Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fıkra...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:) cep telefonunu falan açalım knuşalım dicem de intahara girer o zaman ayrıca katil olmuş oluruz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
espri bence gayet komik. beğenmezsiniz ayrı ama topicin içine sıçtınız aferin.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
:| *!Birazdan Kusmaya Koşar*[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
konunun üstünden girip altından çıkmışsınız ya
özel mesaj kullansanız daha iyi olurdu pyro ve eagle_dnz

bu arada fıkraya epey güldüm hehe
ben de bi iki tane yazim bugun anlattı arkadaşlar da nedense epey güldüm hehe
3 tane vampir varmış, bunlar çok acıkmış falan sırayla beslenmeye çıkıcaklarmış..
bi tanesi çıkmış aradan 30 dakka geçmiş geri gelmiş ağzı yüzü kan içinde falan, diğerleri sormuşlar
-hocam nereye gittin kimdem emdin kanı falan
-şu dağı görüyomusunuz?
-evet..
-orda bi ev var görüyomusunz?
-evet gördük abi
-orda ışık yanan bi pencere var gördünüz mü?
-evet abi gördük..
-işte orda bi kız vardı, ondan emdim,süperdi taptaze kandı
Sıra 2.'ye geliyo bu da gidiyo yarım saat sonra geliyo gene ağzı yüzü kan içinde
kimden içtin nerde buldun falan diye soruyolar bu da aynen başlıyo,
-şu gölü görüyomusunuz?
-evet
-ilersinde bi düzlük var görüyomusunz?
-evet abi görüyoruz
-orda bi köy var gördünüz mü?
-evet gördük
-orda diğer evlerden daha büyük bi ev var görkemli bişi gördünüz mü?
-evet gördük
-işte orda bi genç çocuk buldum, yapıştım süperdi
falan filan diyo, sıra 3.ye geliyo
bu gidiyo, ama erken dönüyo biraz gene bunun da ağzı yüzü kan falan
Hemen diğerleri soruyolar nereye gittin bilmemne diye..
-Şurda bi yol var gördünüz mü?
-evet gördük
-ilersinde büyükçe bi direk var görüyomusunuz?
-evet abi görüyoruz
-işte ben onu görmedim

2. fıkra
Evli bi adam ve kadın varmış, artık yaş olmuş 40 falan seks hayatları tabi biraz bozulmaya başlamış.. Kadın düşünmüş taşınmış falan, odalarını renklendirmeye karar vermiş, yeni mobilyalar almış, aksesuarlar, lambalar nevresimler falan.. Ev de tren yoluna çok yakınmış mobilyacılar gelmişler bi dolap kurmuşlar gitmişler.. tam gittikleri sırada tren geçmiş ve sarsıntıdan dolap yıkılmış. kadın hemen telefon açmış firmaya işte şöyle oldu böyle oldu dolap yıkıldı demiş.. "tamam" diyip gelmişler tekrar firmadan dolabı kurmuşlar.. sonra bi tren geçmiş dolap gene pert olmuş.. kadın tekrar aramış adamler gelip tekrar kurmuşlar falan.. bir olmuş iki olmuş derken en sonunda mobilya firmasının sahibi kıllanmış ve bizzat gidip kurmaya karar vemiş. Kurmuşlar dolabı, mobilyacı demiş ki kadına "hanımefendi, ben dolabın içine girip bekliyim treni böylece sorun nerde çözmüş olurum" kadın da "tamam" demiş. Adam girmiş dolaba beklemeye başlamış. O sırada kapı çalmış ve içeri kadının kocası gelmiş odayı bi görmüş başlamış küfür etmeye "lanet karı, bu kadar para harcanır mı sen manyak mısın, eve adam da alıyosundur allah belanı vs vs..." kadın "yok ne alakası var" demeye kalmadan adam açmış dolabı ve içinde mobilyacıyı görmüş. "napıyosun lan sen burda" demiş mobilyacı da cevap vermiş "tren bekliyorum diycem inanmıcaksın"[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ha ha ha
*!içinden "çok iğrenç der*

ay ço komik zuhahahaha :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
ahaha geemınkiler süfer[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
  • Yeni Oluştur...