connectin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadaşlar 3 ay kadar önce Dota oynamaya başladım arkadaştan üyelik almıştım ama arkadaş saolsun küfür etmiş ve üyelik rtk.gen.tr adresine baktığımda banlıydı.Zaten girişte de söylüyor.İd nin düşük olmaması gerekiyor pro değilim.Orta veya yüksek olsa iyi olur.yani +30k dan yukarısı.. Verebilecek hayır sever bir kardeşim varsa eğer pm atsın yada. [email protected] adresinden benimle irtibata geçsin. Şimdiden teşekkür ediyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 attım pmden 50k fln bi account. çok oynayanı var malum şifre değişmio bana da bi adam verdi oyunda sinirlenip eueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
connectin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 anlıyorum yalnız oynayanı çoksa ikidebir bağlantı kopmasın :( işime yaramayabilir yinede çok teşekkürler başka elinde olupta vermek isteyen olursa çok makbule geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
connectin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hocam verdiğin şifre yada id yanlış girmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet patlamış ben de yeni gördüm yapacak bişi yok. bi accountla 10 kişi oynarsa böle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
connectin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 varmı başka üyelik verecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 fazla varsa bende alabilirim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu 20 k 30 k olayı ne yav onu anlamadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ne noobsun be xeno, ilk baş port açmayı bi halledin sdsfgsg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahaha ben olmadan oynayamıyo computerler bile dc oluyo onun açtıgı serverdan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 razzRaziel said: ne noobsun be xeno, ilk baş port açmayı bi halledin sdsfgsg :p oyle deme normal botları yendim bugün jdfhsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar