SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yazık lan, kocaman kocaman adamlar, oyuncak gibi bu adam evlenirken enteldi de sonra mı değişti hanım ablacım, ne iş bu arada lan o parayı versek de vallahi üzülüyorum ya, yazık lan sana bana yapsalar iyi olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 üzüntümden saçmalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 karım bana dicek git katıl bi döverim onu orda pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ha bi de o var, ulan bu adam madem oraya göndereceğin kadar yontulmamış, e söylediğinde döverdi seni, demek adam iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kötü be acıdım adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hep reklamını görüyorum,napıyolar kocaları mı eğitiyorlar sdfs eğitiyorlarsa nası eğitiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ah bi görsen, ağlarsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cidden napıyorlar? eski Türk filmlerindeki gibi dans dersi falan mı ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 işte gel, git, tuvalet eğitimi, otur oğlum, yuvarlan, pati ver, tut, yakala filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: jimnastik oha hadi ya ahuahauhauaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kadın hocanın teki bunlara hareket falan yaptırıyodu. dedim şimdi tasmayı takar çıkar üstüne sdf.. o tür bi program yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya öyle kıllı kıllı yarma adamlar da nasıl boyun eğmişler anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kırbaç da bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 la oraya aklı başında adam niye katılsın ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hepsi layt erkek, kadınları taş fırın. diktatör gıcıkkk gıcıkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 SeaGle said: jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler O toplum arasında nasıl davranılacağını bilmek için öğretilen birşey(konuşma dersi). Bunun durduk yere olduğunu söyleyen yok. Konuşmasını bilmek her zaman önemlidir. Hani derler ya oturup kalkmasını bilen eyi ayağı düzgün olsun diye o budur işte. Ordaki adamlara baktım da bir çoğu o dersleri hakedecek tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "midye dolma" said: Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian! cinsiyetimi ne biliyosun dolma? belki kız rp'si yapıyorum.alalal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BELLA HANİ ERKEKTİN KANDIRDIN DUYGULARIMLA OYNADIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: "midye dolma" said: Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian! cinsiyetimi ne biliyosun dolma? belki kız rp'si yapıyorum.alalal. aahah dolma hakaret gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahah ben de nicki görmeden önce öyle yorumlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 PowerfulDarkness said: SeaGle said: jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler O toplum arasında nasıl davranılacağını bilmek için öğretilen birşey(konuşma dersi). Bunun durduk yere olduğunu söyleyen yok. Konuşmasını bilmek her zaman önemlidir. Hani derler ya oturup kalkmasını bilen eyi ayağı düzgün olsun diye o budur işte. Ordaki adamlara baktım da bir çoğu o dersleri hakedecek tipler. Oradaki muameleyi haketmiyorlar bir, ikincisi, onlar yarışmadan sonra aldıkları eğitimi uygulayacaklar diye düşünmüyorum. Ne yarışmalar geldi geçti, ses eğitimi alan popstarcıları da görüyoruz. Aynı format işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar