Haku Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Satılık kart. Alalı 2 hafta oldu. herşeyi duruyor. sistemimle (sadece wow oynarken düşük fps alıyom, başka bi oyunda sorun görmedim.) uyuşmadığı için Ati kart alacağım. bunu satıyorum. 2 sene garantili. Kutusu, garanti kartı, faturası herşeyi içinde. http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=18565 Fiyat: 260 ytl. normalde 300 ytl ye aldım. herhangi bi sorunu yok. direk 2. elciler daha düşük fiyata alcakları için buraya ilan verdim. ilgilenenler pm atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Satıldı. Konuyu silebilir siniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 silmiycem inat değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 KİMSE SİLDİREMEZ BU KONUYU BANA DOSTUM !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 GTX 260 satılır mı ya wowda düşük fps veriyomuş diye aheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ee napim wow u mu birakim? pek mantıklı deil şu an wow u bırakmak. oynicak başka uzun müddetli oyun yok. evt bi de konunun turşusunu kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 off turşuda ne güzel olur ha senide salamura yatırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 GTX260 nasıl düşük fps veriyor yahu wowda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bende onu düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 HERŞEYİ KÖKLEDİM SABİT 60 OLMADI ÜHÜ falan heralde. Her türlü MMO'nun ideali orta-yüksek arası bir ayardır halbuki, hatta gölge vs. gereksizlikler direk kapanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bi dovmediginiz kalmıs adamı :) kartta iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kermit said: off turşuda ne güzel olur ha senide salamura yatırırız. AHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haku Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pff 1920x1020, shadow quality fln kapalı. raid boss combatda 10-15 fps ve interface laglar. hiçbirtürlü düzeltemedim.netden araştırdım benzer kadim sorunu olup asla çözemeyen insan dolu. ben de denedim format/parça değiştir/modifiye driver kullan vs(addonsuz çalıştır fln demeyin keserim, ilk yaptığım iş oydu. 1-2 fps etkili ancak). istersem de llow ayarlarda çalıştırım farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar