SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yazık lan, kocaman kocaman adamlar, oyuncak gibi bu adam evlenirken enteldi de sonra mı değişti hanım ablacım, ne iş bu arada lan o parayı versek de vallahi üzülüyorum ya, yazık lan sana bana yapsalar iyi olur mu
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 üzüntümden saçmalıyorum
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 karım bana dicek git katıl bi döverim onu orda pof
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ha bi de o var, ulan bu adam madem oraya göndereceğin kadar yontulmamış, e söylediğinde döverdi seni, demek adam iyi yani
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hep reklamını görüyorum,napıyolar kocaları mı eğitiyorlar sdfs eğitiyorlarsa nası eğitiyorlar?
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ah bi görsen, ağlarsın ya
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cidden napıyorlar? eski Türk filmlerindeki gibi dans dersi falan mı ahuah
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 işte gel, git, tuvalet eğitimi, otur oğlum, yuvarlan, pati ver, tut, yakala filan...
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: jimnastik oha hadi ya ahuahauhauaha.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kadın hocanın teki bunlara hareket falan yaptırıyodu. dedim şimdi tasmayı takar çıkar üstüne sdf.. o tür bi program yani.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya öyle kıllı kıllı yarma adamlar da nasıl boyun eğmişler anasını satayım
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım.
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 la oraya aklı başında adam niye katılsın ki..
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hepsi layt erkek, kadınları taş fırın. diktatör gıcıkkk gıcıkkk
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian!
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 SeaGle said: jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler O toplum arasında nasıl davranılacağını bilmek için öğretilen birşey(konuşma dersi). Bunun durduk yere olduğunu söyleyen yok. Konuşmasını bilmek her zaman önemlidir. Hani derler ya oturup kalkmasını bilen eyi ayağı düzgün olsun diye o budur işte. Ordaki adamlara baktım da bir çoğu o dersleri hakedecek tipler.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "midye dolma" said: Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian! cinsiyetimi ne biliyosun dolma? belki kız rp'si yapıyorum.alalal.
kazým Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 BELLA HANİ ERKEKTİN KANDIRDIN DUYGULARIMLA OYNADIN
Osso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: "midye dolma" said: Bella said: oha beni karım göndermek istese döverim.yok dövmem şiddete karşıyım.aldırırım ki dövsünler.akabinde boşarım. karın mı? w00t lesbian! cinsiyetimi ne biliyosun dolma? belki kız rp'si yapıyorum.alalal. aahah dolma hakaret gibi olmuş
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ahah ben de nicki görmeden önce öyle yorumlamıştım
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 PowerfulDarkness said: SeaGle said: jimnastik, sofra eğitimi, dans dersi, konuşma dersi, giyim kuşam ya durduk yerde yapılmayacak hareketler O toplum arasında nasıl davranılacağını bilmek için öğretilen birşey(konuşma dersi). Bunun durduk yere olduğunu söyleyen yok. Konuşmasını bilmek her zaman önemlidir. Hani derler ya oturup kalkmasını bilen eyi ayağı düzgün olsun diye o budur işte. Ordaki adamlara baktım da bir çoğu o dersleri hakedecek tipler. Oradaki muameleyi haketmiyorlar bir, ikincisi, onlar yarışmadan sonra aldıkları eğitimi uygulayacaklar diye düşünmüyorum. Ne yarışmalar geldi geçti, ses eğitimi alan popstarcıları da görüyoruz. Aynı format işte.
Öne çıkan mesajlar