Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Model : hede Sıcaklık : hödö şeklinde yazabilirmisiniz? Var ise extra sogutma onu da bilirtirseniz tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cogu orta-ust seviye kartlar stok sogutmayla idle iken 50C civari, load dada genelde +25-30 arasi oynarlar. model model sorma amaci nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Amaç basit, senin verdiğin bilginin daha elle tutulur olanını edinmek. Elimde standby da, fan %100 de 67 derecede çalışan bir 8800 gt var. Nominal da 59 dereceyi geçmemesi gerekli şeklinde bilgiler buldum. Kart ın modeli Gigabyte 8800 GT NX88 serisi. Herhangi bir overclock mevcut değil. Edit: Kasa içi sıcaklık su anda 38, cpu sıcaklık 49 derece. Makine tamamen yatıyor, hava sirkülasyonu da kasa da sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Zalman fanli B modeli ise standart olarak 55 derecede calisiyor o kart. b serisi olmayan modeller ise biraz daha 60 a yakin. ek(edit): ayni nx88 serisi gigab kartin zalman b modeliyle stok hizlarda elde ettigim idle degerler soyleydi; zalman b stok: 55 zalman b heatsink ve enermax 92mm fan :50 coolink gfx chilla ile birlikte : 44-46 Benim neden sordugunu sorma amacim ,daha kesin sekilde bisey soylemek acisindandi.sonuc itibariyle herkesin kasasi, ev sicakligi, nem orani hatta anakarti farkli. ha ama sormak istiyorsan herkese o ayri tabii, benim sozum kanun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Kutusunu bulup detaylı baktım, NX88T Turbo Force Edition. Fan Zalman senin dediğin gibi. Herhangi bir 3d application yada oyun da sıcaklık 88 90 lara fırlıyor ve driver duruyor işletim sisteminde, 3 durmadan 2 sinde recover ediyor 1 in de reboot ediyor sistem. Bilgin var ise, bu kart a uygun türkiye de edinebileceğim en iyi mekanik soğutma nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sapphire HD4870, stock fan, o/c yok 35% fan speed, 58 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben kendi kartimda pasif soguturken en fazla 88 gordum problemsiz bi sekilde. 90 lara kadar cikiyorda problem veriyorsa kartin regulator ve ramleri yetersiz sogutmasindandir. bunun icin yapman gereken ozellikle bunlarin uzerini kapatan ram ve regulator hs lerinden kullanmandir. turkiyede bu karta uygun 4-5 tane hs var. aklima gelenler; arctic cooling nv silencer 5, titan twinturbo, coolink gfx chilla(ikinci el almali yoksa gereksiz pahali), arctic cooling s1(stok problemli). veya ucuz bi cozum olarak eger yerin varsa soyle yaparsin, ram hs lerini yapistirir, stok fanin uzerinede benim daha once yaptigim gibi bi 92 lik fan yerlestirirsin. sogutma problemin kalmamis olur 20-30 liralik bi butceyle. elinin ayarina guveniyorsan yegane fiyat/performans cozumu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Benzer sorun eski 6800GT ile yaşamıştım. Fanı ve pasif soğutma bloklarını temizlemeyi dene. Bende yük altında 10-15 derece farkettiriyordu yerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sapphire hd3850 fan %30, 57 derece. yük altında (1920*1080 crysis med-high falan) %100 fan hızıyla 95i buluyor sorunsuz. stok fan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Benim 44-45 dereceydi son haftalarda 49 a çıktı işlem yapmıyorken. Çok mu diye sorcaktımda okuduklarıma göre değil sanırım :) Kart 9800gtsonic. kendi fanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 coolink gfx chilla niyetlendim. Hepsiburada ve bir yere daha baktım stok ta mevcut değil. Kadıköy e geçip aranıcam bulabilirsem ne ala. , Akşam fan ı söküp heatsink sürücem, işe yararsa gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 titan twinturbo da benzer form factor de benzer sogutma yapan baska bi cozum, eger stoklarda gfxchilla bulamazsan buda tercih edilebilir. 4850,4870 gibi kartlarida destekledigi icin daha ileriye yonelik bi secim gibi geliyor bana. ama paket iceriginin coolink kadar dolu olacagini sanmiyorum. benim daha 1 karta daha yetecek kadar aluminyum blogum var mesela fazla gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Kharon teşekkür ettim bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 1gb his hd4850.. 55'C %24 fan speed. bakmadım ama iddiaya girerim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar