değil ben ve bi arkadaşım oynasak yeter. bize katilanlarinda başımızın üzerinde yeri var tabi. ben gwod2 de 2 yıl önce epey bi oynamıştım. orda maphack sorunu yoktu. burda durum nedir.birde legalse 1.12a ile uyumlu maphack nerden buluruz.tşkrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 burda hile hurdaya pek yer yok herkes hakkıyla oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar