CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: AYRICA AÇ BİDE BU KEBAP DİYİNCE SİNİRLENİYO,BAK ŞİMDİ KEBAAAAP AYIP EDIYORSUN!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Buyse said: http://www.youtube.com/watch?v=feXAGl4f1WI Başından sonuna kadar izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: sayın powerbilmemne biz özür dilemeyiz kafa keseriz! Nickim powerbilmemne değil PowerfulDarkness. Kendinizi Kurtlar Vadisi'ne fazla kaptırmışsınız ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hayatımda izlemedim ben kurtlar vadisi! ama kurtlar vadisinde yaşıyorum ben biladeeeeeeeeeeer! çok "e" olunca böyle biraz yumuşak bi tavır gibi mi oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: hayatımda izlemedim ben kurtlar vadisi! ama kurtlar vadisinde yaşıyorum ben biladeeeeeeeeeeer! çok "e" olunca böyle biraz yumuşak bi tavır gibi mi oldu acaba? İzlemediğiniz çok belli gerçekten. Sizin zihniyetinizdeki bir şahsiyet Kurtlar Vadisi izlemeyecek de kim izleyecek? Evet çok "e" olunca biraz yumuşak bir tavır gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evet bende onun farkına vardım ne yapalım onu engellemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri biraz saygılı ol yea. beyefendi senle siz diye konuşuyo sen bilader diyosun ne bu samimiyet.alalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: evet bende onun farkına vardım ne yapalım onu engellemek için? Tam olarak neden sözediyorsun? 'Zihniyet' olayından mı yoksa "çok "e"" olması olayından mı? Bella said: adamınbiri biraz saygılı ol yea. beyefendi senle siz diye konuşuyo sen bilader diyosun ne bu samimiyet.alalla. Boşver uğraşmaya değmez. Zihniyetler hep aynıdır, değiştirilemez. Ben, bana saygı göstermesini beklemiyorum arkadaştan. Benimle uğraşmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahuasudaahah :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yav said: ahuasudaahah :D . Siz böyle kastınız herhalde 3003 postu. Bari neyi komik bulduğunuzu alıntı yaparak belirtseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ginaly said: oha banlanan adamdan alinti yaptim, KIH KIH KIH KIH. bu arada hosgeldin, ilk olarak garbage bolumunde basla derim foruma sonra, yavas yavas yukarilara cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 reyou said: ginaly said: oha banlanan adamdan alinti yaptim, KIH KIH KIH KIH. bu arada hosgeldin, ilk olarak garbage bolumunde basla derim foruma sonra, yavas yavas yukarilara cikarsin. Hoşbulduk. Önerin için sağol. Benim Garbage bölümünden başka yerde işim olamaz zaten. Bu arada Ginaly banlanmış mı ya gerçekten? Nickinin altında bir yazı yazıyordu ama banlanmış olduğunu düşünmedim. Sacros said: Hoşgeldin. Hoşbulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 copte cok dolasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aquila said: copte cok dolasmayin. Neden? :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 karakedi nin laneti var sanirsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 cop cunku? evden cikip copluge gidiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aquila said: cop cunku? evden cikip copluge gidiyo musun? :). Evden çıkıp çöplüğe gitmem çünkü orası pistir. Forumdaki çöplük de pistir ama hiç değilse bazı kişilerin sorunlarını, kişiliklerini, bazı konular hakkında da bilgi öğreniyoruz. Bu, evden çıkıp çöplüğe gidilince oluyor mu? Hayır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 7thBreath said: okumadım, Hoşgeldin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 PowerfulDarkness said: Bu forumu kuzenim sayesinde yorumları okuyarak tanıdım gerisini okumaya gerek görmedim hoşgeldin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hepinize teker teker HOŞBULDUK :):). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 kuzenim gokhan demiş, Bu Gggokhan mı acaba. hani önceki yaşamımda neyim testini çözüp troll çıkan. bu arada hoş geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Magnum said: kuzenim gokhan demiş, Bu Gggokhan mı acaba. hani önceki yaşamımda neyim testini çözüp troll çıkan. bu arada hoş geldin. Hayır biz asıl ismimizi nicklerimizde kullanmayız. Hoşbulduk :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 biz diye bişi yok benim olaylarla alakam yok :( not:valla ben cagırmadım kendi bulmuş asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar