KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gerçi bana x6 gibi geldi ama :) http://www.tastelikepizza.com/index.php?itemid=15131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gormemisin x5'i olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 antalya lan orası küçük mü büyük mü ne diye çaltıcakmıdır nedir oralar eet olm orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Rezil olursun boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Zeytin korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Rahat ol kanka. Ama seninki bu denli yetoluk degildi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yapma oglum bak gene dışarı çıkıcam çıkamıyorum senin yüzünden. :D Bu arada hakkat görmemişin cipi olmuş hadi sahile sokalım demişler ne adamlar var ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aga adam denize girmis bildigin ahahha. At ayagi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 salak osman biz napmıştık hatırlamıyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Adam arabayı denize sokmuş. Captain Obvious diye düşünebilirsiniz ama şu cümleyi şöyle evirip çevirip 3-4 kere okuyun. Adam arabayı denize sokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Cons said: salak osman biz napmıştık hatırlamıyosun sanırım salak orçun olivze neden sakın diyorum elinde fotolar var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 açıldı canım evlaadım, açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 arkadaşı şu linkle destekliyorum, http://forum.paticik.com/read.php?31,4068265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 link i görmemişim ama o linkteki video silinmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 o diil de o arabanın orda ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 NoTwisT Üye ID § 16 Jun 2009, 19:50 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] [ Albüm ] Gormemisin x5'i olmus... işte bundan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aradan teki bağırıyo ARABANIN ANASINIDA diye ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 comı koppat comı koppat bonde oyokkobı var amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bakılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 adamın amacı neydi ki acaba? sahilde at sürme kliseşini araba ile mi denedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 unac said: o diil de o arabanın orda ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence içmişler. özellikle de adam içmiş. sonra sahilde yiyişelim demişler. ama X5 i olan bi ökzü olunca sahilde yiyişmeye X5 le gidilmek istenmiş. gecenin bir yarısı shile o arabayla girince neresi deniz neresi kum anlamamıştır. sonra yiyişmişlerdi. sonra bakmıştır arabayı çıkaramıyo. zaten sabahın körü oldu. beklemişlerdir arabadı. o sırada geen tiplerde hohaha abi nörüyon bu ne itelimmmi vs diye olaya girmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 amma senaryo yazdın bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar