eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ohh garantiyse bende geliyim senle[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gremlın mı neydı mekanık araclara sabotaj yabıo denılen cınler mı nedır onlar bı el atarsa garantı dnz cım gel =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :) cep telefonunu falan açalım knuşalım dicem de intahara girer o zaman ayrıca katil olmuş oluruz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 olm ıntıhar edersen veya adam öldurursen gunah hem cehennem e gıtme sansın var ama böle bısı yabmazsak masumuz bız yabmadık =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lan gayet komik niye gülmediniz annamadım e[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 espri anlayışı herkezin aynı olsaydı..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 +1 chu espri belkı bızı a$tı anlamadık belki de biz 88 lıler espriyi a$tık komık gelmedi... p.s:biri benı durdursun cosdum ııcene[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ı ıh bı degi$iklik yok hala aynı :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yat uyu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oglen 1 bucukta kalktım ztn nereye uycam =p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bilemicem uyu yoksa ebediyen uyicaksın ;) hadi ben hitman 3 oynicam[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 espri bence gayet komik. beğenmezsiniz ayrı ama topicin içine sıçtınız aferin.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :| *!Birazdan Kusmaya Koşar*[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 konunun üstünden girip altından çıkmışsınız ya özel mesaj kullansanız daha iyi olurdu pyro ve eagle_dnz bu arada fıkraya epey güldüm hehe ben de bi iki tane yazim bugun anlattı arkadaşlar da nedense epey güldüm hehe 3 tane vampir varmış, bunlar çok acıkmış falan sırayla beslenmeye çıkıcaklarmış.. bi tanesi çıkmış aradan 30 dakka geçmiş geri gelmiş ağzı yüzü kan içinde falan, diğerleri sormuşlar -hocam nereye gittin kimdem emdin kanı falan -şu dağı görüyomusunuz? -evet.. -orda bi ev var görüyomusunz? -evet gördük abi -orda ışık yanan bi pencere var gördünüz mü? -evet abi gördük.. -işte orda bi kız vardı, ondan emdim,süperdi taptaze kandı Sıra 2.'ye geliyo bu da gidiyo yarım saat sonra geliyo gene ağzı yüzü kan içinde kimden içtin nerde buldun falan diye soruyolar bu da aynen başlıyo, -şu gölü görüyomusunuz? -evet -ilersinde bi düzlük var görüyomusunz? -evet abi görüyoruz -orda bi köy var gördünüz mü? -evet gördük -orda diğer evlerden daha büyük bi ev var görkemli bişi gördünüz mü? -evet gördük -işte orda bi genç çocuk buldum, yapıştım süperdi falan filan diyo, sıra 3.ye geliyo bu gidiyo, ama erken dönüyo biraz gene bunun da ağzı yüzü kan falan Hemen diğerleri soruyolar nereye gittin bilmemne diye.. -Şurda bi yol var gördünüz mü? -evet gördük -ilersinde büyükçe bi direk var görüyomusunuz? -evet abi görüyoruz -işte ben onu görmedim 2. fıkra Evli bi adam ve kadın varmış, artık yaş olmuş 40 falan seks hayatları tabi biraz bozulmaya başlamış.. Kadın düşünmüş taşınmış falan, odalarını renklendirmeye karar vermiş, yeni mobilyalar almış, aksesuarlar, lambalar nevresimler falan.. Ev de tren yoluna çok yakınmış mobilyacılar gelmişler bi dolap kurmuşlar gitmişler.. tam gittikleri sırada tren geçmiş ve sarsıntıdan dolap yıkılmış. kadın hemen telefon açmış firmaya işte şöyle oldu böyle oldu dolap yıkıldı demiş.. "tamam" diyip gelmişler tekrar firmadan dolabı kurmuşlar.. sonra bi tren geçmiş dolap gene pert olmuş.. kadın tekrar aramış adamler gelip tekrar kurmuşlar falan.. bir olmuş iki olmuş derken en sonunda mobilya firmasının sahibi kıllanmış ve bizzat gidip kurmaya karar vemiş. Kurmuşlar dolabı, mobilyacı demiş ki kadına "hanımefendi, ben dolabın içine girip bekliyim treni böylece sorun nerde çözmüş olurum" kadın da "tamam" demiş. Adam girmiş dolaba beklemeye başlamış. O sırada kapı çalmış ve içeri kadının kocası gelmiş odayı bi görmüş başlamış küfür etmeye "lanet karı, bu kadar para harcanır mı sen manyak mısın, eve adam da alıyosundur allah belanı vs vs..." kadın "yok ne alakası var" demeye kalmadan adam açmış dolabı ve içinde mobilyacıyı görmüş. "napıyosun lan sen burda" demiş mobilyacı da cevap vermiş "tren bekliyorum diycem inanmıcaksın"[signature][hline]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 1. yi duymuştum da 2. si mükemmel ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ha ha ha *!içinden "çok iğrenç der* ay ço komik zuhahahaha :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 2sini de biliyordum ama 2.ye yine güldüm..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahaha geemınkiler süfer[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Öne çıkan mesajlar